C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
- gaga
alaleo SODy si 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
io ma phoot in ea de munca, in ei de virushi shi in cine e boul ala de nu pune screen protection la munca
sunt in greva
sody- ai meil da la hotmailu meu ca outlucu s-a cacat pa el shi nu merge
sunt in greva
sody- ai meil da la hotmailu meu ca outlucu s-a cacat pa el shi nu merge
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
postu cu numeru 10.000 la care am fo atentzionata sa spun ceva intelijent, sa imi fac autobiografia, sa ma dau mare, ii este dedicat baicsului caruia nu i-am spus niciodata cat de mult il iubesc :love:
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buna ziua! pisha ploaia pishamash shi io pa ia!AMR 7...ce-i mai rau e c-am inteles ca shi-n tara o sa tot ploaie... las-o'n mula mea de clima...cu care ocazie felicit useru danone pentru rotundul ei numar (de posturi) shi pentru accesu' brusc de sinceritate!
bau
-

balrogu' - Junior Member
alaleo balrogu.
am inteles ca amereuu ien scadere, da am si io o nelamurire: matale cat o sa stai in spatiul carpato-danubiano-pontic pana sa te intorci la africa? sau nu te mai intorci la africa?
am inteles ca amereuu ien scadere, da am si io o nelamurire: matale cat o sa stai in spatiul carpato-danubiano-pontic pana sa te intorci la africa? sau nu te mai intorci la africa?
ANTI
-

-

weed13 - Mesaje: 1868
merluc: SODilicutzelu, cant te mai prin si eo in ofsaid la un beric maxim cate vrei tu?
ANTI
-

azi ie viner 13
1. am un kkt de virus in comp
2. banca mea are pr5obleme cu site-ul
3. ma duare capul
in concluzie- ashteptatzi-va la ce ie mai rau
1. am un kkt de virus in comp
2. banca mea are pr5obleme cu site-ul
3. ma duare capul
in concluzie- ashteptatzi-va la ce ie mai rau
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
SOD scrie:danonoaso, ce rautacism ai scris acolosha de ai sters repejor?
asadar, catzi lutzi au mai acces in cm?
iete catz suntem, douajnoo adica juma de forum :p
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=24707&postcount=1
si nu scrisesem nica inportant si am shters ca sai dedic opsedatului baicsiniu postu 10.000.
az creca mio dedic cautarii posturilor mele vechi shi stergerii celor de bagare in zeama intru satisfactzia mea is a altora.
- gaga
nu stiu cand o vezi pe shaki, dar ma vezi pe mine acum :o
ziua buna la toate lumile. care este. muorning shoarecule, ca aci inca nu-i mezu zilei.
ziua buna la toate lumile. care este. muorning shoarecule, ca aci inca nu-i mezu zilei.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
taimu fu prea scurt dana. neamuri multe, vorba lu weed.
dar las ca fu bune si lecturile anterioare, din clasici. mai ales decameronul ala de 'burta' si 'crevetii' de rebreanu
dar las ca fu bune si lecturile anterioare, din clasici. mai ales decameronul ala de 'burta' si 'crevetii' de rebreanu
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
paiacec zi ingrediente ca sa shtiu ce satz dau.
lasa poke ca mai ie vreme de o bere, si trei nuvele no intrat zilele in sac
16 (6 members & 10 guests)
danone*, balrogu', olds_mo, wwritza
datzon 'zda ma-sii de treaba ...
lasa poke ca mai ie vreme de o bere, si trei nuvele no intrat zilele in sac
16 (6 members & 10 guests)
danone*, balrogu', olds_mo, wwritza
datzon 'zda ma-sii de treaba ...
- gaga