De ce sunt romanii asa timizi?
54 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
De ce sunt romanii asa timizi?
Acum vreo cateva luni cineva a avut tupeul sa deschida un subiect numit SEX. Wow ce subiect interesant si cate se pot vorbi despre el, gandea acel om (care nu eram eu) dar cand colo numa 3 oameni au avut curajul/tupeul si dupa uni nesimtirea sa posteze. Ce cred ceilalti ca daca posteaza aiaci lumea o sa creada despre ei ca scunt niste ratati sau ceva de genu?
Intrebarea cheie e de ce, de ce nus e poate vorbi de Sex ca si de muzica,fotbal,jocuri pe calculator? De ce? Nu e o parte din viata fiecarui om matur? O parte foarte importanta eu cred...
Astept sa vad cine are tupeul sa vina sa posteze aici...
Intrebarea cheie e de ce, de ce nus e poate vorbi de Sex ca si de muzica,fotbal,jocuri pe calculator? De ce? Nu e o parte din viata fiecarui om matur? O parte foarte importanta eu cred...
Astept sa vad cine are tupeul sa vina sa posteze aici...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
pentru ca pe fanclub sunt multe fete, fete care au crescut cu urmatoarea mentalitate: daca vorbim despre subiecte tabu, suntem niste shtoarfe...;a
Dar pe de alta parte sa shtii ca unele tipe care fac pe nevinovatele, nici nu shtiu ce inseamna aia sa fii timid... si in anumite situatii rup tot :T
Dar pe de alta parte sa shtii ca unele tipe care fac pe nevinovatele, nici nu shtiu ce inseamna aia sa fii timid... si in anumite situatii rup tot :T
- Sopra Tutt1
- Junior Member
Io cred ca, efectiv, sexu nu e un subiect de discutie la romani cum e pe la alte popoare 'dezinhibate'. In afara de caterincile de pahar cu tovarasii, nu prea am discutat niciodata despre sex si nici nu cunosc persoane pentru care sa fie un subiect de discutie. Cind om vorbi numa de asta, diete si culturism, suntem americani.
- Rolf
- Junior Member
Unde-s fetele???? ;a :sperm:
Pana una alta vad ca numai baietzii posteaza in legatura cu subiectu' SEX??!!!! Oare de ce :confused: ???
Chestia ca nu romanii nu sunt timizi, ci ca au o mentalitate invechita care se schimba foarte greu (shi nu e numa' la romani valabile ref. la mesaju' lu' Bobo).
Btw de ce nu se face un forum numai pt. subiectul SEX ;a (nu are nimeni curaju' necesar)???
Bobo hai sa facem unu !!! Daca te tzine shi daca tot ai adus in discutie subiectu'!!!!
Poate daca exista forumu' vor fi mai multi care vor discuta pe tema asta ;r !!!!

Chestia ca nu romanii nu sunt timizi, ci ca au o mentalitate invechita care se schimba foarte greu (shi nu e numa' la romani valabile ref. la mesaju' lu' Bobo).
Btw de ce nu se face un forum numai pt. subiectul SEX ;a (nu are nimeni curaju' necesar)???
Bobo hai sa facem unu !!! Daca te tzine shi daca tot ai adus in discutie subiectu'!!!!
Poate daca exista forumu' vor fi mai multi care vor discuta pe tema asta ;r !!!!
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
Initial trimis de Aliosha
Pai hai sa deschidem da punem pariu ca o sa scrie 2-3 persoane la el ? Si vorba lui Rolf - una e la bere alta e sa postezi![]()
nu inteleg de ce atata inhibitie??:)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
SUBJECT de discutzie !!!!
Initial trimis de Rolf
Incepeti o discutie si vedem dupa aia cine are ceva de zis si cine nu...
Chestia este urmatoarea: eu i-am spus lu' Sopra Tutt1 ca as vrea sa moderez un forum cu subiectu' asta dar a zis ca deocamdata nici nu intra in discutzie sa se infiintzeze un forum bazat pe discutzii despre SEX!!! Nu am primit insa shi explicatziile aferente acestui raspuns????
Bineinteles ca daca se va discuta despre SEX pe forumul GENERALITATZI nu vor fi prea multi care sa o faca

zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
De obicei forumurile noi iau nastere daca se vede interes pentru subiect. Deci abia in clipa in care se va vorbi suficient de mult pe generalitati despre asta se va putea face forum separat. Sau daca vrea Sopra sa-l faca, bineinteles, ceea ce inteleg ca nu e cazul.
- Rolf
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
De obicei forumurile noi iau nastere daca se vede interes pentru subiect. Deci abia in clipa in care se va vorbi suficient de mult pe generalitati despre asta se va putea face forum separat. Sau daca vrea Sopra sa-l faca, bineinteles, ceea ce inteleg ca nu e cazul.
Rolf vad ca tu esti cel cu teoria

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
pai iti raspund cu placere.in romania am fost educati sa vorbim despre sex cat mai pe soptite.nu cumva sa rasufle ceva....
adevarul e ca romanii de prin strainataturi sunt mai deschisi.
si mult mai dispusi sa vorbeasca despre asa ceva...pentru ca au un alt exemplu de comportament.
si mult mai dispusi sa vorbeasca despre asa ceva...pentru ca au un alt exemplu de comportament.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Initial trimis de mirela2001
pai iti raspund cu placere.in romania am fost educati sa vorbim despre sex cat mai pe soptite.nu cumva sa rasufle ceva....
cred ca ai dreptate, dar mai cred ca romanii ar trbuii sa-si dea drumu acu' ca de cam multisor se intampla asa....
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
haha,hai sa-ti povestesc ceva.odata veneam de la liceu cu un grup de colegi/e si bineinetels ca discutam un subiect mai...piperat
vorbind putin cam tare,ne-au auzit 2 babe care treceau strada.una s-a facut ca nu ne aude,dar se vedea clar ca e in stare de soc saraca.am crezut ca o sa faca infarct...
cealalta in schimb,consternata,s-a intors si ne-a facut morala,ca suntem guri spurcate,ca nu asa se vorbeste pe strada,ca saracii nostri parinti care se straduie sa ne educe etc etc.dupa care a plecat,facandu-si cruce si zicand(s-o putem auzi):Doamne,Doamne,unde-o sa ne duca tineretul de azi...
vezi tu,cum le schimbi parerea celor care sunt in stare sa te scuipe in fata daca aud cuvintul sex pe strada?si,mai rau,cum arati lumii ca nu trebuie sa se "jeneze"....

vezi tu,cum le schimbi parerea celor care sunt in stare sa te scuipe in fata daca aud cuvintul sex pe strada?si,mai rau,cum arati lumii ca nu trebuie sa se "jeneze"....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
haha,hai sa-ti povestesc ceva.odata veneam de la liceu cu un grup de colegi/e si bineinetels ca discutam un subiect mai...piperatvorbind putin cam tare,ne-au auzit 2 babe care treceau strada.una s-a facut ca nu ne aude,dar se vedea clar ca e in stare de soc saraca.am crezut ca o sa faca infarct...
cealalta in schimb,consternata,s-a intors si ne-a facut morala,ca suntem guri spurcate,ca nu asa se vorbeste pe strada,ca saracii nostri parinti care se straduie sa ne educe etc etc.dupa care a plecat,facandu-si cruce si zicand(s-o putem auzi):Doamne,Doamne,unde-o sa ne duca tineretul de azi...
Frumoasa poveste, dar cred ca babele de care ziceai tu si generatia lor nu prea au cale de intoarcere... Ca doar ele au crescut in 1920-30? Asa ca mai sunt sperante pt astea mai tineri...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Initial trimis de Rolf
logic

- Sopra Tutt1
- Junior Member
Fetele la 13 ani au ora de sexologie si sunt INDEMNATE sa inceapa aceasta activitate cat mai repede...deci ce parere aveti despre acest lucru? [/B][/QUOTE]
imi rezerv dreptul de a nu crede lucrul asta...
imi rezerv dreptul de a nu crede lucrul asta...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
cu atat mai bine
dak suntem informati, mai putine pericole... nu-i asha?:)
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Re: cu atat mai bine
Initial trimis de Andrada The Dev
dak suntem informati, mai putine pericole... nu-i asha?:)
si mai putina timiditate:D
dar ce-a zis B-O-B-O nu cred...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Re: Re: cu atat mai bine
si mai putina timiditate:D
dar ce-a zis B-O-B-O nu cred...
Pe cuvantul meu ca asa e...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
de la 13 ani nu shtiu da de la 14 ani sigur:)
itzi zic io Mirela ca aici la gym intr-a noua ne invatza cum sa punem prezervativu pe o banana shi ne incurajeaza sa discutam shi sa debatem parerile despre sexualitate... cat despre a incepe aceasta activitate cat mai repede, la Toronto, nimeni nu ne-a zis dekat sa incepem cand suntem pregatitzi...
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
- Andrada The Dev
- Junior Member
Andrada,de ore de sexologie am avut si eu parte aici:)si inca...discutam despre sex si droguri la orele de franceza si spaniola(chipurile sa mai invatat ceva vocabular in limba respectiva
)
eu nu pot sa cred faza cu "indemnatul" dar daca bobo zice ca asa e,asa o fi...si aici se spune la fel,fa-o cand esti pregatit/a,insa fiind pana nu de mult o tara strict catolica,mai sunt pe ici pe colo divergente intre generatii....

eu nu pot sa cred faza cu "indemnatul" dar daca bobo zice ca asa e,asa o fi...si aici se spune la fel,fa-o cand esti pregatit/a,insa fiind pana nu de mult o tara strict catolica,mai sunt pe ici pe colo divergente intre generatii....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Pe vremuri nu se vorbea, da se faceau multe, adica babele alea au vazut la viata lor destule.
Orele alea de educatie au un oarecare rost, anume sa previna oaresce avorturi si boli, si se fac de la 14 ani pentru ca vin in intimpinarea realitatilor, adica din moment ce multi devin sexual activi la virsta aia degeaba le explici mai tirziu despre ce e vorba, tre sa le explici la timp.
Ca nota: Romeo si Julieta aveau 13-14 ani, iar strabunicii nostri se casatoreau la 15-16 ani...
Orele alea de educatie au un oarecare rost, anume sa previna oaresce avorturi si boli, si se fac de la 14 ani pentru ca vin in intimpinarea realitatilor, adica din moment ce multi devin sexual activi la virsta aia degeaba le explici mai tirziu despre ce e vorba, tre sa le explici la timp.
Ca nota: Romeo si Julieta aveau 13-14 ani, iar strabunicii nostri se casatoreau la 15-16 ani...
- Rolf
- Junior Member
Initial trimis de Rolf
Pe vremuri nu se vorbea, da se faceau multe, adica babele alea au vazut la viata lor destule.
Foarte adevarat

PS: semnatura mea e din Romeo & Juliet

I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
54 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2