Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Ah...tot Love2Fly si k@tzy ! M-am saturat de voi. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
stie careva daca ciupercile alea albe cu lamele maro de cresc in padure si pe pajisti sunt comestibile? :yD la inceput is mici si rotunde, iar cand cresc sunt desfacute ca ciupercile alealalte. n-am gasit nici o poza pe net cu ele, futu-i! 

-

dEpEchEmIND - Junior Member
Uite si tu de ce ma cheama depechemind la ea. Sa-mi dea sa mananc ciuperci otravitoare. ~(
Dar ea nu stie...ca vin cu sandwiche de acasa si nu mananc nimic altceva. :p
Dar ea nu stie...ca vin cu sandwiche de acasa si nu mananc nimic altceva. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

-

dEpEchEmIND scrie:stie careva daca ciupercile alea albe cu lamele maro de cresc in padure si pe pajisti sunt comestibile?
Yap! sunt bune pt ca din alea am mancat si eu si n-au avut nici un efect advers, ma rog, daca nu punem la socoteala faptul ca acum mi se zbate un ochi si nu mai stiu sa scriu si sa citesc.
Da' ce vrei sa faci? sa culegi ciuperci din padure? au iesit dupa ploile astea? oricum...sfat...nu il le da lu' moshu'...la el orice planta e afrodisiac :p
-

Love2Fly - Junior Member
depeche...eu zic sa lasi prostiile. du-te si taie porcu' ...ca in 5 zile sunt la voi acasa.
-

pai nu...dar vad ca ma iei cu ciuperci.
cozonacii cu nuca cand sunt gata ? dar cei cu stafide ? chiftelutele marinate ? ciorba de perisoare ? rasolul de vitel ? snitelul de pui ? ai atat de multa treaba...iar tu stai pe net si o freci in compania unor pierde vara precum Love2Fly sau k@tzy ! ~(
cozonacii cu nuca cand sunt gata ? dar cei cu stafide ? chiftelutele marinate ? ciorba de perisoare ? rasolul de vitel ? snitelul de pui ? ai atat de multa treaba...iar tu stai pe net si o freci in compania unor pierde vara precum Love2Fly sau k@tzy ! ~(
-

-

Asta maine. Eu ma culc. maine seara vorbim in trei: eu cu love si cu k@tzy. Ok?
Mi-e somn si ma seaca taica-meu! :mad:
Mi-e somn si ma seaca taica-meu! :mad:
-

Bineee ! Gata..eu ma retrag de pe locomotive.
xkran...te rog sa ma scoti de aici !
xkran...te rog sa ma scoti de aici !
-

hai mah...ca vroiam sa o sperii pe k@tzy ! a doua oara pe ziua de azi...dupa ce am facut-o de dimineatza sa creada ca vorbeste cu robotul de la yahoo messenger. 

-

moshuleeeee... ti-ai gasit cu cine sa te pui!:yD
xkran m-a batut pana si pe mine la un joc care nu l-a mai jucat niciodata, deci...
l8eer edit...da ma da! fir-ar timpurile verbale de ras...ca te-au dat de gol...asta si faptu ca scria cu fontu tau~p
xkran m-a batut pana si pe mine la un joc care nu l-a mai jucat niciodata, deci...
l8eer edit...da ma da! fir-ar timpurile verbale de ras...ca te-au dat de gol...asta si faptu ca scria cu fontu tau~p
- kahlan
- Junior Member
Salutare locomotive
Bine v-am regasit, am citit asa rapid ce s-a intamplat in ultimele 12 zile , de cand sunt plecat si vad ca nanukua iar si-a luat ban, ce s-a intamplat iarasi?
Voi ce mai ziceti?
Ce-ai mai facut prin MTL love2fly? te-ai intalnit cu nanuka? te-ai mai plimbat prin oras?
acum ma apuc sa pun pozlee in comp si o sa fie de munca pt ca-s in jur de 300
, am si filamt vreo ora asa in total dar o sa ia ceva pana il transform in format dvd (e pe 8mm)
Bine v-am regasit, am citit asa rapid ce s-a intamplat in ultimele 12 zile , de cand sunt plecat si vad ca nanukua iar si-a luat ban, ce s-a intamplat iarasi?
Voi ce mai ziceti?
Ce-ai mai facut prin MTL love2fly? te-ai intalnit cu nanuka? te-ai mai plimbat prin oras?
acum ma apuc sa pun pozlee in comp si o sa fie de munca pt ca-s in jur de 300
, am si filamt vreo ora asa in total dar o sa ia ceva pana il transform in format dvd (e pe 8mm)-

Dany_S - Junior Member
Dany, nu m-am vazut cu nanuka da' m-am plimbat cu bicicleta la greu prin Mtl :p , poate ne vedem saptamana viitoare sau sambata acum ca am intzeles ca e o sarbatoare a romanilor pe aci pe undeva (ceva legat de predeal...la vreo 70 de km de mtl)
-

Love2Fly - Junior Member
Bine ai revenit, Dany !
Nu te lua dupa k@tzy ! Nu stie ce zice. :p
E suparata ca jurnalul ei nu mai e in top 5 al preferintelor mele.
Nu te lua dupa k@tzy ! Nu stie ce zice. :p
E suparata ca jurnalul ei nu mai e in top 5 al preferintelor mele.

-

Love - da e cu ocazia sf Maria, e in acelasi loc unde am fost la bbq dupa camping, vezi ca sunt si vreo 2 poze pe care le-am pus , problema e ca sambata eu lucrez pana la 5 deci nu stiu daca pot venii.....sau daca vin, vin dupa lucru dar cred ca lumea cam pleaca pe la 6-7 si nu mai e nimeni acolo cand ajung
oricum vedem noi
Katzy- nu-ti fa griji ca nici nu-ncercam *p
oricum vedem noi
Katzy- nu-ti fa griji ca nici nu-ncercam *p
-

Dany_S - Junior Member