Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Seth2, felul in care scrii e deosebit. lectura m-a "prins" si am citit totul cu mult interes. povestile tale poate ar sta mai bine pe literatura - creatii proprii, dar e alegerea ta unde vrei sa le pui. important e ca le putem citi. tu numa scrie
.

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
V-ati intalnit cu katzy, fara mine
Katzy, itzi trimit pe pm numarul meu de telefon, daca iti mai da voie mama ta sa mai vii la o intalnire forumista ma anuntzi, da?
V-ati intalnit cu katzy, fara mine

Katzy, itzi trimit pe pm numarul meu de telefon, daca iti mai da voie mama ta sa mai vii la o intalnire forumista ma anuntzi, da?

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Nu mai am frate tihna de alta data. Eu cand ma uit pe geam nu vad ca tine veveritze. La mine pe strada se asfalteaza. Sunt tractoare, tavalucuri, oameni care toarna smoala. Lucreaza mai mult noaptea. Nu am liniste deloc. Dar am inteles ca peste cativa ani ma voi muta la Piatra Neamt, la nevasta'mea. Sa vezi atunci tihna. Voi scrie un roman. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Necko, frumos si felicitari inca o data!! =D
Catharsis, mie sincer, mai misto mi se pare a 17 a editie. Bun oricum. ;-)
Weed, se vede ca in ziua cand ne-am nascut, nebunia nu a fost impartita proportional. Doamne-doamne a trimis un transport mai grí£sun spre Ardeal. Nu-i bai, tu scrie mai departe.
Alex, pe cand ceva nou?? Nu ne zici nika despre casnicia cu tzatzoasa???
Catharsis, mie sincer, mai misto mi se pare a 17 a editie. Bun oricum. ;-)
Weed, se vede ca in ziua cand ne-am nascut, nebunia nu a fost impartita proportional. Doamne-doamne a trimis un transport mai grí£sun spre Ardeal. Nu-i bai, tu scrie mai departe.
Alex, pe cand ceva nou?? Nu ne zici nika despre casnicia cu tzatzoasa???
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
am revenit si eu. ma scuzati ca nu am citit tot ce ati scris , dar nu pot sa scriu fara sa-i zic si aici "La Multi Ani" lui darkshines, careia ii doresc tot binele si sa-mi scuze intarzierea dar eram cu gandurile total in alte parti.
in alta ordine de idei:
Dumnezeule, cat de mica e lumea
in alta ordine de idei:
puyutza nu mai stiu cum scrie:Intr-un final apare si Carmen coordonatoarea grupului de teatru.
Dumnezeule, cat de mica e lumea

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nepronuntzatu 'ce:
asa te-au pacalit de fiecare data?
bre daca nici rudele nu te primesc in casa ce te mai miri ca avem noi ceva cu tine
mi se pare normal sa te'ci in poiana brashov si sa o cautzi pe o tante care este la mare
Fiind lume prea multa eu iar nu sunt primit in casa.
asa te-au pacalit de fiecare data?

Ma culc in masina
bre daca nici rudele nu te primesc in casa ce te mai miri ca avem noi ceva cu tine

O caut pe Wild Rose dar nu o gasesc. Asta pentru ca ea este la mare.
mi se pare normal sa te'ci in poiana brashov si sa o cautzi pe o tante care este la mare

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Da mah...aici sunt de acord cu tine. De fiecare daca cand merg la matusi'mea...eu sunt lasat sub cerul liber, iar ei dorm in casa la caldura. Si nu stiu de ce...pentru ca eu sunt cuminte si mananc tot la masa.Nu supar pe nimenea. ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
este. are 1,75 inaltime si 70 kile. :p
-
Ultimele file scrise de catharsis si Love2Fly le notez cu 10 (zece). Lu' depechemind ii dau un 9 astazi.
-
tu nici nu astepti sa se usuce cerneala si imi citesti jurnalul? daca mai dau un edit dupa aia (se intampla de destule ori)?
cand am scris 17 eram un pic beat, nu-mi place, 18 e mult mai personal.
cand am scris 17 eram un pic beat, nu-mi place, 18 e mult mai personal.
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
e vina mea ca dai tu edit ? eu scriu in Word si recitesc de 15 ori pana postez pe forum. :p
-
eu am intrari scrise ca raspuns rapid, nerecitite si apoi editate ca sa aiba titlu, care-i problema? nu mai dati note la jurnale!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
catharsis, bravo. o pajina de jurnal f reusita si mult mai ...pamanteana.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
depechemind, cine e a_friend ? as paria pe gabuba. el e cu filozifiile astea de mahala. 

-
Du-te mah de-aicia! Ce treaba am eu cu gabuba? Nu putem sta prieteni nici o saptamana, d-apai sa-mi mai tina si teorie de viata.
E un tip din Brasov de care m-am apropiat eu mai demult si pe care l-am si cunoscut. E un adevarat psiholog.

E un tip din Brasov de care m-am apropiat eu mai demult si pe care l-am si cunoscut. E un adevarat psiholog.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Inseamna ca Moshu e compormis la faza asta. A_friend asta mi se pare mai matur, mai integru
.Totusi nu-mi plac jurnalele "conversatie" desi desenele pe care le faci depeche sunt supermisto...chiar o sa te rog ceva in legatura cu ele la un moment dat :p

-
Love2Fly - Junior Member
dEpEchEmIND scrie:E un tip din Brasov de care m-am apropiat eu mai demult si pe care l-am si cunoscut.
Daca l-ai cunoscut de ce intreaba daca in realitate esti diferita fatza de net ?

-
gabuba e cu filozifiile astea de mahala.
multumesc, apreciez, crestine, apreciez.

later: abia acum am citit despre ce discutie era vorba. adevaru' e ca-i mai simplu sa traiesti ca sa mananci, bei si sa dormi decat sa iti doresti sa ii mai ajuti si pe altii, va spune moshu', acest mare cititor de biblie si increzator in cuvantul Domnului...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Tanase scrie:scriam si in piesa de teatru "Vampirul": "omul are asa o predilectie de a distruge dintr-o prea mare iubire".
Tu iesti si dramaturg , mah?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
-
Tanase - Mesaje: 1238
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale