C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Bonjur, inca de pe plaiuri mioritice.
Babacu tot amana plecarea (nu i-a gatat dintzii), ceea ce ma face sa cred ca lui ii place tare mult in Romania asa ca o sa ii propun sa vie el in locu meu si ma duc io shef peste cartitze in Spania.
In weekend voi fi probabil in Cluj-Gilau cu babacu, deci gasibil pe tel, negasibil pe net.
Babacu tot amana plecarea (nu i-a gatat dintzii), ceea ce ma face sa cred ca lui ii place tare mult in Romania asa ca o sa ii propun sa vie el in locu meu si ma duc io shef peste cartitze in Spania.
In weekend voi fi probabil in Cluj-Gilau cu babacu, deci gasibil pe tel, negasibil pe net.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
nacsualo, data aviatuare cant te mai mancí£-n rect sa faci un concurs, nainte sa il produci sa te scarpini, ca poate iti pere chefu. chiar nu ti-ai imaginat ca mai devreme sau mai tarziu o sa iasa iures marcel?
balrogu, alaleo. cat ie amereuu?
balrogu, alaleo. cat ie amereuu?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre, deci am merlucienit shi eo ceva aici http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=297356#post297356
chiar nu majuta niminea ?
chiar nu majuta niminea ?
-

neatza - Mesaje: 5820
baics, am mutat conCURsu' unde poate fi supravegheat, lutzii si dumbii nu apreciaza podurile de flori, le place sa fie scuipatzi si pishatzi, treaba lor.
neatza: NU SHTIU
memet, tia murit itau? ca avem oareshce de vorbit.
neatza: NU SHTIU
memet, tia murit itau? ca avem oareshce de vorbit.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci io o sa cam plec, din motive ca azi se pare ca e mult mai frumos decat sa preconizat pe sticla. nejte aiurea uamenii de la meteo.
preventiv va urez un uichendesc aipa shi jeneralizare placuta in continuare, respectiv salivare placuta pijchesh.
preventiv va urez un uichendesc aipa shi jeneralizare placuta in continuare, respectiv salivare placuta pijchesh.

-

nocturna - Mesaje: 8725
azi ma vad cu tatucu. sai transmit ceva din partea voastra?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
paiacec scrie:Ma arunc in el shi... acolo intzepenesc!
duamne fereshte de tarantule decedate.
eo va urez uichenduri magnifice sau joaca placuta in continoare dupe caz si cazuri si va doreesc numai bine, bere, mancare, somn, distractzie si sa ne auzim (catzi om mai phi
) luni.
guzbai ppl :fuck:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
ma fut in ea de armata americana- l-au rechemat ajtia pa dave din concediu. asha ca am pierdut aceasta seara de uachen, dar am apucat sa vaz dio shi motorhead shi altzii- am baut bere- nu apa plata shi mi-am vopsit paru albastru.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
sa va dau o duma rapida :
<[RO][B][RDS]vox> cine poate sa-mi spuna si mie unde pot gasi manele polifonice pentru mobil???? da pe privat
bah fo 3 kile de manele d-astea polifonice sa fi avut, om eram.
noapte buna
<[RO][B][RDS]vox> cine poate sa-mi spuna si mie unde pot gasi manele polifonice pentru mobil???? da pe privat
bah fo 3 kile de manele d-astea polifonice sa fi avut, om eram.
noapte buna

Rehab is for Quitters
- tester
- Junior Member
va urez un bondimineu tarziu de la orashu lu piskesh (Koloszvar) in care vegetez pana maine dimineatza.
Cu ocazia asta va rog sa va cititzi emeilu, ca v-am trimis la totzi adresele la care ma oputeti injura/trimite muzichii si alte porcenii de dimensiuni mari)
Cu ocazia asta va rog sa va cititzi emeilu, ca v-am trimis la totzi adresele la care ma oputeti injura/trimite muzichii si alte porcenii de dimensiuni mari)
human being/being human
-

basstard - Junior Member
bon dimineu pe ungureshte care nushtu cum se zice.
deci singurele doo lucruri pe ungureshte shtiu cum se injura rau de tot shi cum se cere trei beri.
am facut o minirecenzie la cum am ajuns la sziget care o gasitz nujtu ezact unte am puso. in rest ie bine.
deci singurele doo lucruri pe ungureshte shtiu cum se injura rau de tot shi cum se cere trei beri.
am facut o minirecenzie la cum am ajuns la sziget care o gasitz nujtu ezact unte am puso. in rest ie bine.
-

neatza - Mesaje: 5820