Sziget 2004

ce-a fost pe Muzici o data

Sziget 2004

Mesajde neatza » Dum Aug 08, 2004 11:27 am

Care este !

deci aicia voi scria eo despre ce shi cum la sziget de pe anu asta, respectiv 2004.

care va sa zica, dupe un drum care a durat fics obt tuborgi la cutie, 500 gr. gim bim shi o gura de apa din gresheala, am ajuns pe insula vietzii. Mai intai shi mai intai am pus cortu, in sensu ca iam esplicat consuartei care batz vine unde ie locu lui shi alte trebi dastea, tinp in care me chinuiam de unu singur sa vad daca jumatea ailanta de uischian are acelash gust ca antevorbitoarea dumneaiei.

dupe ce cortu a fost pus la locu lui shi jumatea de uischian sa transformat pe nesimtzite intrun sfert de uischian (a dracu scamatorie !) am zis car fi bine sa iau o cafea.

zis shi facut, am loat cinci cafele. trebuie sa mentzionez ca cinci cafele ungureshti este egale cu juma de cafea netzeasca.

dupe ce mam mai dezmeticit umpic, am loat la purecat lista de pretzuri de la carciuma in care am ajuns. mare mia fost mirarea cant am vazut ca cel mai scunp lucru de pe respectiva lista ie paharele goale cu alcool. ok, putetzi sa radetzi cat vretz, ca shi eo am facut lafel.űű

deci cum vine treaba ? am vazut eo un dobitoc ca da o gramada de bani shi primeshte in schinb un pa'ar gol cu gotca. ma uit mai atent, inauntru pa'arului gol cu gotca erea doozeci de grame de gotca. deci eo in viatza mea nam vazut pe cineva sa bea dooj de grame. care cum ar veni, pui nishte gotca intrun pa'ar, o rastorni inapoi in stecla shi ce ramane ie dooj de grame.

asta ca sa nu mai vorbesc de tastatura de la internetu lor care are tuate literele puse aiurea de nu mai dumireshti nimica, mai ales ca mai are o gramada de alte botoane care dracu shtie la ce foloseshte. adica vreau a spune ca vin deja de patru ani aicia shi tot nu shtiu combinatzia prin care pui a-u ala coada de maimutza. pula mea, de cacat !

in alta ordine de idei, acuma ma bag la o berica shi mai pe seara vine Anthrax. daca ma mai tzine dejtele pana atuncia, mai bagam o recenzie. sau nu.
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde neatza » Dum Aug 08, 2004 9:16 pm

ma rog, deciu dupe alte cateva ber, ma bucuram ca nimic pana la anthrax nu imi va starni interesu asha ca ma gandeam sa ma duc sa ma gandesc la ceva foarte inportant, cu oicjhii inchishi in cort.

deci cand ma indreptam spre cort, la o ultima crajma (nuj daca vca zis careva, da ie ingrozitor de multe crajme paicia) aud ca in locu la o trupa care nu ma interesa, o sa vina alta trupa care tot nu ma interesa. deci a fost bine. asta pana la un punct cand omu respectiv a inceput sa se produca pe scena principala.

mash ura de moarte tuata viatza mea daca ash numi chiestia aia muzica. erea ceva intre savoy shi cershetorii din metrou. omu, inbracat la costum, de unu singur pe toata scena, sa apucat sa interpreteze infiorator numa din nejte preseturi de la o orga de cacat "number of the beast". cu mana pe cord po sa afirm ca a fost cea mai proasta interpretare pe care am auzito in viatza mea. a continuat in acelash stil cu europe shi van halen.

culmea a foist atinsa in momentiu in care "anarhy in uk" a semanat cu liviu gutza. am loat berea la pachet shi am plecat halind pamantu, in tinp ce rspectivu, pe numele lui Mambo Kurt interpreta ceva metallica, da care puteam sa jur ca ie adrian copilu minune sau corina chiriac sau un baiat handicapat care canta la orga in herastrau.

deci ce sa zic ? omu ma lasat fara cuvinte. am fost martorul celui mai prost concert ezistent pe fatza ppamantului astuia.

norocu meu ca dupe doo ore de somn shi doo beri in deschidere, am dat la o scena laturalnica peste nejte copii care sunau destul de binishor shi care inpreuna cu a treia bere mau mai uns pe sufletzel.

urmeaza anthrax in zece min, asha c

neatza

Mesajde neatza » Lun Aug 09, 2004 10:34 am

deci da, anthrax. danone shtie de ce.

care va sa zica concertu a fost unu de zile mari. oaminii au aparut pe scena inbracatz ca trupele alea ce cinci baietz, adicatelea avea totz tricori la fel. ma rog, nu erea albe shi cu brizbrizuri, da macar ierea negre cu pentagrama pe fatza shi cu numele la posesuru respectiv pe spate.

racnete, chiote, incepe treaba... foarte frumos. din pacate, mai putzina lume decat m-am ashteptat, da totushi destul de multa.

in rest nu prea am ce sa zic, oaminii au cantat inpecabil, inbinand intrun mod fuarte fericit piesele noi cu alea vechi, in sensu ca au cantat mai multe dalea vechi. am avut supriza sa opserv ca lu vocalu asta nou (nuj cum il chiama) ii merge mai bine vocea laiv decat pe cd, care ie bine. care shi daia a fost delir la persistens of taim, antisocial, indians, bring da noiz shi ce au mai zis iei acolo. shi in + de asta, taticu ian scot a facut super shou care nici nu credeam ca mai are baiatu atat energie la varsta lui.

shi pentru ca in aceiash zi vazusem un dobitoc pe aceiash scena care canta cavaruri, poate ca sa gandit anthrax sa arate cum se face treaba de fabt, asha ca la ultimu bis, a venit oaminii poe scena shi au zis ceva de genu "multzi ne zice ca iam inspirat cu muzica nuastra. shi noi la randu nostru am fost inspiratz de nejte baietz, asha ca acuma ie m omentu sa multzumim uneia dintre cela mai mari trupe de pe lumea asta, adica lu AC/DC" shi a facut un cover dupe holatauuman in stil anthrax de mai mare dragu.

deci ma uns pe sufletzel intrun mod in care o sal tzin minte multa vreme daicia incolo.

shi cam asta a fost. az ma duc in budapesta in scop ca sa vad nejte carcium unte am auzit ca are absint.

neatza

Mesajde neatza » Mar Aug 10, 2004 11:42 am

bon, deci continuarea la zioa doa

care nu gasesc in orash cele necesara, ashea ca mantorc pe insula unte am oportumitatea dea da peste o crajma care avea ce cautam eo. ma bag iute la tejghea shi vine vanzatoarea
- teremekeshekekekerek ?
- absint
tipa imi aduce o clatitura daia de pa'ar. vad ca nu ie loc de intors cu ashtia shii zic tipei
- not 20, give me 100 please.
- kekeremeketek ?
- do you speak english ?
- nemeretekepek
- french ?
- cheterekepek
- deutsch ?
- feretekemekeretepeskztgtz

ajuns in acest punc al discutziei, ma las pagubash cu comunicarea verbala shii esplic cu dejtele de la maini, ca daca ce mia dat mie in pa'aru ala ie 20, atunci sam mai dea inca 4 sa facem suta sa shtim o socoteala. cu ocazia asta am opservat ca mainile mele vorbeshte ungureshte. tot cu ocazia asta am opservat ca socoteala face 1500 de forintzi care va sa zica cam 300 mii lei bani romaneshti. deci mult

mam descurcat binishot cu absintu dupaia, mai ales ca la urmatuarele randuri miam lasat mana dreapta sa vorbeasca ungureshte rasfirand corect cele cinci dejte in tinp ce cu stanga puneam dejtu aratator pe lista de pretzur in dreptu absintului.

daca cu ungureasca am stat bine, in schinb cu matematicile am stat fuarte prost. am presupus eo ca o doozeceaca daia da lor face fics o inghitzitura da nuastra. falsh ! deci aveam cinci inghitzituri de pa'ar, da asta numa ipotetic, pentru ca mie nu mia ieshit mai mult de patru. da macar ie bun.

alfel, am fost la basement jaxx care a fost superbeton, un show de mare angajamet, iar dupaia la nejte franceji care canta ska nemaipomenit.

dupe tuate astea, pentru ca consuarta erea foarte obosita a trebuit sa na retragem la o carciuma unte mam ashezat eo la nejte beri ca sa danseze ia.

deci cam asta a fost.

neatza

Mesajde neatza » Mar Aug 10, 2004 5:39 pm

zioa treia

care deci de dimineatza cant fac primu oichi, ma uit cu iel inprejur shi vad ca mie somn shi ca nu mam trezit, ashea ca ma duc sa fac un dushi. pe drum, imi aduc aminte ca am nejte banii in pozonar, ashea ca ma duc sa spal shi interioru. co bere. minimum doo. care a fost bine.

mai incolo ma duc la o cafea, care chit ca sunt la unguri, tot airish iese. scri cronica vietzii shi ma duc dupaia la Spar in scop ca sa alimentez cu ceva produse alimentare shi nu numai. care cant ajung acolo vad ca sa desfintzat shi a aparut un alt magazin mult mai de cacat. norocu meu ca carciuma de langa a rezistat, asha ca dau iama in amstel. deci amstelu ie bun. mai ales al patrulea, al cincilea shi al shaptelea.

revin fara sam dau seama la cort unte ma prabushesc intrun somn de media edancime pretz da ceva vreme.

incepe Tito and tarantula pe scena principala care suna mult mai najpa decat acu doi ani. ce era de facut ? bere + uischianu din dotare fac sa uit ca ma apasa o ushoara senzatzie de mamureala shi ma fac sam aduc aminte ca aj bea o cafea. care cafea ie langa internet, ashea ca...

in juma de ora incepe die artze care ie nejte punkeri nemtz, iar mai pe seara o sa fie faithless, iar mai pe la orele doo intrun cort mai mic nejte baietz pe carei chiama C.H.I.P. shi care canta industriale shi suna destul de bine.

ashea ca ne mai citim cant ma intorc din conced ca pe la internet acilea nu cred sa mai dau din motive de daunator grav sanatatzi.

neatza

Înapoi la De pe muzica