In urma cu doua decenii se nastea Matrashita...
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
In urma cu doua decenii se nastea Matrashita...
Prima data am intalnit-o pe Matrashita acum mai bine de 18 luni. Era mai grea cu 22 de kilograme ca in prezent, iar eu ma slab cu 8 kilograme. Cred ca a fost persoana de pe fanclub cu care m-am intalnit de cele mai multe ori. Vara trecuta am rupt si patu’ la ea acasa (asa ca monk....te lauzi degeaba. N-ai facut nimic...din ce n-am facut eu) . Cand ne-am intalnit prima oara mi-a adus o ciocolata Snikers, iar apoi am fost la un film deosebit de prost in Mall. (daca vreti sa stiti la ce film am fost dati click aici ).
Vremea a trecut si peste noi...cu bune si rele. Ne-am mai si certat, ne-am impacat la loc, am mai si glumit, am trecut prin diverse patanii impreuna (mai iti amintesti bah...cand mi-a fost frica ca imi borasti in masina...si am mers cu 110 la ora prin Bucuresti sa te duc mai repede acasa ? )
Astazi Matrashita implineste 20 de ani, drept pentru care ii dedic din inima acest subiect.
La multi ani, sa fii sanatoasa (ca sa-mi faci mie cinste de cat mai multe ori) si tot ce iti mai doresti tu.
Ps : am pus de’o’parte 3 milioane. Sa vad ce cadou iti iau. Ma duc maine cu Hades prin Mall, poate iti luam un taior de la Gucci.
Vremea a trecut si peste noi...cu bune si rele. Ne-am mai si certat, ne-am impacat la loc, am mai si glumit, am trecut prin diverse patanii impreuna (mai iti amintesti bah...cand mi-a fost frica ca imi borasti in masina...si am mers cu 110 la ora prin Bucuresti sa te duc mai repede acasa ? )
Astazi Matrashita implineste 20 de ani, drept pentru care ii dedic din inima acest subiect.
La multi ani, sa fii sanatoasa (ca sa-mi faci mie cinste de cat mai multe ori) si tot ce iti mai doresti tu.
Ps : am pus de’o’parte 3 milioane. Sa vad ce cadou iti iau. Ma duc maine cu Hades prin Mall, poate iti luam un taior de la Gucci.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
LA MULTI ANI ROXYYYY!!!!!
:kiss:
Am avut ocazia sa te cunosc personal, desi duar pentru cateva minute...timpu ma presa...si n-am putut sta mai mult
Ma bucur ca te-am cunoscut , chiar si atat!!!
De ziua ta iti doresc tot ce e mai bun in viata, sa ai parte numai de bucurii si impliniri ...numai de fericire si iubire!!!!
Toata dragostea din lume
Langa tine sa se-adune!!!!!
LA MUUULTI AAAAAAAAAAANI!!!!
:kiss:
Am avut ocazia sa te cunosc personal, desi duar pentru cateva minute...timpu ma presa...si n-am putut sta mai mult

Ma bucur ca te-am cunoscut , chiar si atat!!!
De ziua ta iti doresc tot ce e mai bun in viata, sa ai parte numai de bucurii si impliniri ...numai de fericire si iubire!!!!
Toata dragostea din lume
Langa tine sa se-adune!!!!!
LA MUUULTI AAAAAAAAAAANI!!!!
- kahlan
- Junior Member
Saru`mana frumos pt urari Moshule,K@tzy si Love2Fly...Sa fie din toate cate putin si sa speram ca anu` asta gasesc echilibrul p care`l caut!
Va pup!
Va pup!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
La multi ani regina matrashita! tot ce iti doresti + inca ceva!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Multumesc tuturor celor care mi-au facut urari de ziua mea + lots of :kiss:
-
Desi am intarziat cu urariile (pe acest subiect)... Vreau sa-ti doresc un sincer LA MULTI ANI :kiss: Sa ai parte de toata dragostea din lume , sanatate , fericire , bani , baieti ... ce lipseste? 10 copii , 3 amanti , si o viata fericita de acum inainte 

indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
matrashito .. de ala mine se scuza ca nu am scris aici ca is la mare .. dar io te-am sunat ... :yD ... astept sa ne vedem
La multi ani !

La multi ani !
-
monk - Mesaje: 2747
Multumesc inca o data frumos WildRose,Monk,Koala,Shaki si 7vies pt urari.
Ne vedem la ziua mea pe 27,cine poate sa vina!
Va pupic si incheiem aici subiectul ca deja a trecut ziua mea.
Ne vedem la ziua mea pe 27,cine poate sa vina!
Va pupic si incheiem aici subiectul ca deja a trecut ziua mea.
-
La multi ani, Altetza! sa gasesti ceea ce cauti si sa ti se implineasca tot ce-ti doresti!
stiu ca e cam tirziu dar eu acum vad subiectul si nu pot trece peste acest eveniment fara sa-ti spun inca o data la multi ani !
stiu ca e cam tirziu dar eu acum vad subiectul si nu pot trece peste acest eveniment fara sa-ti spun inca o data la multi ani !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
matrashito, ca nash de botez si io un multzeani chiar dacai cam la spartu oborului
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
adevarul e ca am avut cam multe aniversari.
o prietena pe 12, am sunat-o pe 13, una pe 14, am sunat-o pe 16, si mai am o prietena, nascuta pe 14, dar pe care am felicitat-o pe 17, si asta nu pentru ca as fi uitat de ei ci pentru ca si eu eram la mare si nu am avut incarcatorul cu mine !
LA MULTI ANI, ROXANA!
o prietena pe 12, am sunat-o pe 13, una pe 14, am sunat-o pe 16, si mai am o prietena, nascuta pe 14, dar pe care am felicitat-o pe 17, si asta nu pentru ca as fi uitat de ei ci pentru ca si eu eram la mare si nu am avut incarcatorul cu mine !
LA MULTI ANI, ROXANA!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii