premiile industriei muzicale!!!

Forumul asociat fanclubului Hi-Q

premiile industriei muzicale!!!

Mesajde sly » Sâm Mar 09, 2002 1:16 pm

pacat ca nu ati castigat un premiu mai mare decat cel oferit de antena1 care a fost mai mult un premiu de consolare decat un premiu...un singur lucru m-a deranjat faptul ca ati aruncat diploma....nu zic ca sa va critic dar a iesit o faza de prost gust cu aruncarea diplomei....ce ziceti?? oricum daca vroiati sa dati diploma la fani nu o aruncati pe jos ci va deplasati frumos catre ei shi le-o dati...asha diploma ramanea pe jos...bla,bla...
sly

Mesajde Zgubilici » Sâm Mar 09, 2002 6:55 pm

da, a fost cam aiurea faza aia cu diploma iar la replica "acum trei ani eram la scoala", ceeee? vrei sa demonstrezi ce repede ai devenit tu smecher copiind negativele de pe net si adaugand vreo doua-trei versuri de umplutura?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Sâm Mar 09, 2002 8:37 pm

se cunoaste ca nu ai urmarit cu atentie ce au spus: "urmeaza-ti visul asa cum am reusit noi..." si dupa aia a spus ca acum 3 ani erau la scoala si visau sa vanda multe albume... dar io m-am referit la faza cu aruncatul diplomei... care a fost o faza de prost gust...
sly

Mesajde RAMIRA_RO » Sâm Mar 09, 2002 9:39 pm

hmmm n-am fost pe faza....chiar au aruncat diploma?:(ce gest naspa...apropo au cantat hi-q la premille industriei muzicale ca n-am putut sa urmaresc tot???
RAMIRA_RO
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Sâm Mar 09, 2002 9:54 pm

au cantat piesa aia noua si cu cuvinte!!!!!!
si dana avea vocea editata rau si avea dungi negre pe sub ochi
Zgubilici
Junior Member

Cum adik ? ...

Mesajde AnDrEi » Dum Mar 10, 2002 4:09 am

Cum adika .. au aruncat diploma pe jos ? cum asa ? eu n u am observat.. dar am sa revad eu acele momente .. sper sa nu fi fost adevarat...
AnDrEi
Junior Member

Mesajde ANIMALUTZA_X » Dum Mar 10, 2002 10:55 am

EU AM VORBIT CU TOTI TREI ATUNCI.AM STAT IN BACKSTAGE CU ANIMALUTZELE SI CAND MA INTALNEAM CU EI II SALUTAM ,II FELICITAM PT PREMIU!SUNT SUPER DE GASCA!
VREAU SA-L SALUT PE FLORIN!EU VB CU EL PE MAIL DAR DE VREO 3 ZILE NU MI-A MAI RASPUNS.MI-A PARUT BINE CAND NE-AM VAZUT FACE 2 FACE!EL ERA PE MOTOCICLETA! :)
A FOST SUPER FAZA!
FLORINE,DACA TRECI PE AICI SA-MI TRIMITI SI MIE UN MAIL TE ROG. TE PUP DULCE , ANDRUTZA ANIMALUTZA!
APROPO,NOUL LOR SINGLE VA FI CU SIGURANTA UN HIT!ESTE SUPER!SI DANA ARATA F. F.F.F BINE IN REALITATE SI E SUPER DE GASCA!HI-Q RUUULEZ!
DAR ANIMAL X ROCKS!
EU SUNT FANA NEUTRA!
:)-SPER SA NU SE SUPERE NIMENI!
VA PUPIC DULCE PE TOTI IN SPECIAL PE DANA , FLORIN SI PE MIHAI(SUNTETI DE TREABA)
CIAO!
ANIMALUTZA_X
Junior Member

La premii...

Mesajde Florin Hi-Q » Dum Mar 10, 2002 12:13 pm

Am fost nominalizati la 4 sectiuni dar seful casei de discuri ROTON ne-a retras de la ele, suparat ca am rupt contractul cu el si am plecat la MediaServices:-(
Oricum nu prea avem noroc la premii, in general, dar credem ca mai importanta este reactia publicului decat niste premii date de o mana de oameni. Nu?

"Acum trei ani eram la scoala..." (Aveam emotii) "... la Brasov, si visam sa ajungem aici... urmeaza-ti visul"
Noi nu stiam ca vom lua un premiu, stiam ca am fost retrasi de la premii si eram foarte suparati. Din acest motiv ne-a luat pe nepregatite si am fost emotionati! Eu eram rupt de emotie:0)

Mihai a spus ca premiul il meritam datorita publicului si DIN ACEST MOTIV l-a dat publicului. Si, pentru ca diploma nu a ajuns unde trebuia, Mihai s-a dus dupa ea si a aruncat-o din nou in public. Acesta a fost gestul...

Asta e. Asta a fost! Va pup! (inclusiv pe animalutza_X, sper ca nu te-am speriat cu scooter-ul :)
Florin Hi-Q
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 10, 2002 12:33 pm

Animal X doesn't rock!!! Animal X doesn't even house!
inapoi la oile noastre, mai Florine, felicitari de premiu, dar.... pentru ce a fost?
Zgubilici
Junior Member

PT FLORIN

Mesajde ANIMALUTZA_X » Dum Mar 10, 2002 12:37 pm

FLORINE,ESTI UN DULCE.NU M-AI SPERIAT!!!M-AI AMUZAT!A FOST TARE FAZA CU SCUTERELE!AM VORBIT SI CU DANA SI E O DULCEATZA DE FATA.SUNTETI FOARTE BUNI SI SUNT SUNT SIGURA CA NOUL SINGLE `TU ESTI DRAGOSTEA MEA` O SA FIE UN HIT SI MAI ALES O SA FIE #1.VOI SI ANIMAL X SUNTETI PREFERATII MEI.
INSA IMI PARE RAU CA NU VA CUNOSC ATAT DE BINE CA PE EI.
POATE CU TIMPUL O SA NE MAI INTALNIM.
VA PUP PE TOTI TREI SI SA AVETI SUCCES!
ANDRUTZA
P.S.
MAI STII CAND TI-AM CERUT PRIMA DATA AUTOGRAF PE CAIETUL DE ISTORIE? :)
CIAO
ANIMALUTZA_X
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 10, 2002 12:41 pm

tut ii neaprat sa te dai mare sau ce...am inteles ca ii cunosti oe toti, so what?! toate alea puteai sa le trimiti intr-un mesaj personal, nu sa-l arati in vaul lumii ca sa stie toti ca tu ai fost iin culise!!!
Pentru ce a fost premiul ala?
Zgubilici
Junior Member

Mesajde ANIMALUTZA_X » Dum Mar 10, 2002 12:49 pm

Initial trimis de Zgubilici
tut ii neaprat sa te dai mare sau ce...am inteles ca ii cunosti oe toti, so what?! toate alea puteai sa le trimiti intr-un mesaj personal, nu sa-l arati in vaul lumii ca sa stie toti ca tu ai fost iin culise!!!
Pentru ce a fost premiul ala?

NU INTELEG FRATE CARE E PROBLEMA TA.
DACA AM CHEF SA SCRIU PE FORUM ,SCRIU
CINE PISICII MEI TE CREZI?
AI VAZUT CA FLORIN RASPUNDE TOT PE FORUM!
SI CE DACA II CUNOSC PE TOTI?
CREZI CA SUNT SINGURA?
CRED CA TREBUIE SA INVETI SA TE COMPORTI!
CIAO
ANIMALUTZA_X
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 10, 2002 1:17 pm

NU INTELEG FRATE CARE E PROBLEMA TA.

Tu, nu imi plac oameni prefacuti care se lauda prea mult!
DACA AM CHEF SA SCRIU PE FORUM ,SCRIU

excelent! bravo! dar vezi si tu ca sa scrii inseamna sa transmiti ceva pentru toata lumea nu sa-l ingropi in laude pe don' Florin!
CINE PISICII MEI TE CREZI?

cainele rau care musca!;)
SI CE DACA II CUNOSC PE TOTI?

E treaba ta, nu trebuie sa spui in gura mare, si exact, ce daca ii cunosti pe toti? te simti superioara?
CRED CA TREBUIE SA INVETI SA TE COMPORTI!

parerea celorlalti....nu conteaza, din punctul meu de vedere nu m-am comportat "urat".
CIAO

La revedere, ne mai citim
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Dum Mar 10, 2002 6:16 pm

mersi de rasp. florin...imi pare ca s-a intamplat ce s-a intamplat cu seful casei de discuri de la roton...oricum meritati mai mult decat premiul ala....faza cu premiul a iesit putin cam naspa....nr de tel al tau il am de la fan demmo care a fost invitata la emisiune...sper ca nu te-am deranjat azi cand te*am sunat....
sly

pt zgubilici

Mesajde ANIMALUTZA_X » Dum Mar 10, 2002 9:20 pm

imi pare rau daca te-am jignit.
nu am vrut sa par superioara.
sunt doar foarte fericita ca am norocul sa cunosc atatia oameni(si animale-lol) de exceptie.
te rog nu te supara.
ai dreptate
puteam sa-i dau un personal
dar crede-ma nu am vrut sa ma sparg in figuri pentru ca nu sunt acel gen de om
i`m sorry!
ciao
ANIMALUTZA_X
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 10, 2002 9:37 pm

Animalutza, uite ca putem sa ne si intelewgem, dar vad ca sly a luat exemplu si acum ne atentioneaza cu cine vorbeste la telefon
Zgubilici
Junior Member

Mesajde RAMIRA_RO » Lun Mar 11, 2002 1:07 am

[quote]Initial trimis de Zgubilici
[B]

excelent! bravo! dar vezi si tu ca sa scrii inseamna sa transmiti ceva pentru toata lumea nu sa-l ingropi in laude pe don' Florin!

a scrie=a reprezenta prin semne conventionale sunetele sau cuvintele vorbirii

parerea celorlalti....nu conteaza, din punctul meu de vedere nu m-am comportat "urat".

parerea celorlarti conteaza ca doar traiesti in societate omule
RAMIRA_RO
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Mar 11, 2002 8:19 am

:con: cred ca nu suntem aici sa vorbim despre conceptii de viata.
daca tu vrei sa-ti traiesti viata dutiparele pe care le-au pus altii, e treaba ta, eu prefer libertatea ...
mersi pentru definitia cuvintului "a scrie" dar nu inteleg ce rost avea sa o scrii taman din dictionar aici.
Si ca sa te mai lamuresc o data cu parereile celorlalti, in general restul sunt multi si egoisti, fiecare lupta pentur el si tu nu prea ai de castigat din asta, asa ca daca tu te imbraci in fieacre dimineata cu pantofi cu toc si panatloni strimiti si sclipiciosi, doar pentru ca restul sa te observe, e cam aiurea, nu crezi?
Zgubilici
Junior Member

Mesajde ANIMALUTZA_X » Lun Mar 11, 2002 10:06 am

ZGUBILICI BABE,AM AVUT DREPTATE AMNADOI.INTR-ADEVAR NE PUTEM INTELEGE.CRED CA CEI CARE NE-AU CITIT MESAJELE ANTERIOARE AU RAS DE S-AU PRAPADIT(INCLUSIV FLORIN :)
ASTA E!E BINE CAND TOTUL SE TERMINA CU BINE!
SI ACUM IARTA-MA DAR VREAU SA-L MAI INTREB CEVA PE FLORIN DACA CITESTE MAIL-UL ASTA: CARE-I FAZA CU SAR` MANA?
E TICUL TAU VERBAL?SAU ASA ITI PLACE SA GLUMESTI? :) :) :)
TE PUP ZGUBILICI(APROPO,ESTI FATA SAU BAIAT)
SI PE TINE FLORIN
CIAO
ANIMALUTZA_X
Junior Member

pt zgubilici

Mesajde sly » Lun Mar 11, 2002 11:21 am

mesajul cu nr de telefon era pt florin...shi l-am scris direct aici deoarece avea casuta plina de mesaje...shi astept mesajul lui florin ....sa vad ce imi zice...ok?
sly

Mesajde Dee Dee » Lun Mar 11, 2002 11:44 am

eiu la Premiile industriei Muzicale am auzit pt prima data "tu eshti dragostea mea" si imi place super mult melodia..:) mi-am luat-o de pe net si o ascult mereu!:)
o sa ajunga hit sigur....
Dee Dee
Junior Member

Mesajde sly » Lun Mar 11, 2002 11:56 am

sigur o sa ajunga hit....de pe ce adresa ai luat-o??? deoarece au o am track...."lumea spune ca visez acuma, dar nu are rost sa o ascult/ te iubesc deedee tu esti dragostea mea ??? ce zici de mesajul asta?
sly

Mesajde RAMIRA_RO » Lun Mar 11, 2002 6:04 pm

Initial trimis de Zgubilici
:con: cred ca nu suntem aici sa vorbim despre conceptii de viata.
daca tu vrei sa-ti traiesti viata dutiparele pe care le-au pus altii, e treaba ta, eu prefer libertatea ...
mersi pentru definitia cuvintului "a scrie" dar nu inteleg ce rost avea sa o scrii taman din dictionar aici.
Si ca sa te mai lamuresc o data cu parereile celorlalti, in general restul sunt multi si egoisti, fiecare lupta pentur el si tu nu prea ai de castigat din asta, asa ca daca tu te imbraci in fieacre dimineata cu pantofi cu toc si panatloni strimiti si sclipiciosi, doar pentru ca restul sa te observe, e cam aiurea, nu crezi?

mda fiecare are conceptiile lui(mai sanatoase sau nu) dar nu te mai critic fiindca incep sa devin profa mea de logica hhhhhh nashpa

p.s. male or f?
RAMIRA_RO
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Lun Mar 11, 2002 6:41 pm

pai daca spui chiar ce crezi sunt foarte sanatoase conecptiile...pana atunci, am gasit mult dezbatuta-piesa, asteptati verdictul!
si daca tot e vorba de compromis si eu imi iau melodia asta, incercati si voi sa ascultati timpuri noi - blues!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde sly » Lun Mar 11, 2002 7:49 pm

e cool piesa ..iti place mai zgubilici??? deedee astept mesajul tau...sunt innebunit ...!!lumea spune ca visez acuma, dar nu are rost sa o ascult/ te iubesc deedee tu esti dragostea mea ??? ce zici de mesajul asta?
sly

Mesajde Dee Dee » Lun Mar 11, 2002 11:17 pm

lol...:D...10x sly ..
ma simt kiar onorata....
Dee Dee
Junior Member

Mesajde sly » Mar Mar 12, 2002 12:02 pm

numai atata draga? eu m*as simti onorat sa te cunosc...ce zici de pozele alea mi le trimiti? e urgent....vreau sa fac un site despre mine, prietenii mei de pe forum sau mirc shi despre hi-q...
sly

Mesajde AnDrEi » Mar Mar 12, 2002 7:56 pm

Initial trimis de sly
numai atata draga? eu m*as simti onorat sa te cunosc...ce zici de pozele alea mi le trimiti? e urgent....vreau sa fac un site despre mine, prietenii mei de pe forum sau mirc shi despre hi-q...

sly ... sunt prea multe site`uri despre Hi-q .. asa ca mai bene .. postam in continuare pe forum .. de ex am vrut si eu ca sa fac un site .. dar Sopra .. a zis ca este si ca ei se ocupa de asa ceva.. so ? http://www.hi-q.ro ? facut chiar de Florin .. iar .. deedee si y0 te iubesk :O)))))))))
AnDrEi
Junior Member

Exista deja ...

Mesajde AnDrEi » Mar Mar 12, 2002 7:57 pm

Initial trimis de sly

sly ... sunt prea multe site`uri despre Hi-q .. asa ca mai bene .. postam in continuare pe forum .. de ex am vrut si eu ca sa fac un site .. dar Sopra .. a zis ca este si ca ei se ocupa de asa ceva.. so ? http://www.hi-q.ro ? facut chiar de Florin .. iar .. deedee si y0 te iubesk :O)))))))))
AnDrEi
Junior Member

Mesajde Dee Dee » Mar Mar 12, 2002 10:27 pm

wow....mai ce sa mai zic :)) ...m-ati lasat fara cuvinte.. cata iubire pe capul vostru....

melodia am luat-o de pe http://www.fratzia.net

sly....nu mai am mailul tau!!!! plss da-mi mail si iti trimit si pozele.. .oki?

Andrei...eu shtiu ca ce e mult strica(in legatura cu site-urile hi-q) dar aici .. nu e cazul...cu cat mai multe cu atat mai bine...
parerea mea...
Dee Dee
Junior Member

Următorul

Înapoi la Hi-Q