Ieri m-am jucat prima oara. Rezolvand tutorialele l-am gasit super cool. Imi place ca au introdus un personaj nou, in spetza hotzul. (care vorbeste cu accent frantuzesc ~) )
Dar in schimb misiunile sunt super grele. Mult mai grele ca la precedentele editii. Mi-am facut o gramada de nervi.
Cu toate astea nu pot sa nu remarc grafica excelenta si optiunile pe care le poti face cu un jucator. Chiar ma simt in plin razboi.
Cat de frumos ninge in Stalingrad. Sau ce frumos ploua in Franta. ~)
Astept pareri ! A reusit cineva sa-l termine ?
Commandos 3 : Destination Berlin
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
Commandos 3 : Destination Berlin
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
sal eu scriu pentru prima oara in forum si am ales subiectu asat pt ca imi place f f f f mult Commandos am terminat toate cele patru versiuni inclusiv asta "Destination Berlin" cea mai grea misiune a fost una cand era bezna si trebuai sa distrugi multe tancuri (a fost grea pt ca nu vedeam pamantul era totul negru datorita placii video
) dar restul misiunilor au fost mai usurele insa sunt de acord cu tine ca la versiunea asta au fost cele mai grele misiuni. Eu abia astept sa apara urmatoarea versiune care snici nu am aflat cum se cheama u stii ?

-
AlexT - Junior Member
I love Commandos
sal eu scriu pentru prima oara in forum si am ales subiectu asat pt ca imi place f f f f mult Commandos am terminat toate cele patru versiuni inclusiv asta "Destination Berlin" cea mai grea misiune a fost una cand era bezna si trebuai sa distrugi multe tancuri (a fost grea pt ca nu vedeam pamantul era totul negru datorita placii video
) dar restul misiunilor au fost mai usurele insa sunt de acord cu tine ca la versiunea asta au fost cele mai grele misiuni. Eu abia astept sa apara urmatoarea versiune care snici nu am aflat cum se cheama u stii ?

-
AlexT - Junior Member
Salut , Alex !
Stiu misiunea despre care vorbesti. Nu am reusit sa o termin, pentru ca plecau tancurile...desi eu lucram numai in liniste. Am reusit sa matrasesc o gramada de soldati...fara sa fac zgomot..si dintr-o data vad ca pleaca tancurile...unul cate unul. ~(
Commandos ..Behind ... + Beyound .... le-am terminat fara probleme. La asta nici macar o misiune nu pot termina. ~(
Nu stiu nimic despre o eventuala urmatoare versiune.
Stiu misiunea despre care vorbesti. Nu am reusit sa o termin, pentru ca plecau tancurile...desi eu lucram numai in liniste. Am reusit sa matrasesc o gramada de soldati...fara sa fac zgomot..si dintr-o data vad ca pleaca tancurile...unul cate unul. ~(
Commandos ..Behind ... + Beyound .... le-am terminat fara probleme. La asta nici macar o misiune nu pot termina. ~(
Nu stiu nimic despre o eventuala urmatoare versiune.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
dea ideea e sa amplasezi bombele foarte repede si pe drumul pe care trebuie sa plece
eu am terminat misiunea asta in aprox 1 sapt a fost foarte grea ma iales ca nu vedeam f bine
eu am vazut o alta versiune de commandos insa nush cau mse cheama sau cand apare pt ca era pe un site scris pe o limbaaa.. nici nush care chineza malayeza
dar u cand ai jucat commandosul eu prin februarie
eu am terminat misiunea asta in aprox 1 sapt a fost foarte grea ma iales ca nu vedeam f bine
eu am vazut o alta versiune de commandos insa nush cau mse cheama sau cand apare pt ca era pe un site scris pe o limbaaa.. nici nush care chineza malayeza

dar u cand ai jucat commandosul eu prin februarie
-
AlexT - Junior Member
Daca citeai primu post al acestui subiect si te-ai fi uitat si la data postarii sale...ai fi dedus ca pe 29 iulie 2004 am jucat prima oara. :p
Am dat cu skip missions sa le vad pe toate...pt. ca nu pot termina nimic. De exemplu prima misiune in Stalingrad....e pt. olimpici. ~(
Am dat cu skip missions sa le vad pe toate...pt. ca nu pot termina nimic. De exemplu prima misiune in Stalingrad....e pt. olimpici. ~(
-
da..e aia cu sniperul. si la un moment dat imi omoara aia toti soldatii sovietici...si zice mission failed. iar sniperul ala ...se misca ca draq de repede..si trage mult mai bine ca mine.
zi-mi si mie cam ce tactici ai adoptat tu, de ai termiant jocul !
zi-mi si mie cam ce tactici ai adoptat tu, de ai termiant jocul !
-
aham e foarte usoara dupa ce am aflat o tactica mijto ca la inceput si pt mine a fost foarte grea dar trebuie sa ajungi cu sniperul tau pe dedesuptul hartii in partea dreapta si sa asteptii sa vina sniperul in partea de jos a cladirii si cand ajunge acolo poc!!
dar trebuie sa te misti repede vezi daca merge si imi zici si mie
dar trebuie sa te misti repede vezi daca merge si imi zici si mie
-
AlexT - Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1