alte forumuri?
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
buton si link
fa si tu un buton de 88x31 si dami-l sa il pun in siturile mele. uite-te cum arata butoanele la http://193.231.234.169/rockmania/iris/
- Vizitator
Re: buton si link
Initial trimis de vali
fa si tu un buton de 88x31 si dami-l sa il pun in siturile mele. uite-te cum arata butoanele la http://193.231.234.169/rockmania/iris/
itzi trimit in curand prin email un buton (thx)
- Administratori
Re: alte forumuri?
Initial trimis de vali
m-ar interesa inceperea unui forum de webdesign.
ce parere aveti?
Exista forumuri de web design destul de dragutze deja in ro .... dar daca crezi ca merita ... putem face shi aici unu ...
Take a look at http://learn.reflex.ro
- Administratori
Forumul hackerilor
Cred ca nu o sa facem un forum de hacking ... motivul e simplu ... desi cred ca e un subiect cool ... si la moda ... nu se stie cine se trezeste de se supara si ma trezesc cu flooduri, exploituri si alte lucruri de genul asta in cap. Forumul asta este facut ca oamenii sa se bucure de el si nu as prea vrea sa ma risc ...
In orice caz, in curand doua categorii noi ... una va fi generalitati si va include un forum de help si unul de anunturi si probabil inca o categorie calculatoare in care nu sunt inca sigur de ce forumuri o sa fie ... oricum astept sugestii. O sugestie buna a venit din partea lui Vali si anume un forum despre Software ... astept pareri in continuare ...
In orice caz, in curand doua categorii noi ... una va fi generalitati si va include un forum de help si unul de anunturi si probabil inca o categorie calculatoare in care nu sunt inca sigur de ce forumuri o sa fie ... oricum astept sugestii. O sugestie buna a venit din partea lui Vali si anume un forum despre Software ... astept pareri in continuare ...
- Administratori
ce rost are?
scurt shi la obiect:
cine zice ca e hacker, ala e lamer!!!
cand se va face forumul de software, poti sa iti pui acolo intrebarile despre diverse, shi eu iti promit ca iti raspund, in limita cunostintelor
admin, foloseste vali, e mai bine
cine zice ca e hacker, ala e lamer!!!
cand se va face forumul de software, poti sa iti pui acolo intrebarile despre diverse, shi eu iti promit ca iti raspund, in limita cunostintelor
admin, foloseste vali, e mai bine
- Vizitator
Forum Teatru-Poezie
Bineinteles ca am venit shi io sa te bat la cap :rot: dar chiar vreau sa fak un forum Teatru-Poezie dak se poate pls. Thx . Andrada The Dev
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
buna idee
ar fi o idee buna cu politica vali! te sustin 100% shi dak se poate shi mai mult! ne putem vota politicienii, cu premiile zmeura shi chiar sondaje
:rot: mai aud veshti.

- Andrada The Dev
- Junior Member
daca tot ati facut forum Linkin Park si Limb B. de ce n-ati vrea si unu Korn, Metallica, Offspring, Blink 182, si asa o sa facem din fanclub un site de muzica din afara.... mie imi plac toate formatiile si nu m-as supara...
- ckride
- Junior Member
Initial trimis de vali
ce parere aveti?
idee f buna. ar merge unu p-aici
- ckride
- Junior Member
Initial trimis de vali
ce parere aveti?
great ideea

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
atunci ai sa vorbim cu admin:D
ideea

- Andrada The Dev
- Junior Member
Re: buna idee
Initial trimis de Andrada The Dev
ar fi o idee buna cu politica vali! te sustin 100% shi dak se poate shi mai mult! ne putem vota politicienii, cu premiile zmeura shi chiar sondaje:rot: mai aud veshti.
![]()
colega, azi noapte ne-a intrat in actiune forumul
- Vizitator
Initial trimis de vali
nu stiu ce sa zic ... mai sunt shi alte forumuri de webdesign ... nu prea contati pe ajutorul meu la treaba asta ... nu vreau sa stau sa explic la toti mucoshii ce shi cum ...
De ce?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
s-ar putea face un forum dedicat literaturii? cred (sau mai degraba sper) ca mai sunt romani care mai pun din cand in cand mana pe o carte,si carora le-ar face placere sa discute despre asta...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
as vrea si eu un forum A.S.I.A.
AM DESCHIS UN FAN-CLUB A.S.I.A. AS VREA SI EU UN FORUM PT TRUPA MEA PREFERATA
TE IMPLOR!!!
TE IMPLOR!!!
- miremar
Initial trimis de neamtzu
daca tot ati facut forum Linkin Park si Limb B. de ce n-ati vrea si unu Korn, Metallica, Offspring, Blink 182, si asa o sa facem din fanclub un site de muzica din afara....
pai, pentru ca nu sunt siteuri de gen in Romania, cu care sa facem colaborari

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Sopra....si forumul "meu" despre literatura???pleeeeease. 

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Mirela - Mesaje: 2566
deocamdata nu se cade... e de ajuns subiectul de pe generalitati... dar e posibil sa il fac in viitor, dupa ce termin portalul si dupa ce termin cu forumurile de muzica.
- Sopra Tutt1
- Junior Member
sopra, vreau un forum anti-darkshines.
se pare ca am destui admiratori!(toti de pe 3se si andre
)
se pare ca am destui admiratori!(toti de pe 3se si andre

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
v-ati mai gandit la forumu de webdesign? chiar daca sunt o groaza, ar fi binevenit unu si p-aici, daca nu tine il scoateti, macar acolo se vor discuta lucruri mai interesante decat pe alte forumuri... propun moderator pe vali 

- ckride
- Junior Member
43 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Sugestii si reclamatii