check this:
http://members.fortunecity.com/dial034/muzicaS.html
Sympathy For The Devil?lol
13 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sympathy For The Devil?lol
Bullshit and speculation
- ForeverWild
- Junior Member
LIGHT ORCHESTRA o fi ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA?
AC/DC inseamna ce?!?!?!
Ce dracu' de album e ala si unde sunt versurile de care e vorba?
Damn! Nu stiam eu de ce ma doare capu' in fiecare dimineata! Sa vezi pozna, ca Winampu' meu se joaca de-a redarea inversa si imi tranteste mesaje subliminale in timp ce dorm!
Bai, de ce citesc eu porcaria asta? :confused:
AC/DC inseamna ce?!?!?!
N 1982, LED ZEPPELIN AU FOST ADUSI IN FATA TRIBUNALULUI IN CALIFORNIA, PENTRU ALBUMUL LOR "STAIRWAY TO HEAVEN " UNDE
CANTAU MESAJE CA : "EU TREBUIE SA TRAIESC PENTRU DIAVOL","NU FI PROST CU DIAVOLUL NU AI NICI O TEAMA"," VREAU CA HRISTOS SA FIE INGENUNCHIAT DE SATANA"
Ce dracu' de album e ala si unde sunt versurile de care e vorba?
ATENTIE : MULTE FORMATII AU APELAT LA SISTEMUL DE "REDARE -INVERSA".
Damn! Nu stiam eu de ce ma doare capu' in fiecare dimineata! Sa vezi pozna, ca Winampu' meu se joaca de-a redarea inversa si imi tranteste mesaje subliminale in timp ce dorm!
Bai, de ce citesc eu porcaria asta? :confused:
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
alti retarzi
Gasisem mai demult un site facut de nus' ce secta sau ceva de genul in care se discutau filme , conluzionand: aveti voie sa il vedeti sau nu.
Totul era pus la punct cu exemple de scene si detalii multe, nimic nescapand nejustificat
Evident ca interziceau 99, 99 % din filmele de pe lumea asta inclusiv "Mary Poppins" si "Sunetul muzicii"
In primul caz motivul era ca Mary zbura ceea ce era o blasfemie
...in al doilea nu mai stiu.
Totul era pus la punct cu exemple de scene si detalii multe, nimic nescapand nejustificat
Evident ca interziceau 99, 99 % din filmele de pe lumea asta inclusiv "Mary Poppins" si "Sunetul muzicii"
In primul caz motivul era ca Mary zbura ceea ce era o blasfemie
...in al doilea nu mai stiu.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de KickAss
GREEPER de la Black Sabbath o fi acel Geezer????
Ahhh!!! Revista "Cirus" o fi aceeasi cu CIRCUS???LOL
cand puii mei ai scris asta? azi noapte cand dormeam io? bulanjiule

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Ala care a fost in stare sa scrie articolu asta e mai dus decat Alice Cooper... Auzi mah: Beatlesii care erau atei convinsi au devenit brusc satanisti !!! Cam acelasi lucru, ce sa spun... Si Floyd !??? Poate pentru ca a avut unu cosmaruri dupa ce a vazut Wall-u si a zis ca alaea sunt imagini satanice... Si cat de exaltat poate fi in ceea ce scrie... Mare gradina lu' Dumnezeu! Si cand or sarit prostii gardu, or mai cazut si-n cap !!!
- dinu
- Junior Member
13 mesaje
• Pagina 1 din 1