Romica Tociu si Cornel Palade...
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Romica Tociu si Cornel Palade...
Acuma am vazut ca abia a fost lansat site-ul lui Romica Tociu si Cornel Palade...mie imi place cum arata...
voi ce spuneti?...
adresa este
http://www.tociusipalade.ro
voi ce spuneti?...
adresa este
http://www.tociusipalade.ro
- OffSeth
io zic ca e cei mai tari cantare-ti care este in Romania.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
primu si al doilea.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Animale,iejti un icnorant.Adica tu nu cunojti valorile autohtone?Senzatzia diasporei?Visu adolescentelor cu cosuri shi bluze roz cu decolteu?Singurii reprezentanti ai umorului romanesc de calitate care se produc pe litoral in celebrele souri numite cu manelijti shi trupe dens?
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
uau,....
ce misto. si astia are sait? si care e adresau lu saitu lor? are si casuta postala si op sau numa daia cu veveve.uaresce.undeva?
ce interesant domne
miguele: si ce mai stiu sa faca acesti doi distinsi domni?
ce misto. si astia are sait? si care e adresau lu saitu lor? are si casuta postala si op sau numa daia cu veveve.uaresce.undeva?
ce interesant domne
miguele: si ce mai stiu sa faca acesti doi distinsi domni?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
orice idiot care face un website cu background alb trebuie impushcat pentru stupiditate
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
OffSeth scrie:Romica Tociu si Cornel Palade sunt cei mai buni comici romani la ora actuala
ia zii bre, ce inteleji matale prin comici?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
offseth, tu esti mama lu palade sau tociu??? mai traieste astia doi?? :yD
hai sa-ti zic una, dar sa nu fii jelos pí£ mine. io am avut deosebita honoare sa-l cunosc pe unul din cei doi. si-o tragea si el cu o colega de facultate, gajika blonda, inalta, slaba, vreo 22 anisori - el vreo 50, chelios, urat, mustacios (ghici ciuperca cine-i).
ce mai!! 'dragoste' mare. cat am stat la masa cu respectivii, plus inca vreo 3 persoane (deh, au avut mai multi honoarea ), am observat ca avea un umor sa-ti bati copiii pe el. se cutremurau peretii de hohote de ziceai ca-i martie '77 iara.
....eram curios sa vad ce reactie are lumea la vizitarea site-ului lor oficial
acum ti-ai facut o parere despre ce crede lumea despre ei?? :yD
btw, or sti ce-i ala enter si delete??
hai sa-ti zic una, dar sa nu fii jelos pí£ mine. io am avut deosebita honoare sa-l cunosc pe unul din cei doi. si-o tragea si el cu o colega de facultate, gajika blonda, inalta, slaba, vreo 22 anisori - el vreo 50, chelios, urat, mustacios (ghici ciuperca cine-i).
ce mai!! 'dragoste' mare. cat am stat la masa cu respectivii, plus inca vreo 3 persoane (deh, au avut mai multi honoarea ), am observat ca avea un umor sa-ti bati copiii pe el. se cutremurau peretii de hohote de ziceai ca-i martie '77 iara.
....eram curios sa vad ce reactie are lumea la vizitarea site-ului lor oficial
acum ti-ai facut o parere despre ce crede lumea despre ei?? :yD
btw, or sti ce-i ala enter si delete??
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii