Ce este dragostea?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Addianna » Joi Iul 15, 2004 5:47 pm

Depinde de fiecare cum o percepe...Sunt momente in care ma simt indragostita, dar nu de o anumita persoana ci pur si simplu parca iubesc viatza. Ah, si dragostea e ceva ce in multe cazuri declanseaza comportamente ce denota fraierism(mai ales in situatiile cand nu e impartasita).
Nu criticati ce am scris ca data e vorba de dragoste pentru sexul opus nu am intalnit-o asa ca nu prea am cum sa o definesc.
Addianna
Junior Member

Mesajde valbog » Mie Iul 21, 2004 5:23 pm

Dragostea este ceva super...nasol uneori
Pt fiecare moment de fericire trebuie sa platesti cu 10 momente de tristete mai devreme sau mai tarziu....vorbeste pesimistul din mine

E frumos sa iubesti dar si greu al draq!!!!
Orice optimist nu e decat un prost fericit. Desigur, pesimistul e doar prost.
valbog
Junior Member

Mesajde RipAngel » Vin Iul 23, 2004 7:57 pm

sunt de acord cu Goddess...dragostea se poate naste si de cele mai multe ori asa e, in urma momentelor de suferinta...cel putin in cazul meu, m-am certat cu cel mai bun prieten al meu si am realizat ca-l iubesc doar atunci cand nu ne mai vorbeam. iar cand i-am spus. nu m-a crezut. ne-am certat din nou si definitiv...deci dragostea duce la suferinta...si asta o face sa fie mai puternica.. dar suntem calauziti de dragoste cat si de ura, sunt doua sentimente... si uneori...dragostea ne impinge la lucruri inimaginabile..tineti minte cate crime se fac in numele dragostei..ce sentiment e mai puternic? :hi:
RipAngel
Junior Member

poate

Mesajde thesoulline » Mie Iul 28, 2004 3:29 am

Poate ca dragostea exclude crimele, totusi... Crimele au loc din cauze clare ( gelozie, posesivitate, furie,...), diferite de dragoste. INca nu stiu un caz de omucidere din dragoste. Chiar Romeo si Julieta s-au sinucis din cauza pierderii fiintei iubite. Baba Dochia a impietrit in folclor, dar nu din dragoste... ~r
thesoulline
Junior Member

Mesajde Nectanebo » Mar Aug 03, 2004 1:38 pm

Dragostea e ceva feminin prin definitie, parerea mea. Barbatii sunt facuti sa conduca lumea iar femeile sa ii conduca pe barbati. E ca un cerc vicios din care nu poti scapa. Problema, mai baieti, e ca ele au mai mule atuuri cu care ne pot controla: in principal e vorba de sex. Alta problema e ca noua ne cam place jocul asta.
Nectanebo
Junior Member

Mesajde Tanase » Mie Aug 11, 2004 5:50 pm

cat ti-a luat ca sa-ti dai seama de asta Nectanebo? Astea-s truisme. Spui ca dragostea e ceva feminin. Ce vrei sa spui? Ca pe mine unul m-ai pierdut in ceatza: rezulta 3 lucruri: 1. Numai femeile pot simti dragostea, 2. Dragostea e asa cum ai descris tu mai jos relatia dintre barbat si femeie si 3. Ce mama dracu ai incercat sa spui?
Tanase

Mesajde bad bad Annie » Mie Aug 11, 2004 6:16 pm

Dragostea este cind nu poti sta fara el/ea, cind te gindesti tot timpul la el/ea, il/o visezi, iti inchipui ce-ar zice el/ea de cutare sau cutare situatie, sau idee, sau chestie care ti s-a-ntimplat, si fara el/ea simti ca n-ai nici un rost pe lume, si daca nu-l/o ai linga tine faci tot posibilul sa-l/o ai.
Asta e pe scurt definitia mea...
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Nice

