Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Salut aparitia concitadinei mele Mariuca pa jurnale. Ea se incadreaza in tipul de "jurnalist" care crede ca daca pune multe puncte de suspensie sugereaza gandirea, ba chiar inteligentza. Iar, daca mentioneaza "in treacat" numele unui mare filosof, lumea ar putea crede ca fatuca Mariuca a citit mai mult decat coperta. Totusi, ma gandesc ca n-are decat 15 ani si ca poate ie buna si ca puate ie asa de buna ca nu-ti dai seama ca are numa 15 ani si ca poate ma intalnesc cu ea pa undeva, ca, deh, Cluju ie mic si murdar si ca poate nu ie chiar asa de .... cum cred io.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-
piskeshu - banned
la 15 ani si eu scriam cu multe puncte de suspensie. Eu credeam ca e originalitate. Ca sugereaza o oarecare incoerenta. Acum folosesc doar daca nu prea stiu ce sa scriu si aberez.
Dar imi trece repede
Dar imi trece repede
-
Tanase - Mesaje: 1238
Tanase, cand aveai tu 15 ani nici nu se inventase computerul. Unde scriai cu puncte de suspensie ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Tanase scrie: Ca sugereaza o oarecare incoerenta
tasica fara suparare da ultima ta pajina de jurnal nu ie departe de cei 15 anisori in ceea ce priveste coerenta si structurarea gandurilor espuse. tz-ai recitit opera?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
scriam la masina de scris. si, oricum, punctele de suspensie nu poti sa le faci si de mana? Jeesus
Nu mi-am recitit pagina de jurnal eye. Asta e.
Nu mi-am recitit pagina de jurnal eye. Asta e.
-
nu stiu daca sunt in masura sa 'raspund',comentariului...comoditatea e cea care ma determina sa folosesc puncte puncte,poate si lipsa experientei afisarii gandurilor,'descriere' care implicit necesita cateva momente de gandire...mai mult sau mai putin profunda sau inteligenta
astazi eu...
- Mariuca
- Junior Member
Nu, nu m-ai inteles, iesti buna ? Adica esti buna de iubit? ca sa folosesc un eufemism. Ca scriitorashi d-astia de ganduri suntetzi multi, la fel de buni.
-
piskeshu - banned
in sfarshit ofensatu scrie in romana. o chestie:
poate de aia s-a sinucis
Malindi face parte din categoria de locuri in care nu se intimpla nimic. Niciodata. Hemingway a trait aici in anii 50.
poate de aia s-a sinucis

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Seth2 mi-a placut jurnalul tau, scri frumos si comunici atatea lucruri iar in unele ma regasesc pe mine, asa cum nu credeam ca pot sa ma descopar in niste idei pe care le scrie un strain. Ti-am citit jurnalul cap-coada, iar cand am vazut forografia garii parca m-au trecut si pe mine fiori. Pacat ca n-o sa mai scri aici ~( , dar tu stii cum e mai bine pentru tine.

"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
-
Aylin - Junior Member
Eu am suparat-o, pe aberatia zilei. Acum ce-o sa-mi faci ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu incepetzi iar k nu era vorba de moshu... il cheama Florin, e un amic de-al lui Stef si nu e forumist
Oricum, imi pare extrem de rau de situatzia creata pe aberatii...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
bravo, k@tzy ! incepand de azi ti se zice si zapauga , nu doar zapacita !
Felicitari ! *p
Felicitari ! *p
-
Tanase uite ce vreau io sa aflu: tu i-ai intrebat pa oamenii aia de care povestesti ( mai ales pe tipele alea) daca-s de acord sa povestesti tu despre ei toate lucrurile alea ( de ex. c-ai frecat-o pe Axxena) si sa le pui pozele pa net?
-
piskeshu - banned
Bravo, Tanase ! Mi-a placut ce ai scris. Ma bucur ca ai revenit la normal.
-
Poate ca ai dreptate...dar acum chiar ma bucur pentru Tanase si realizarile sale de la Vama Veche. :p
-
piskeshu scrie:Tanase uite ce vreau io sa aflu: tu i-ai intrebat pa oamenii aia de care povestesti ( mai ales pe tipele alea) daca-s de acord sa povestesti tu despre ei toate lucrurile alea ( de ex. c-ai frecat-o pe Axxena) si sa le pui pozele pa net?
Pozele sunt de pe net si nu am spus ca am frecat-o pe axxena. Si daca am frecat-o sau nu e numai si numai problema mea. Piskeshu, iar ai devenit impertinent.
-
Scuza-ma daca am inteles gresit, desi nu cred ca m-am inselat. Da' revin cu intrebarea, care mi se pare fireasca si nu impertinenta. I-ai intrebat sau nu? Ie simplu de raspuns.
-
piskeshu - banned
Pozele sunt luate de pe net, daca te intereseaza, deci sunt in vazul public. Acum intelegi? Sunt postate deja in alta parte: http://www.sabin.ro/gallery/album03
si apar si pe alt forum. de inteles ai inteles gresit. Si oricum intr-un jurnal spui ce faci. Si nu prea imi place ideea de a ma autocenzura. Motivele sunt evidente si nu are rost sa le dezbat acum si aici. Am povestit ce mi s-a intamplat, fara porcarii si fara prostii, am spus ca am dormit cu o femeie in brate si asta nu inseamna neaparat ca si am facut ceva...si in plus, domnu piskeshu daca ar fi fost un secret ceea ce mi s-a intamplat zilele astea nu m-as fi cenzurat. propabil ca nu as mai fi scris aceste pagini de jyrnal. Pozele sunt cu mine si cu oameni. Asa ca pot sa le pun pe net. Mai ales ca ele erau deja pe net.
Eu zic sa inchei discutia asta pentru ca te-ai bagat ca musca-n lapte fara sa citesti atent si fara sa vezi daca ai motive sa protestezi.
Te salut
si apar si pe alt forum. de inteles ai inteles gresit. Si oricum intr-un jurnal spui ce faci. Si nu prea imi place ideea de a ma autocenzura. Motivele sunt evidente si nu are rost sa le dezbat acum si aici. Am povestit ce mi s-a intamplat, fara porcarii si fara prostii, am spus ca am dormit cu o femeie in brate si asta nu inseamna neaparat ca si am facut ceva...si in plus, domnu piskeshu daca ar fi fost un secret ceea ce mi s-a intamplat zilele astea nu m-as fi cenzurat. propabil ca nu as mai fi scris aceste pagini de jyrnal. Pozele sunt cu mine si cu oameni. Asa ca pot sa le pun pe net. Mai ales ca ele erau deja pe net.
Eu zic sa inchei discutia asta pentru ca te-ai bagat ca musca-n lapte fara sa citesti atent si fara sa vezi daca ai motive sa protestezi.
Te salut
-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale