Cei mai sexy actori/actrite
107 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Lindsay Lohan,Milla Jovovich,Emily Perkins,Katharine Issabelle(astea doua is mai putzin cunoscute cred),Tara Reid,Nikky Reed shi Evan Rachel Wood(din "Thirteen"),Thora Birch,Christina Ricci,Mena Suvari shi...Reese Witherspoon...
acum actori: Ashton Kutcher,Jake Gyllenhaal,Tobey Maguire(nu-mi vine sa cred ce ochi mishto poa' sa aiba...
),Adam Sandler(doar la fatza imi place...putzin)shi...mai sunt destui...de ex. Stiffler din "American Pie"...am uitat cum il cheama pe actor,dar arata supeeer...
acum actori: Ashton Kutcher,Jake Gyllenhaal,Tobey Maguire(nu-mi vine sa cred ce ochi mishto poa' sa aiba...

- Titina
- Junior Member
sexy...yamy
Elijah Wood (The Lord of the Rings) o dulceata de baiat, yamy
Johnny Depp
will smith
vin diesel
Anthonio Banderas

Johnny Depp
will smith
vin diesel
Anthonio Banderas
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
-
Aylin - Junior Member
a,da..shi vin diesel,shi colin farrell arata bine...dar elijah wood...nu intzeleg ce place altor fete la el..mie nu mi se pare deloc c-arata bine..din contra...iar Johnny Depp mi-a placut numai in "Piratzii din Caraibe" sau cum s-a chemat filmu' ala..k filmu nu mi-a placut,dar el arata super..
- Titina
- Junior Member
~ Monica Bellucci
~ Orlando Bloom
~ Orlando Bloom
"Life & Death... Energy & peace... If I stopped today, it was fun... Even the terrible pains that have burned me and scarred my soul... It was worth it for having been allowed to walk where I have walked... Which was to hell on Earth, Heaven on Earth, back again into, under, far in between, through it, in it, over and above it."
-
Lia - Junior Member
pai nush dup ce va luatzi voi..dup cum joaca sau dup cum arata??
dup cum joaca la barbazti ii ala care o jucat in pianistu'parerea mea.lam vazu in filmu the village si mi se pare ca joaca super bene.dup cum arata la barbazti of course cai nimeni altu decat collin farrell(mancalar mama)..la fomei cred ca cel mai bene joaca nicole kidman si dup cum arata angelina jolie si charlize theron.parerea mea'
dup cum joaca la barbazti ii ala care o jucat in pianistu'parerea mea.lam vazu in filmu the village si mi se pare ca joaca super bene.dup cum arata la barbazti of course cai nimeni altu decat collin farrell(mancalar mama)..la fomei cred ca cel mai bene joaca nicole kidman si dup cum arata angelina jolie si charlize theron.parerea mea'
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
Cei mai sexi actori/actrite
Actori : Johnny Depp, Antonio Banderas, Brad Pitt, Keanu Reeves, Hugh Grant, Adrian Paul, Cristopher Lambert.
Actrite : Julia Roberts, Sandra Bullock, Liv Taylor, Michelle Pfeiffer.
Actrite : Julia Roberts, Sandra Bullock, Liv Taylor, Michelle Pfeiffer.
- miana_75
- Junior Member
Sexy, huh?
Mai baieti!!! (si fete)....
Pai eu am trait ani de zile cu MICHELLE PFEIFFER in suflet.
De ce o fi trebuit sa apara filmul asta: "Girl with a pearl earring"??!!
Sincer sa fiu, eu am fost socat de SCARLETT JOHANSSON. Am ramas iremediable indragostit de ea.
Jesus, e atat de frumoasa fata asta.... SI ARE O PRESTATIE BETOOOOOOOON!!! Cuminte (sic!), senzuala, voluptuoasa....
Ii prevad un viitor luminos (vezi "Lost in Translation").
Jesus... faina fata!!!
Pai eu am trait ani de zile cu MICHELLE PFEIFFER in suflet.
De ce o fi trebuit sa apara filmul asta: "Girl with a pearl earring"??!!
Sincer sa fiu, eu am fost socat de SCARLETT JOHANSSON. Am ramas iremediable indragostit de ea.
Jesus, e atat de frumoasa fata asta.... SI ARE O PRESTATIE BETOOOOOOOON!!! Cuminte (sic!), senzuala, voluptuoasa....
Ii prevad un viitor luminos (vezi "Lost in Translation").
Jesus... faina fata!!!
Cand ma analizez, ma detest.
Cand ma compar, ma declar multumit!
Cand ma compar, ma declar multumit!
-
MrRight - Mesaje: 17
Ca femei sexy:
Cameron Diaz, Halle Berry, Natasha Henstridge, Erika Eleniak(nu neaparat in ordinea asta). As puneo si pe Angelica cea frumoasa dar ma tem ca cam e estetizata chirurgical.
Ca actori barbati:
Keanu Reeves, Harison Ford, Steven Segal, Patrick Swayze
Cameron Diaz, Halle Berry, Natasha Henstridge, Erika Eleniak(nu neaparat in ordinea asta). As puneo si pe Angelica cea frumoasa dar ma tem ca cam e estetizata chirurgical.
Ca actori barbati:
Keanu Reeves, Harison Ford, Steven Segal, Patrick Swayze
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
Mie imi place Kevin Costner... dar este intr-adevar fff sexy si Colin Farrell...
Iar ca actrite: Charlize Theron, Liv Tyler si Keira Knightley (nu stiu sigur daca asa se scrie).
Iar ca actrite: Charlize Theron, Liv Tyler si Keira Knightley (nu stiu sigur daca asa se scrie).
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Oderint dum metuant.
-
Amaterasu - Mesaje: 1287
Carmen Electra, Halle Barry, Angelina Jolie, Katie Holmes, Elisha Cuthbert,Tiffany Amber-Thiessen si ar mai fi...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
let's see...la lista actritzelor mele preferate vreau neaparat sa o adaug pe Elisha Cuthbert (The Girl Next door , Love actually , etc)....e asha de dragutza...shi atat de buna
va juca si in House of wax...abia ashtept sa vad filmul (mai ales k joaca in el shi Paris Hilton
)
http://www.elisha-cuthbert.com/images/Wall19_jpg.jpg
http://www.elisha-cuthbert.com/images/Wall09_jpg.jpg

http://www.elisha-cuthbert.com/images/Wall19_jpg.jpg
http://www.elisha-cuthbert.com/images/Wall09_jpg.jpg
- Titina
- Junior Member
107 mesaje
• Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4