Pe cine mananca azi in cur

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Pe cine mananca azi in cur

Mesajde gaga » Mar Aug 10, 2004 9:27 am

Deschid subiectul asta aici pentru a face o colectie de posturi insinuante si de tot porcul a celor pe care ii mananca in rect si doresc sa adopte statut sopratutist.

mentionez ca la colectie voi pune posturi la care nu s-a raspuns pentru a nu genera scandal, colectia fiind facuta in scopul acumularii de puncte pentru un eventual ban, cine stie.

azi e sburatorul care nu stie sa aprecieze podul de peste prut. enjoy.

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=298628&postcount=2362
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde vali » Mar Aug 10, 2004 11:12 am

poa sa il manance unde vrea el...
some people deserve to die
vali

Mesajde Love2Fly » Mie Aug 11, 2004 2:07 am

Io zic sa stai calma. Daca ar fi sa numaram zilele in care pe unii ii mananca in fund am ajunge la concluzia ca..........limbricii sunt la moda in Romania.
p.s: Cumva eu ti-am zis tie ceva ca imi zici "iubescdoomushte"? am intrat pe parohia ta sa iti spun ceva? poftim? nu? atunci eu nu inteleg de ce te ataci?

Vali, amabil ca in fiecare zi! :ham:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Aug 11, 2004 9:00 am

bre entomofile, care parte a postului meu nu ai inteles-o? te-am intrebat io de sanatate? iti zic cum vrea mushchii mei cand vorbesc cu cineva despre tine. m-ai auzit pe mine sa ma plang de apelativele matale sau ale altui Iuzar? io acilea fac colectzie, vezi de treaba matale ca te cauta lumea pe vagoane si locomontive si lasa posturile in pace, treaba mea ce scriu, imi asum ce scriu, daca intra sub rigorile "legii" ie admini care isi fac treaba si atrag atentia cui si unde trebe. du-te tati in treaba lu matale simte-te si tu cand esti ignorat.
io nam chef sa vorbesc cu tine si fac colectie de posturile unde te iei de mine si atat.

sper ca ai inteles, da? oricum merci ca ai postat ca sa nu mai dau link la post. pa pa

danulikutziku
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde catharsis » Joi Aug 12, 2004 7:39 pm

danone, dar pe tine de ce te mananca sa faci threaduri din astea? :P
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde vali » Joi Aug 12, 2004 7:49 pm

ea e nefe, are o scuza...
some people deserve to die
vali