C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Neatza la tutulor lunaticilor!Az ie luni,pa bune!Un uichend interesant ash putea spune!
Concluzii? Moldova e toata la fel,pan la Iasi.Mai incolo nushtu!In Buzau riscul de a te rataci pe timp de noapte shi ploaie,este foarte mare!La Saftica n-are rost sa va ducetzi la pescuit, ca nu prindetzi mai nimic.La Moara Vlasiei daca va ducetzi la pescuit, ducetziva de dimineatza, nu la 5 pm.
Concluzii? Moldova e toata la fel,pan la Iasi.Mai incolo nushtu!In Buzau riscul de a te rataci pe timp de noapte shi ploaie,este foarte mare!La Saftica n-are rost sa va ducetzi la pescuit, ca nu prindetzi mai nimic.La Moara Vlasiei daca va ducetzi la pescuit, ducetziva de dimineatza, nu la 5 pm.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
paiacece, buzau ie un uorash imposibil shi pe timp de zi! io m-am invartit ceva p-acolo pan-am nimerit ieshirea:)( o luasem pe nushce artera de trafic greu!). la fel de nashpa mi se pare Turda!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
manole, tu ejti?! unte-i ana?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

guz morning
m-am plictisit de moarte pe uichend, shi sper ca azi n-o sa se repete ori ese v-arat io voua luna hailanta cand vin in tzara
m-am plictisit de moarte pe uichend, shi sper ca azi n-o sa se repete ori ese v-arat io voua luna hailanta cand vin in tzara
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
supermouse scrie:v-arat io voua luna hailanta cand vin in tzara
vezi puate te pune dracu sati iei si tu teveu de trei mii de para cu diagonala de 51 inci de ramai fara bani de venit in tara
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, io tot primesc mesaje d-alea de-tz aratai mai sus! ecshuali, unu pe zi!
-

file ie buala veche atunci, creca ie gripat serveru precum danone si da numa prostii dintralea. da si matale cu mopu sau icnorale precum icnora baics pe nepronuntatu scotian miracol de titan
boufwe: maiti, ce inportanta are daca te uiti sau nu, inportant ie sa baji post pe forum ca tiai luat teveu de trei mii de para
boufwe: maiti, ce inportanta are daca te uiti sau nu, inportant ie sa baji post pe forum ca tiai luat teveu de trei mii de para
-

aiule, tu trebuie sa intzelegi o treaba: io oi fi nebuna, dar proasta n-am fost niciodata. Am o gramada de chestii mult mai inteligente de facut decat sa consider postatul pe un forum ca o prioritate.
Daca ai nevoie de o jivina de soiul ala, debanatzi-o pe nuka
savezi ce o sa auzim ca shi-a luat barba-su civic. Shi gandeshte-te shi tu, daca nu are fanclubu' sa se refuleze, burta aia o sa se faca shi mai mare shi mustatza shi mai groasa... tzie nu-tzi e mile?
Daca ai nevoie de o jivina de soiul ala, debanatzi-o pe nuka
savezi ce o sa auzim ca shi-a luat barba-su civic. Shi gandeshte-te shi tu, daca nu are fanclubu' sa se refuleze, burta aia o sa se faca shi mai mare shi mustatza shi mai groasa... tzie nu-tzi e mile?
- supermouse
- Junior Member
nacsuala, cu placere. acelasi lucru o sa i-l transmit si eo lu omu cant o sa ma sune sau o sa-l vad.
ps: acuma probabil ca o dai la intors com dabitiud sio sa zici ca trebea macar sa te sun satz zic ca ala na m-ai dat nici un semn de viata, este?
ps: acuma probabil ca o dai la intors com dabitiud sio sa zici ca trebea macar sa te sun satz zic ca ala na m-ai dat nici un semn de viata, este?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre ma uitai acu ca ie o noo stea pe firmament roc cic care imi pare varianta feminina a lu dornica (in lipsa de nanuka). cum dracu na reclamat nimeni dreptu de ionuzzz ?
uytouyr: uitai, baics merci pt pronostice la efuan
uytouyr: uitai, baics merci pt pronostice la efuan
-

a bre aiule, tu vazushi de cant ie inscrisa roccica aia?
o vazui io in peregrinarile mele, da` is prea relaxat dupe conced ca sa ma bag in sama brusc! inshetuc shi cu traba buna!
o vazui io in peregrinarile mele, da` is prea relaxat dupe conced ca sa ma bag in sama brusc! inshetuc shi cu traba buna!
-

ie var-sa lu monk... shi las-o ca e shi ea mica.
Eu il vreau pe ofendar. M-a enervat asha de rau pe SF sambata - cred ca mi se cuvine. daca imi arata shi mie unde a vazut el robotzi la Niven, are de la mine 30 de beri.... ce uameni.
Al cui e Crashovar?
Eu il vreau pe ofendar. M-a enervat asha de rau pe SF sambata - cred ca mi se cuvine. daca imi arata shi mie unde a vazut el robotzi la Niven, are de la mine 30 de beri.... ce uameni.
Al cui e Crashovar?
- supermouse
- Junior Member
bre, voi nati invatat pana acu ca ionuzii puate fii in proprietate sau coproprietate si ca dreptu de folosinta ieste pe sistemu shear cu toti cemeistii?
-

MG, las-o bre pe yabuzooky sa mai acumuleze! deshi ie o mashina automata de produs perle, are shi iea nevoie de retehnologizare!
-

MG, ok!
10 caractere
10 caractere
-

bre maiti, creca realizezi ca nu io am banat nanukulitza ca si io ias da lu vali tz beri ca so debaneze numa ca vali ie intransijent sau cum dracu leo spune astora de se pun capra 

-