Mesajde Dragos C. » Vin Aug 13, 2004 4:40 pm

Da, frumos spus, simplu si totusi atat de adevarat... Recunosc toate simptomele mai sus mentionate. :) Mai putin partea cu
bad bad Annie scrie:[..]n-ai nici un rost pe lume[..]
Asta e putin fortata... zic eu. Si stiu ce zic. :)
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Aug 14, 2004 4:53 am

zi shi tu : Ce e moartea?Ce e ura?etc...nu Ce e dragostea?....tre' sa gandesc prea mult la aceasta intrebare shi dup'aia imi ia foc creieru... :)

ps: cand zici "dragoste" dc neaparat tre sa te gandeshti la dragostea dintre o fata shi un baiat?poti sa te gandeshti shi..la dragostea pe care o are cineva fatza de viatza sau fatza de muzik,sau...fatza de el insushi :D exista shi alte feluri de dragoste...nu?
Titina
Junior Member

Mesajde Dragos C. » Sâm Aug 14, 2004 9:37 am

Rock Chick scrie:[..]exista shi alte feluri de dragoste...nu?

Desigur. Felu' intai, doi si, desigur, cum am putea uita: desertul.

Rock Chick scrie:[..]Ce e moartea?[..]

Sunt sigur ca ai sa afli; de dragoste nu pot sa-ti spun nimic. Poate ai s-o gasesti, poate te va gasi ea pe tine... Poate nu.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
Dragos C.
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Aug 14, 2004 6:15 pm

eu vb f serios cand ziceam de mai multe feluri de dragoste...poate cineva,cum am mai zis..sa aiba dragoste fatza de viatza,fatza de nishte animale,fatza de el insushi,nu doar ptr pers. de sex opus!! la asta m-am referit...
Titina
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Aug 16, 2004 8:31 am

Rock Chick scrie: exista shi alte feluri de dragoste...nu?

cum sa nu :
-dragoste la tava in sos de vin
-sote de dragoste
-dragoste in sos picant
-supa de dragoste cu galuste
-dragoste impanata

tuate le gasesti pe forumu de mancaruri si bauturi la subforumu retete proprii din carti de dragoste
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Shaki » Lun Aug 16, 2004 8:34 am

eye, te-ai trezit indragostit de dimineatza? :D

rock chick, cam batzi campii, noi vb aici de indragosteala, romanitizm si alea-alea, nu de salvatzi planeta albastra si alte filozofii de-ale tale.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Titina » Lun Aug 16, 2004 3:56 pm

ok,eu nu m-am uitat la "despre ce vb VOI",eu am citit numele thread-ului..unde nu specifica de romantism,indragostit,alea alea...intreba in general "ce e dragostea"..ok..gata,va las in pace :)
Titina
Junior Member

Mesajde supermouse » Lun Aug 16, 2004 3:58 pm

aiu e ori nefe or la ciclu, shi pana se hotarashte tre' sa-i suportam toanele...
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Aug 16, 2004 4:01 pm

maiti, repet de n ori, ce te fute grija? vezi pe altcineva de pe forum sa-l futa?
eyewitness

Mesajde supermouse » Lun Aug 16, 2004 4:08 pm

nu, e plin forumu de nefe
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Aug 16, 2004 4:10 pm

aha, sa intelegem ca iejti singura fututa de pe forum?
eyewitness

Mesajde supermouse » Lun Aug 16, 2004 4:12 pm

eu nu zic nimik
supermouse
Junior Member

Mesajde Tanase » Mar Aug 17, 2004 6:21 pm

Dragostea vine si pleaca, apare nu stii de unde si nu stii de ce si dispare tot asa, fara un scop precis si din motive de obicei puerile. Dar apare si dispare. Si iar apare. Si iar dispare. Dar oare asta e dragoste adevarata? Draku shtie
Tanase

Mesajde Raz van Helsing » Mar Aug 17, 2004 8:09 pm

Ce conteaza ce e dragostea? Dragoste pot fi si eu, poti fi si tu, putem fi cu totii... Sa facem Pamantul materializarea simtamintelor noastre unite... Sa alunecam suav pe fluviul lacrimelor daruite de tanara intelepciune inzapezita... Si atunci vom putea sti cu totii ce e dragostea: "Dragostea e Pamantul". Si apoi vom putea trece la urmatoarea intrebare cu raspuns stiut dinainte...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Aug 17, 2004 8:12 pm

that's some deep shit brotha =D
Dany_S
Junior Member

Mesajde usualflow » Mar Aug 17, 2004 9:41 pm

Dragostea iashte o slabanoaga, o deshirata, o zabaloasa... UUUUmmbla descultza prin noroaiele din sufletu' omului in timp ce omu' sta linishtit. Omul cand nu iubeshte, e linishtit. Cand iubeshte... il mananca... ~p

(adaptare D.O.D. Cine stie cunoaste! ;))
usualflow
Junior Member

numa bine aice

Mesajde thesoulline » Vin Iul 29, 2005 2:19 am

Doar vorbe de duh in zona, se poate constata descult... Injuraturi destule si acelasi sictir strict turcesc, dar sigur fara dragoste, se poate constata mai des. ..
Probabil ca dragostea este ceea ce lipseste dincolo de intrebarile unora si raspunsurile altora? Sau doar subiectivitatea fiiintei umane in cursa cu propriile limitari? Zicea un om destept ca omul este fiinta suficient de mizerabila ca ase accepte si destul de cutezatoare sa fie mareata...
thesoulline
Junior Member

Mesajde ina_cicky » Joi Iun 29, 2006 2:50 pm

un sentiment care orice om il are mai devreme sau mai tarziu
ina_cicky
Junior Member

Mesajde Djinn » Joi Iun 29, 2006 2:57 pm

eh, unii nu-l au niciodata :D se mai intampla. sau le e teama si se feresc, sau... n-o zic ;)

bine cu sau bine fara?
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde mich3ll3 » Vin Aug 04, 2006 4:36 pm

fiecare o defineste intr-un fel sau altul ....
eu cred ca e ceva de care omul are nevoie sa se intregeasca ....
nu am putea traii fara ea desi suferim atat de mult din cauza ei

din pacate nu putem sa ne impunem si sa ne facem un sablon pe cine sa iubim si pe cine nu ....si chiar daca am putea sa facem asta ... nu ar fi nimeni demn de noi ... pt ca am fav sblonul dupa niste vise ... doar visele sunt perfecte nu si oamenii

iubim cu patima uneori si oferim tot ce avem mai bun si uneori nu primim nimik in schimb asta e dragostea ...cere totul fara a da ceva in schimb cere sacrificiu si ofera placeri fizice si sufletesti . (parerea mea ) A-)
mich3ll3
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Aug 04, 2006 8:06 pm

[quote="Djinn"]sau... n-o zic ]jinii, daca nu o zic asta nu inseamna k sentimentul nu exista :)

Shaki

Mesajde eyewitness » Vin Aug 04, 2006 8:25 pm

iubim cu patima uneori si oferim tot ce avem mai bun si uneori nu primim nimik in schimb asta e dragostea ...cere totul fara a da ceva in schimb cere sacrificiu si ofera placeri fizice si sufletesti . (parerea mea )

pisi, ie ca o negociere in afaceri, tu oferi si partea cealalta accepta oferta dar nu ie-n masura sa acopere oferta, caz care oferi in alta directie. in final, dupe mai multe ofertari vei gasi parteneru de afaceri care-ti va aprecia oferta si-ti va oferi ceea ce astepti. ie o chestiune de tinp si mecanismu pietii, raportu cerere-oferta :D
eyewitness

Mesajde Shaki » Sâm Aug 05, 2006 8:16 am

aiutz s-a trezit cu capu pe vreo carte ramas din facultate... :D

Shaki

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma