:D Amenajari interioare!Zugraveli!Rigips!Tavan fals!Instalatzii PWC!etc.

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 12:10 am

da domle, deci cum ziceam, uite cum au aparut repede contraconcurentii, invidiosi ca altii au posibilitatea de a fuziona si in felu asta de a domina piata romaneasca. domnu tre, avem deja clientii nostrii, gata formati dupa gusturile nuastre. domnu mig inca nu a apucat sa cunoasca adevarata valoare a calitatii nuastre, intrucat posibilii mei asociati nu ieste acum aici. se vede ca nu a citit toate ofertele, intrucat posibilu meu asociat memetshol monteaza contra 3 l de bere. asa ca domnu mig, recomand o citire mai cu atentie a ofertelor ca sa nu patiti ceea ce mie imi place sa numesc a sari ca ratza la muci.
weed13

Mesajde MiG29 » Vin Aug 13, 2004 7:29 am

eo mam gandit aznuapte mai serios la ceacea vreau sa fac in viatza shi mam hotarat sami infiintez shi eo o firma Istarn Iuropian Intirior Decareisans Sistams enco,cu care sa sparg peatza shi eventualii concurentzi.Ajtept in cursu zile de azi propunei de la persoane care vrea casa se asocieze cu mine.Multumecs.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 9:25 am

intrucat vad ca nu s-au autosesizat potentialii colaboratori ai corporatiei, mai fac un apel la constiinta lor... in alta ordine de idei, as dori sa intreb pe domnu cu dejt in nas daca l-o interesat pretu la tampoane intrucat vrea sa se reprofileze pe materialu cu care face izolatiile, sau voia sa faca o comanda ? ca daca pt izolatii, apoi domle, nu vreau CA CAsa mea sa arate ca interioru unei mujer.
weed13

Mesajde MiG29 » Vin Aug 13, 2004 9:32 am

ai bre,nu ie nici un amator sa se asocieze cu mine in scop lucrativ?uidule,tu nu vrei ?
MiG29

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 9:35 am

nush ce sa zic. ai helea mai multe sanse, ca vaz ca aialalti tri lenesi nu is deloc interesati de fuziunea firmelor...
weed13

Mesajde memetshot » Vin Aug 13, 2004 9:35 am

miguele...
da tu ce vinzi colosha?
deci, ierburici, ba vindem si ghivece cu uaresce plante atmosferice ca fusai intrebat ieri la o teleconferinta la radio?
Deci io cred ca ne cam luaram tzapa: toti potentiali clienti vor sasi deschida si ei firma. poola mea in ritmu asta tuata romania o sa fie o mare si profitabila firma de constructii
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 9:38 am

io nu inteleg de ce. adicatelea ca un fel de semn, un fel de cercuri in lanu de porumb, prin care ni se da de inteles ca nu prestam servicii mijotace si eftine... nu jtiu, mie asa mi se pare.
weed13

Mesajde paiacec » Vin Aug 13, 2004 10:30 am

Sa-ntors lumea cu curu-n sus domle!Cred ca n-a folosit buda cu colac ergonomic, pe care(repet)numai firma SeCe Paiacecul Faurar SeReLe furnizeaza.Adica cum domle?Noi punem bazele firmelor de constructzie shi vin altzii cu idei de mobilare a interioarelor?Pai cum ar fi sa vina domnu tre cu mobilieru shi sa puna numai talaj pe gazonul de interior proaspat tuns shi irigat prin mijloace proprii?
Num ramane decat sai dau dreptate domnului administrator al SeCe Buleala pe Fatza SeReLe,in chestia cu clientzii posibili adversari pe piatza imobiliara,cu firmele lor fantoma cu tot!Numai in asta ii dau dreptate,in altceva, nu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde MiG29 » Vin Aug 13, 2004 10:49 am

Deci eo nu vand nimca.eo ma ocup numa cu consilierea cliientului cu privire la alegerea lu decoratiunile interiuare potrivite pentru spatiul clientului.de asemenea firma ce o conduc ieste unic importator direct reprezentant si distribuitor iecsclusiv la numeruase firme specializate in decoratiuni interiuare din albania,etiopia,republica democrata congo,peru si insulele mauritius,deci cum sar zice cremdelacrem in domeniu,elita,daca ma intelegeti.asa ca propun urmatoru bisnizplen:eo merg la client il prost....adica il consiliez shi apoi venitzi voi shi punetzi in aplicare consilierea mea.daca doriti bineinteles va putem oferii shi materialele necesare.eo zic ca suna bine.voi?
MiG29

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 10:59 am

adica ca un fel de unu care face reclama la produsele noastre de fapt. adica de fapt ne cobori in uochii clientului, zicandu-i ca suntem din etipoia samd. si ce materiale de-ale dvs sa folosim domle? ca le avem noi pe ale noastre. multe materiale. uita-te la ofertele firmelor... io zic sa nu o dai in diverse si sa zici drept in fata. vrei sa beneficiezi de serviciile noastre si ne iei ca asa si pe dincolo. asa ca te rog prezinta-ti cererea la sediu nostru, situat in strada consturctiilor si interfoanelor, nr. 13 ( :D ) unde te va intampina o japitza, asta... secretara, care iti va oferi in detaliu un se... detaliile referitoare la tot ce te intereseaza pe tine cat si pe alti potentiali clienti.
weed13

Mesajde MiG29 » Vin Aug 13, 2004 11:13 am

nu ntelegi domne ca eo sunt intre client shi mata?adica mata ai aparatura instrumentele shi mana de lucru da nai nouhau.eo vin cu nouhau..zic ce shi unde merge,aleg culuarea,tipu de vopsea/var shi apoi voi o a aplicatzi.consiliere domle.shi va fac shi reducere la materiale in functie de cat achizitionati.de asemenea acept plata in contrapartida.
MiG29

Mesajde memetshot » Vin Aug 13, 2004 11:23 am

bre frate, adica tu vi simi spui mie cum sa dau cu spaclu/trafalete si alte dalea
sau tu te duci la clent acas si-i zici: nene io va zic ca anu asta se puarta dungile cacanii in zigzac pe tanvan si mobila din piele de aripioare de furnica beata?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde paiacec » Vin Aug 13, 2004 11:29 am

Asta nu e bine domle!Io sunt impotriva importului.Daca e ceva, barem sa exportam,nu sa importam la pretz dublu, cum facem cu graul de egzemplu!Shiiii... lasa ca va shtiu io pa voi consilierii ashtia!Vretzi sa traitzi dupa rodul muncii noastre!Ashea ceva nu se face domnle!Noi deja avem clientela noastra, deci n-avem nevoie de nush ce "investmant extra import jecmaneishan pipal" !Departe de noi ashea ceva!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde MiG29 » Vin Aug 13, 2004 11:57 am

rati ai dracu.adica voi datzi cu piciuoru la uo ocazir unica,uansinalaiftaim cum zice neamtu.deci nu ma vretzi,am inteles.las ca va promit ca va scot din biznis.
MiG29

Mesajde memetshot » Vin Aug 13, 2004 12:50 pm

tu sa ne scoti pe noi din biznis?
numa cu nauhau tau? ba pe noi nare nimenea cum sa ne miste din principalu loc pentru urmarirea locului 1 pe tzara
memetshot

Mesajde paiacec » Vin Aug 13, 2004 1:15 pm

Da da,...nici macar cu mita nu ne dai la oparte! Poate vrei sa trimitem FISCU peste tine shi sanepidu!Ai acte la facturi?Ai conditzii de depozitare a materialelor?Sunt timbrate? A? Zi repede pana nu trimet shefu comisiei de controale a calitatzii produselor,domnul Chitantzel Amenziu.Grije mare!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 1:23 pm

autorizatie de mediu si autorizatie de constructie de consiliu pt consiliere ai? studiu de fezabilitate? fii atent ma taticule ca avem oamenii nostri sus pusi, cate sunt neste pitbulli iar consilierii astia ca voi, consilierii nasului din lumea interlopa sunteti nejte chihuaha. asa ca ai grija cum vb cu scosu din biznis.
weed13

Mesajde piskeshu » Vin Aug 13, 2004 1:36 pm

Ca un avantaj personal , as mentiona faptu ca io pot asigura si dirigentzia de santer, prin D-na Diriginta Olgutza de la Scola Speciala de Surzi.Deci, io pun accentiu pa pachetizarea serviciilor, cu evidente avantaje pentru client concretizate in pretul redus al pachetului si in integrarea serviciilor. Az inteles?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde memetshot » Vin Aug 13, 2004 1:44 pm

ba miguele io tzas trage de exemplu un exemplu cu un rotvailar casatz arat cat de mult te inseli tu cancrezi ca ne scoti din biznis.
numa ca pentru exemple cu rotvailari exista nenea young nustuce care ne-a explicat iel cum e cu caini care te musca cand tze lumea mai draga

ba baeti, nu vadunati si voiin vichend la bucale, nu de altceva da mai e munca la apartament...
memetshot

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 1:50 pm

domle, ieu ma duc sa rad neste beri la mare cu contraconcurentul nostru, sa vad daca are o baza toata dizertatia asta a lui pe care o are in detinere proprie si personala. daca nu, nu stiu ce sa zic... pun pe iel pe caini. asa ca domnu memet, mie cu parere de rau imi vine sa zic ca numa trec prin gara, da arunc din tren vreo 2-3 saci de ciment, si 2 buc interfon, urmand ca la intoarcere sa vin sa va arat procedeul adus in domeniul interfoanelor de insusi legenda vie a noilor inovatii in domeniu, domnu Joe InterPhone&son.
weed13

Mesajde MiG29 » Vin Aug 13, 2004 2:00 pm

deja pe uidu l-am convins.memetu shi cu cecu mai avetzi uo sansa.daca nu atuncia o sa ingrosatzi randurile celor fara slujbe.eo am pilemari de tot shi am dat shi spaga asa ca nu me frica de nimeni(de fapt me frica de ploae ca se duce dracu tuata vopseaua)
MiG29

Mesajde memetshot » Vin Aug 13, 2004 2:02 pm

ba pilosule.
io am pile multe
mari si mai marunte
care mai patrate
care mai rotunde
bag poolan rime
deci tu nu vi la mine cu faze dastea ca ramanem fara slujbe, ca pe ierburici l-ai convins etc. Ierburici vine la tine ca satenbete satz afle cares pilele tale se le depilim. Deci vezi, noi dupa ce ca suntem super meseriasi mai suntem si strategi.
memetshot

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 2:10 pm

memetu jtie ma. pe mine nu m-ai convins, atata ca io is mai mare si mai rau, si am o fata de killer rus. si deci pun accentu pe intimidare, daca nu pe betie. is foarte persuasiv. si poti sa ai cate pile vrei, ca noi avem flexuri.
weed13

Mesajde MiG29 » Vin Aug 13, 2004 2:13 pm

lasa bre poezia`n rime
ca jtii bine ca nu tine
firma mea ie cea mai tare
tuata concurentza muare
avem clientzi barosani
care`s plini de gologani
asa ca lasa prostiile
ca tine am vazut cu miile~p
MiG29

Mesajde weed13 » Vin Aug 13, 2004 2:18 pm

migule, consiliule
lasa bre pastilele
apropourile naspa
nu ne spargi tu noua gasca
ti-am mai zis eu azi o data
avem flexuri tari ma tata
ai clienti cu gologani
noi avem smecheri mai mari
la nimica nu te stii
si mai zici de noi prostii
weed13

Mesajde memetshot » Vin Aug 13, 2004 2:20 pm

bre deja dupe ce ca suntem meserie la zugraveli pardoseli interfonareli
ne mai spargem si in poezii?
Tu-i mama mamelor, ce bazati suntem
memetshot

Mesajde paiacec » Vin Aug 13, 2004 2:23 pm

Nu te da la rime
Ca ma sui pe tine
Shi-o sa vezi ca-tzi fac
Abdomenu plat.
Firma ta fantoma
Cu-angajatzi de coma
N-o sa faca fatza
Niciodat pe piatza.
Potzi sa fii viclean,