Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
eu cel putin nu. imi fac deja bagajele pentru excursia de saptamana viitoare. pacat ca tu ai alte planuri. o sa iti simt lipsa la un gratar si o bere rece, sub Pietricica.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Lasa, ca poate te intorci din Sicilia pana la 1 octombrie...si vii si tu macar o saptamana la depechemind.
Eu acum ies de pe net. Ma duc sa ma barbieresc si sa ma spal pe cap. Sa aveti o noapte linistita, dragi prieteni !
Eu acum ies de pe net. Ma duc sa ma barbieresc si sa ma spal pe cap. Sa aveti o noapte linistita, dragi prieteni !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Da...asa ma gandeam si eu. E posibil sa raman la depechemind...si sa locuim la ea pana ne cresc copiii mari...sa vina la facultate la Bucuresti.
Hades...dar cine e ala din avataru' tau ?
Hades...dar cine e ala din avataru' tau ?
-

buna diminetza !
e bine ca ploua asa. dorm si eu mai bine. numai sa se opreasca pana manine la ora meciului. ~)
k@tzy ---> daca tot bei cafea ma intreb de ce nu bagi si cate o tigara....
e bine ca ploua asa. dorm si eu mai bine. numai sa se opreasca pana manine la ora meciului. ~)
k@tzy ---> daca tot bei cafea ma intreb de ce nu bagi si cate o tigara....
-

Mah, daca tot sunt subiect de discutzie, de ce nu-mi dedicatzi un thread? A?
Sa sune ceva de genul: "Saptamana viitoare merg la depechemind. Uraaaaa!!!" Tare m-ar mai bucura.
Tot aici pe locomotive ca ie penurie de subiecte.
Sa sune ceva de genul: "Saptamana viitoare merg la depechemind. Uraaaaa!!!" Tare m-ar mai bucura.
Tot aici pe locomotive ca ie penurie de subiecte.-

dEpEchEmIND - Junior Member
Stai linistita...ca il fac direct de la tine, cand ajung. :yD
-

Da...dar scriu eu. :p
-

-

Tanase - Mesaje: 1238
vali, te rog sa nu te mai iei de iubita mea. :p
uite..te invita Tanase la rock'n'roll.
uite..te invita Tanase la rock'n'roll.

-

Cu vali nu dansez decat samba:))
am scris si acum imi odihnesc mintea si-asa prea mult solicitata. MAi sunt 2 zile
am scris si acum imi odihnesc mintea si-asa prea mult solicitata. MAi sunt 2 zile
-

Moshule mai esti p-aici?
sau ai iesit la pescuit cu sf petru. deabia astept sa scap de la munca sa ma duc sa beau...viatza de caine ce duc si eu...
Rog locomotivele sa-mi alunge plictiseala pana atunci, ca mi-am terminat treaba
sau ai iesit la pescuit cu sf petru. deabia astept sa scap de la munca sa ma duc sa beau...viatza de caine ce duc si eu...
Rog locomotivele sa-mi alunge plictiseala pana atunci, ca mi-am terminat treaba
-

Vezi ca nu ai voie sa faci posturi consecutive ! Foloseste butonul edit pe viitor, ca vine fostu tau coleg si te baga la parnaie. :p
Eu am vazut un film, iar acum ma duc sa imi pregatesc masa. Am niste pulpe de pui la cuptor. Deja imi ploua in gura. Voi manca cu Sf. Petru si cu sarpele.
Eu am vazut un film, iar acum ma duc sa imi pregatesc masa. Am niste pulpe de pui la cuptor. Deja imi ploua in gura. Voi manca cu Sf. Petru si cu sarpele.
-

Tanase scrie:deabia astept sa scap de la munca sa ma duc sa beau...viatza de caine ce duc si eu...[...]
Da' ce vrei domne? sa te trezesti dimineatza sa sari cu parashuta de la 7000 de m pt inceput, apoi cand ajungi pe pamant sa te duci la un trial de motocicilism, apoi cu parapanta, apoi coborare in viteza cu bicicleta de pe un versant, dupa care saritura in cheile bicazului cu coarda elastica si in cele din urma un concert R&R in fata a 40.000 de spectatori. Eh...ti-ar placea?
Anyway...buna dimineatza...eu acum m-am trezit! :p
Moshu', Depeche...mai rezistati? :p
-

Love2Fly - Junior Member
Eu nu am mai rezistat drept pentru care am baut doua beri. Timisorene, ca sunt sarac astazi. (apropos de Timisoreana...fu*u-i in gura sa-i f*t . cica au promotie cu 25 000 premii sub capac. am desfacut pana acum peste 200 de sticle...si nu am gasit nimic. magarii draq ! e o minciuna ca au 25 000 premii. cred ca au 25...in toata Romania)
Love2, daca depeche ma va parasi..o sa ajung un alcoolic si un drogat. O sa bat la usa vilei tale sa-mi dai si mie douaj' de mii pt. o vodka.
Love2, daca depeche ma va parasi..o sa ajung un alcoolic si un drogat. O sa bat la usa vilei tale sa-mi dai si mie douaj' de mii pt. o vodka.
-

k@tzy, da' tu esti "webohoolica"? iti recomand asociatia weboholicilor anonimi (WA) la care sunt inscris si eu. Persoana de contact e unu' Oribilu' Mosh care e si cel care a fondat asociatia in urma cu 3 ani.
Primul semn ca esti weboholica e ca stai intre 5-6 ore pe forum.
Al 2-lea e ca ai aparut pt prima oara live pe net.
Al 3-lea e ca stai alte 5-6 ore pe YM
So.....please call 1-800-NOWEB now!!
Primul semn ca esti weboholica e ca stai intre 5-6 ore pe forum.
Al 2-lea e ca ai aparut pt prima oara live pe net.
Al 3-lea e ca stai alte 5-6 ore pe YM
So.....please call 1-800-NOWEB now!!
-

Love2Fly - Junior Member
Weboholia-i boala grea
Cine-o are n-o mai ia!
dar eu stiu sa ma feresc si uite, acum plec la sport.
Cine-o are n-o mai ia!
dar eu stiu sa ma feresc si uite, acum plec la sport.
Don't hate me because I'm beautiful!
-

bad bad Annie - Junior Member
Presupun ca bad bad...face tenis. ~)
Nu se mai opreste ploaia asta. E mai rau ca in Bacovia. Ceea ce nu e neaparat un lucru rau....
Nu se mai opreste ploaia asta. E mai rau ca in Bacovia. Ceea ce nu e neaparat un lucru rau....
-

Tenis am facut ieri. Azi fac Tae Bo, ca-i mai cul!
Sic! Ca la mine e soare!
Sic! Ca la mine e soare!

Don't hate me because I'm beautiful!
-

bad bad Annie - Junior Member