Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Dupa doua nopti albe aflandu-ma acum, va adresej deja clasicul noapte buna. La culcare ma voi duce dupa multa vreme inainte de miezul noptii, satanica ora cum o numea Bacovia intr-una din minunatele sale poezii. Sau era Macedonski ?
Noapte buna celor ce se simt obositi si vor sa doarma la aceasta ora.
Noapte buna celor ce se simt obositi si vor sa doarma la aceasta ora.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
"The sun is sleeping quietly/Once upon a century/Wistful oceans calm and red/Ardent caresses laid to rest/For my dreams I hold my life/For wishes I behold my nights/A truth at the end of time/Losing faith makes a crime
I wish for this night-time to last for a life-time/The darkness around me - shores of a solar sea/Oh how I wish to go down with the sun/Sleeping/Weeping/With you..."
Shtiu, e devreme, dar sunt obosita.. Noapte buna, forumishti... sa ma visatzi numai pe mine *p
I wish for this night-time to last for a life-time/The darkness around me - shores of a solar sea/Oh how I wish to go down with the sun/Sleeping/Weeping/With you..."
Shtiu, e devreme, dar sunt obosita.. Noapte buna, forumishti... sa ma visatzi numai pe mine *p
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
noapte buna, Wild Rose, oriunde te-ai afla!
ps:
ps:

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Merci frumos k@tzy!
Noapte buna si tie, si tuturor!
Noapte buna si tie, si tuturor!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
noapte buna, Wild Rose, si La multzi ani.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Noapte buna k@tzy!
Noapte buna everybody!
Noapte buna everybody!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
noapte buna, k@tzy ! si te rog sa nu-l mai amintesti pe xkran inaintea mea. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma