comentarii impertinente la poze
Nu mai rideti, ca cecu´i de-al meu. Asa ne plac pe noi fetele, supli la alura. :yD
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
paiacec, erai la depus oo in nisip ca tzestoasele??
peste cate luni vedem iesind paiaceci mititei iesind la inaintare ??
peste cate luni vedem iesind paiaceci mititei iesind la inaintare ??

I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
vali, care dintre prietenele lui Rock Chick ti-a placut cel mai mult ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Roc Cic, ca sa nu ne ascundem dupa deget, ara-ti bine. te-as mai astepta vre-o doi ani, dar sa stiu ca nu astept de pomana.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
lasa, vali, ca pana se face majoara, are timp sa slabeasca.
ps: vali, nu ma intereseaza. io cu fata lu tatal lu Roc Cic am eu ce am, nu cu dumnealui.
ps: vali, nu ma intereseaza. io cu fata lu tatal lu Roc Cic am eu ce am, nu cu dumnealui.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
da,da vali....eu am pus cre' k un kil in plus p mine...dar ....nu degeaba...adik mai bine era acu un an,cand eram mai slaba ,dar dimensiunile erau aprox. 76-60-82,sau acu' cand sunt un pic de tot mai grasa,dar dimensiunile sunt 88-61-91 ? ;-)
ps: lasa,vali...k oricum arat mai bine decat tine...dak tot te bagi in seama sa zici k m-am ingrashat..
ps2:ii spun lu' taica-miu k te-ai indragostit de el...lolza...k vad k la el ti-e gandu'...joking..
ps3: oricum acu' vreau sa-mi las paru sa creasca din nou shi vreau sa-mi fac shuvitze negre....vroiam inainte sa ma fac bruneta ...da' nu ma lasa acu' parintzii
...ee,mai tarziu...
ps4: k@tzy... am putut sta langa ea..crede-ma...arata biineee!!
dak n-ar fi atat de proasta shi de ingamfata...(serios...abia a dat cateva autografe la concertul ala din Herastrau...Cristina,ailalta..a fost super dragutza cu fanii...)
ps: lasa,vali...k oricum arat mai bine decat tine...dak tot te bagi in seama sa zici k m-am ingrashat..
ps2:ii spun lu' taica-miu k te-ai indragostit de el...lolza...k vad k la el ti-e gandu'...joking..
ps3: oricum acu' vreau sa-mi las paru sa creasca din nou shi vreau sa-mi fac shuvitze negre....vroiam inainte sa ma fac bruneta ...da' nu ma lasa acu' parintzii

ps4: k@tzy... am putut sta langa ea..crede-ma...arata biineee!!

- Titina
- Junior Member
Titina, tu stai la vila, sau unde ti-ai facut ziua ca-i fain de tot locu'?
Observ ca incepi sa semeni cat mai mult cu monk.
Observ ca incepi sa semeni cat mai mult cu monk.

-
dEpEchEmIND - Junior Member
Rock Chick scrie:lasa,vali...k oricum arat mai bine decat tine
Asta nu e o mandrie. Oricine arata mai bine decat Vali. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
well, tu nu aratzi mai bine decat Vali- asha ca oricinele ala nu te include
vali e baiat dragutz- sort of. Are potentzial.
vali e baiat dragutz- sort of. Are potentzial.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Mai bine decat Vali poate nu arat...dar arat mai bine decat tine. :p
-
bai nene frumos e sa fii sponsorizat, Puerto Rico, Orlando, vila probabil pe la snagov.....oricum, Rock Chick ai corp frumos dar freza nu-ti sta bine deloc parerea mea, de asemnea toate accesorile a la Avril Lavigne iti strica lookul....poti sa-ti faci un look de rockeritza si fara briz-brizuri
-
Dany_S - Junior Member
normal...la bulimia ta..nici 50 nu vei avea vreodata.
-
Rock Chick scrie:4. aici era facut un trucaj...in spate...cu "hollywood"-ul..dar dak vreti poze cu hollywood-ul adevarat...am shi d'alea..
pai kiar te rugam frumos... macar asa vedem si noi statele unite

p.s. - sunt frumoase pozele, mai ales aia cu masina!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-
CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Haideti mai , incetati , ce naiba ! Cum puteti compara o femeie cu un barbat ? cand vine vorba de frumusete , nu se pot compara ! Deci roc chic nu-i mai frumoasa decat vali , si nici moshu mai frumos decat superkitz ! voi chiar cautati orice ocazie pentru a va certa ? ce ti-e si cu copii astia !
K@tzy , ultima poza e super , nu inteleg de ce vrei sa te machiezi :yD
K@tzy , ultima poza e super , nu inteleg de ce vrei sa te machiezi :yD
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682