Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Am sosit. Am mancat enorm de mult la nasha Marioara. :p
Ca bautura nasha Marioara a dat Tuborg Royal 7,2 % . Am baut doua cutii la 0,5. Iar la gustare am baut vodka Stalinskaya.
Ma duc sa ma uit la Olimpiada. Vb. mai tarziu. :hi:
- oua umplute
- salata de vinete
- cascaval de oaie
- sunca
- sarmale
- pulpe de pui cu pireu
- placinta de mere
- chec zi-noapte
Ca bautura nasha Marioara a dat Tuborg Royal 7,2 % . Am baut doua cutii la 0,5. Iar la gustare am baut vodka Stalinskaya.
Ma duc sa ma uit la Olimpiada. Vb. mai tarziu. :hi:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Da...si pe langa ca arati bine ...eu cred ca esti si foarte gustoasa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

da..k@tzy ...vezi ca la intalnirea viitoare o sa te ling pe fatza. :p
nu te superi, nu ? *p
nu te superi, nu ? *p
-

Dany..la ce locuri te referi ? Zi pe sleau aici...ca suntem intre noi. :p
-

Ce stresantzi sunt oamenii care stau mai prost cu nervii ca mine!
Mosh, tot nu mi-ai zis pe cine-ai scos din topul jurnalelor! Lenea banuiesc....:rolleyes:
Mosh, tot nu mi-ai zis pe cine-ai scos din topul jurnalelor! Lenea banuiesc....:rolleyes:
-

dEpEchEmIND - Junior Member
Maica-mea, de-a lungul vacantzei. Vezi ca totusi ie rau sa stai cu parintzii? Stai in timpul anului scolar departe de ei, astepti sa se termine ca ti se face dor, dar dupa un timp, incepe cicaleala si ma face dup'aia sa astept sa inceapa scoala. Nu stiu ce sa mai fac.
Si se mai mira unii ca nu-s zdravana.
Si se mai mira unii ca nu-s zdravana.-

dEpEchEmIND - Junior Member
Hey.
Moshule, multumesc frumos ca m-ai facut si pe mine locomotiva. ;;)
Sorry ca nu am intrat si eu mai des, insa, am niste mici problemutze, si cand o sa le rezolv, promit ca o sa intru si o sa postez mai des.
Merci inca o data & see U soon!
Moshule, multumesc frumos ca m-ai facut si pe mine locomotiva. ;;)
Sorry ca nu am intrat si eu mai des, insa, am niste mici problemutze, si cand o sa le rezolv, promit ca o sa intru si o sa postez mai des.
Merci inca o data & see U soon!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-

Black Eyes - Junior Member
Buna dimineatza !
cine-i cea mai harnica locomotiva si s-a trezit la 6:45 AM ? cine ? cine ? cine ?
Black Eyes, placerea mea. (nu stiu de ce...dar mereu iti scriu nickul Black Ice...si pe urma ma corectez)
cine-i cea mai harnica locomotiva si s-a trezit la 6:45 AM ? cine ? cine ? cine ?
Black Eyes, placerea mea. (nu stiu de ce...dar mereu iti scriu nickul Black Ice...si pe urma ma corectez)
-

Cum cine? love2fly! eram in picioare la 5AM :p anyway...BD locomotive, see ya later.....aproximativ 7-8 ore!:)
p.s: ma intretin cu locomotiva Mosh, vorbim despre pinioane, roti, pretz la carburant, trasee facute, mecanici, arbori cotiti, faruri sparte...alea alea
p.s: ma intretin cu locomotiva Mosh, vorbim despre pinioane, roti, pretz la carburant, trasee facute, mecanici, arbori cotiti, faruri sparte...alea alea
-

Love2Fly - Junior Member
Iata ca am luat si eu masa : omleta, telemea de oaie, putina sunca si o bere Becks. Acum citesc prin Jurnalul National....ca are un supliment extrem de interesant...despre executii (condamnari la moarte) .
Iar apoi...ma voi destinde in compania transmisiunilor live de la Olimpiada.
Iar apoi...ma voi destinde in compania transmisiunilor live de la Olimpiada.
-

Pai ce legatura are ?
Am citit despre cum se aplicau condamnarile la moarte la Jilava. Despre Ramanru si alti criminali. Foarte interesant.
Ma gandeam sa mananc niste napolitane acum.
Pe TVR2 este in direct...Rusia - Coreea de Sud la handbal masculin.
Am citit despre cum se aplicau condamnarile la moarte la Jilava. Despre Ramanru si alti criminali. Foarte interesant.
Ma gandeam sa mananc niste napolitane acum.
Pe TVR2 este in direct...Rusia - Coreea de Sud la handbal masculin.
-