C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
alalei depravatilor
azi la 13.00 plec militar cu valiza si revin abia luni , ie o aplicatie nato in balcani
memetule, de-acu incolo cand vrei sa mai postezi despre sportul numit folbal , imi dai un telefon sa te pun in tema ca sa nu te faci dracu de ras cu ineptiile pe care le vomiti.
intrebare ajutatoare : cate punte a luat sportu ieri?
azi la 13.00 plec militar cu valiza si revin abia luni , ie o aplicatie nato in balcani
memetule, de-acu incolo cand vrei sa mai postezi despre sportul numit folbal , imi dai un telefon sa te pun in tema ca sa nu te faci dracu de ras cu ineptiile pe care le vomiti.
intrebare ajutatoare : cate punte a luat sportu ieri?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
MiG29 scrie: Az ma duc la meci....
bre cred ca ai ratat, meciu fu aseara si fu pishator
saracu portar cum sa apere un autogol dat cu atata sete? lor fi platit p'ala sa se autogoleze asha cu foc?
am uitat: zmorning
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre danone abarnai de folbal, azi pe malu marii giuaca otelu galati cu partizan din belgrad in cupa uefa ca iei are stadionu din galati suspendat la fro 8 m deasupra solului
-

Buna neatza la totzi joienele,ca azi e joi.Daca va zice careva ca aseara era sa trec de linia gandirii lucide din cauza de tzuica shi bere,sa shtitzi ca minte.
Nici macar nu mie rau,d-apoi sa zic ca ash avea pofta sa beau un ceai !
Nici macar nu mie rau,d-apoi sa zic ca ash avea pofta sa beau un ceai !
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bre eri la meci mi-a placut in mod deosebit de prim procuroru sef al fotbalului romanesc cunoscut supt numele de mister care scuase din el axiome de jenul:
"camerunezii sunt sportivi puternici, pentru ca mananca natural cand sunt mici: banane, fructe"
despre portarul lu mancester: " se vede ca este american si ca nu stie sa prinda mingea pentru ca ei stiu mai bine baseball"
normal ca fazae gen "englejii" e clasice
deci dacu incolo mananc numa fructe si banane
"camerunezii sunt sportivi puternici, pentru ca mananca natural cand sunt mici: banane, fructe"
despre portarul lu mancester: " se vede ca este american si ca nu stie sa prinda mingea pentru ca ei stiu mai bine baseball"
normal ca fazae gen "englejii" e clasice
deci dacu incolo mananc numa fructe si banane
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
nu vorbesc mey de folbal da aseara am ajuns acas ezapt cand era repriza a doua si era antrenant cum se inbranceau si se palmuiau aia, ziceai ca ie meci de kik boxing si mo prins.
apel merluc catre cemeisti
vaz ca exista tendintza locomotivishtilor de a scormoni rahatu' la greu, umbrele banatzilor si a tzatzoilor fc planeaza. este o tzara libera, sa faca ce vrea mushchii lor, dar am o rugaminte mare. nu le dati apa la moara, lasati-i in pace. noi le avem pe ale noastre.
fac un apel la cemeisti sa nu mai incerce sa destupe argumentat anumite cortexuri dovedite in decurs de 3 ani inatacabile de logica si ratziune. deci, nu-i mai bagati in seama cand va ataca sau, daca vretz neaparat sa va porcaitzi de fatza cu reactziunea, bagatzi pe barfe.
va multumesc de intelegere.
(bre ce bine ie sa nai shefi
)
apel merluc catre cemeisti
vaz ca exista tendintza locomotivishtilor de a scormoni rahatu' la greu, umbrele banatzilor si a tzatzoilor fc planeaza. este o tzara libera, sa faca ce vrea mushchii lor, dar am o rugaminte mare. nu le dati apa la moara, lasati-i in pace. noi le avem pe ale noastre.
fac un apel la cemeisti sa nu mai incerce sa destupe argumentat anumite cortexuri dovedite in decurs de 3 ani inatacabile de logica si ratziune. deci, nu-i mai bagati in seama cand va ataca sau, daca vretz neaparat sa va porcaitzi de fatza cu reactziunea, bagatzi pe barfe.
va multumesc de intelegere.
(bre ce bine ie sa nai shefi
)semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Io zic sa fii pa faza cand incep studentzii anu. Sa-ti cunperi, dc n-ai , borcan de suflat si aspirator si sa zugravesti camere de camin. Ie o adevarata afacere.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
naiti, ie o vorba din batrani aia cu tichie de margaritar la chel si margaritare la godaci.
bine cu dea sila nu se pua, aia ie, omu cat traieshte invatza (da' tot prost moare
)
lasatz bre zugravitu ca se ocupa rockeru shomer de iel si bagatz la conCURs
bine cu dea sila nu se pua, aia ie, omu cat traieshte invatza (da' tot prost moare
)
lasatz bre zugravitu ca se ocupa rockeru shomer de iel si bagatz la conCURs
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Tota ziua suntetzi la concurs, kkmash pa iel!
Aiule, da cu rebusu ala nu faci o editie de inchidere, asa sa fie frumos, si un clasament?
Aiule, da cu rebusu ala nu faci o editie de inchidere, asa sa fie frumos, si un clasament?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
-

piskeshu - banned
pijkes, rebusu va continoa cu cele 15 etape ramase dupe 15 septembrie
ie garantat
cecu si memetu, va da shomeru clasa la vinaromit din poanie
oiuqytuioy: amr 0,75 ora
ie garantat
cecu si memetu, va da shomeru clasa la vinaromit din poanie
oiuqytuioy: amr 0,75 ora
-

cu toate rusinea ce o am in mine, ca ii tarziu, un buna dupa-amiaza va zic, ca am fost ocupat cu neste retzele mai de dimineata, care nu mi-au permis accesu la ceilalti muncitori.
-

weed13 - Mesaje: 1868
pe tine te las ...aaaaa, da mai bine nu spun ca neai zis sa icnoram depourile
ia drimba si gasesti raspunsu imediat
toirtpy : baicsu ma uita cu cele 9 batrane infaptuite cu chin si sacrificii. ie suparat pe mine, clar
ia drimba si gasesti raspunsu imediat
toirtpy : baicsu ma uita cu cele 9 batrane infaptuite cu chin si sacrificii. ie suparat pe mine, clar
-

stimati tovarasi si prieteni
va urez un rest de sactamana cat mai fructuos in rezultate si cand ma reintorc luni fiecare sami raporteze depasirea planului la bancu de lucru
pe mine militar tara ma cere asa ca va urez bosforescu haidi pa(sha)
va urez un rest de sactamana cat mai fructuos in rezultate si cand ma reintorc luni fiecare sami raporteze depasirea planului la bancu de lucru
pe mine militar tara ma cere asa ca va urez bosforescu haidi pa(sha)
-