C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
oooooooooo, poi pana nu stranutzi prin geam nici nu potz sa zici ca ejti muribunda!
deci insanatoshire grabnica danone, ca de nu, ... ie insanatoshire in ceatí£!(?!)
deci insanatoshire grabnica danone, ca de nu, ... ie insanatoshire in ceatí£!(?!)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
puate memetu a devenit intre tinp pasiv, shomeru ie barbat bine la o adica 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
o suji bre.
memetu ie activ da la munci ca casa se faca ca munceste casasi merite si iel preameritatu conced
aiule; reaialdreaq...
memetu ie activ da la munci ca casa se faca ca munceste casasi merite si iel preameritatu conced
aiule; reaialdreaq...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
...bre la zugraveli nu prea stai aplecat sa te duara shalele (iar manjura memetu) 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ce-mi place. cica mai intai scrie SODi ca: va multumesc pentru lincurile trimise bre...gata, sunt plin de seriale. dupa aia vine memetu: o suji bre.. ce ai memetule cu SODi de-i spui s-o suga?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
lasa-l bre pe ofendar sa se simta shi el rotund. La timpul pe care il petrece pe fanclub, shi cum argumente logice nu poate produce... lasa-l sa creada ca e shi el om pentru 5 minute
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bravo voo
daca-mi spui shi de ce are aiu bazdaci....... shi de ce nu ieshti pe yahu
daca-mi spui shi de ce are aiu bazdaci....... shi de ce nu ieshti pe yahu
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
du-te mah invartindu-te. keshu vrea sa o agatze pe mariuca
bre kesh vez ca e la corupere de minore sa shtii cu tuate punctele iei tot 15 are
edit muse, is pe ym da face fitze netu zici ca e viu
bre kesh vez ca e la corupere de minore sa shtii cu tuate punctele iei tot 15 are
edit muse, is pe ym da face fitze netu zici ca e viu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci tocma ce aflai ca az ie luni, deci io plec, ca nu-i bine sa-ncepi sapatamana brusc shi-n fortza, mai ales dupe conced!
mai laes ca maine s-ar putea sa fie martz!
deci arevederea!
mai laes ca maine s-ar putea sa fie martz!
deci arevederea!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
aiule, ia zi n-ea, cu setea aia. cume?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Dana, mai vedem, sa vezi cum t-o contactez io pe p.m. si o imbat si-o frec.
Memet, potz sa-ti faci laba, daca esti singur in birou!
Memet, potz sa-ti faci laba, daca esti singur in birou!

Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned