Daca ai muri in cateva minute,care ar fi ultima dorinta?
Moderator: anjin-san
pai cred ca ultima mea dorinta ar fi sa o impusc si pe bunica-mea ca si asa nimeni n-o mai poate suporta!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
muahaahahhahahaahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ce tare esti, crazy babe!
----
si eu mi-as dori ca inainte cu vreo 15 minute o formatie sa-mi cante o melodie instrumentala superba, iar chiar inainte sa mor sa aud niste versuri... eh... LOL.
ce tare esti, crazy babe!
----
si eu mi-as dori ca inainte cu vreo 15 minute o formatie sa-mi cante o melodie instrumentala superba, iar chiar inainte sa mor sa aud niste versuri... eh... LOL.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
bah gabizu , daca mori in 15 minute io stiu fro catziva care ti-ar aduce si pink floydu sa-ti cante la ureche numa sa te stie pe lumea ailalta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
As vrea sa spun DA persoanei iubite...desi acum nu sunt sigura care e aia
:con:
:con:
"Imi este calauza oricine-i mai nebun decat mine."
-
diana_bo2002 - Junior Member
Sa-l scuip in ochi pe directoru` scolii si sa ma exmatriculeze...
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
Sa fiu sarutata pt ultima oara de singura persoana(de sex masculin) p care am iubit`o cu adevarat,si ash muri fericita!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
Pai...Mi-ar placea sa-mi vad mama pentru ultima data,deoarece simt lipsa ei mai mult ca niciodata(ea fiind plekta in alta tzara) apoi sa-l vad pe singurul baiat pe kre l`am iubit si pe toti prietenii apropriatzi.
Dupa kre ash putea muri fericita...Dar e un subiect trist(nu shtiu de ce,dar asha mi se pare mie) si nu vreau sa mai continui.
Dupa kre ash putea muri fericita...Dar e un subiect trist(nu shtiu de ce,dar asha mi se pare mie) si nu vreau sa mai continui.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
ehhh...eu ar trebui sa ma grabesc...ultima mea dorinta ar fi sa fac tuate astea:
-sa mananc ultima mea inghetata
-sa'mi las poeziile pe mana cuiva care sa aiba grija de ele
-sa dau foc la liceu :yD
-sa ma asigur ca nu ma injura nimeni de morti...ca sa nu mi'o iau urat pe partea cealalta
-sa'l iau pe Tiziano cu mine ;D
-sa le zic tuturor ca acum pot serba ca au scapat de mine da sa-mi dea de pomana tot ce'mi place mie ca altfel ma fac strigoi si vin peste ei
-sa mananc ultima mea inghetata
-sa'mi las poeziile pe mana cuiva care sa aiba grija de ele
-sa dau foc la liceu :yD
-sa ma asigur ca nu ma injura nimeni de morti...ca sa nu mi'o iau urat pe partea cealalta
-sa'l iau pe Tiziano cu mine ;D
-sa le zic tuturor ca acum pot serba ca au scapat de mine da sa-mi dea de pomana tot ce'mi place mie ca altfel ma fac strigoi si vin peste ei

- kahlan
- Junior Member
sa fiu nemuritoare sau sa-mi implinesca alte 3 dorinte. si daca nici asta nu se poate, potopul dupa mine! :t
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
-
Aylin - Junior Member
hm...cred k m-ash duce sa-mi fac piercing-uri prin toate locurile
k oricum dak ma infectez,tot mor
tot timpul mi-am dorit sa ma vad cum arat cu piercing in limba sau sa-mi lungesc urechea shi sa-mi pun un "piercing" din ala mare cu gaura in mijloc..dak shtiti la ce am refer...(dar in realitate n-am curaj de fapt)
shi..ash face cat mai multe nebunii...sa vad cum e..

shi..ash face cat mai multe nebunii...sa vad cum e..
- Titina
- Junior Member
off-topic (in atentia Rock Chick)
Se numeste flash. "Piercing"-ul. :b
- usualflow
- Junior Member
Ultima dorintza? Ar fi aia de a veni doctorul sa-mi spuna ca a gresit diagnosticul si ca sunt perfect sanatoasa si ca o sa mor fericita, de batranetze. 

-
dEpEchEmIND - Junior Member
sa nu sufere multi dupa mine! oricum nu vreau sa ma gandesc de acum la asta! nu voi muri prea curand. Am doar 13 ani! sa ma gandesc la asta de pe acuma ar fi ceva de genul ca la n ani sa ma gandesc ceva de genul: "stiam, ca voi muri asa repede! pacat!"... etc. Doamne! :no:[-X
-
Lea - Junior Member
eu as vrea ca in clipa sa pot obtine libertate pentru eternitatea care va ma asteapta
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
-
DeathBride - Junior Member
Daca as muri in cateva minute, ultima dorinta ar fi sa mai vad o data lacrimile si lumina din ochii ei.
-
Tanase - Mesaje: 1238
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma