Cine va castiga QCON q31v1?
95 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Mda , czm l-a facut pe z4 pe pro-t4. Nu stiu cati oameni din lume pot sa se laude cu asta , bine in afara de sluga , care nu e nevoie sa joace ca oricum castiga. Adica m-am uitat si eu la demouri cu sluga pe dm6 si czm pe dm6 si pot spune fara urma de indoiala ca nu exista nici o diferenta intre cei doi :silly:
Dar sa nu mai aberam pe seama acestui subiect , ca s-a aberat destul.
-
Arkon - Junior Member
Chiar s-au jucat meciuri frumoase la concursul asta, unele excelente. Ce mi-a placut foarte mult e ca hub-ul a devenit intr-o luna pentru americani , pro-q3dm6 pentru rusi, atata ca rusii s-au jucat cativa ani
.
Arkon ... pentru un moment ai avut umor , da ti-a trecut repede.

Arkon ... pentru un moment ai avut umor , da ti-a trecut repede.
Sofer de tir
- GlugA
- Junior Member
Arkon scrie:Mda , czm l-a facut pe z4 pe pro-t4. Nu stiu cati oameni din lume pot sa se laude cu asta , bine in afara de sluga , care nu e nevoie sa joace ca oricum castiga. Adica m-am uitat si eu la demouri cu sluga pe dm6 si czm pe dm6 si pot spune fara urma de indoiala ca nu exista nici o diferenta intre cei doi :silly:
cred ca doar fazz .. in competitzii mai cunoscute
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
-
RooT - Mesaje: 1029
Si oricum SlugA , e naspa ca nu te-ai dus la QuakeCon , adica plateai 700 de euro bilet dus-intors pana acolo si poate mai cheltuiai vreo 800 de euro pe hotel si restu' , dar veneai acasa cu 25000 de dolari si faima. Pacat ca ai fost retinut de probleme importante in tzara.
-
Arkon - Junior Member
kshu scrie:1337 aka Master Payne a urmarit. Eu am vazut doar hartile 2 si 3 (sudden death adika). Mi-au placut.
da... pai din povu' care l-am avut eu pe speakeasy (desi pp ca erau conectate intre ele gtv-urile, dar n-am verificat) numa alea doua meritau... ca la prima harta in afara de cap nu prea am mai prins faze misto. Nu sunt conuscator, chiar deloc... da a fost spectacol... f strans si cu un final incredibil pt nivelul si miza pe care se juca. thefou a predat o lectie de maiestrie in sudden...
In alta ordine de idei, daca qc 2004 a fost ultima mare competite pt q3 cum se aude, pot spune, chiar si din putinele meciuri pe care le-am vazut, ca acest joc si-a facut o iesire din scena extraordinara.
acum trecand la ce s-a mai vb ceva mai incolo dupa ceea ce-am citat.... reactia mea initiala pe care doresc s-o impartasesc tuturor ar fi

... fiecare intelege ce vrea

"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
-
luminoux - Junior Member
Deci in ro sunt numai terminati la q3. Eram in ut cu unu rain , care il vad frecvent in q3 si imi zice sa joc fara dodge " ca in quake". Asta ca sa vorbim de nivelu gaming-ului in Romania. Nu mai zic ca acelasi personaj mi=l lauda pe Bazuker cum ca l-ar fi batut pe czm. Ca dupa aia sa vad post de la Bazuker ca cica nu e adevarat , l-a batut pe altu'. Ba sluga decat sa faci afirmatii de astea cu ganditu' , mai bine mai da pe spate si te-ai duce la un concurs international sa iei macar locu' 3 sa-mi dai jet ca sunt carcotash. Dar nu poti face , tu stai aici si iei rql si mai vii cu "perle ale gandirii" ca a crescut mult nivelu' q3 romanesc. Bahhhhhhhhhhhhhh ! Daca crestea nivelu , se schimba si campionu , nu mai stiu cum a fost la rql 3 , da stiu ca tu si baz ati fost tot timpu locu 1 si 2. Asta inseamna fie ca tot timpu sunt aceeasi oameni care joaca la fel , nu se imbunatatesc si rezultatele sunt aceleasi de la an la an SAU ... tu si baz sunteti megazei care nu pot fi invinsi. Oricum ma bucur ca tu gandesti , adica in contrast cu mine care nu gandesc. Sper sa iti ajute in viatza ganditu , ca fatza nu prea te ajuta. :sal:
-
Arkon - Junior Member
Nu ma intereseaza ce parere au ceilalti despre afirmatia ta, dar pana una alta, trebuie sa mai cumperi niste neuroni pana sa iti poti permine sa ma faci pe mine terminat. Doi la mana, inclin sa cred ca esti cel mult clasa a 5-a, pentru ca atunci se invata ca se zice "pe care" si nu doar "care". Acestea fiind stabilite, treci tu la loc in cocina ta si consuma sana cu eugenia, si cand voi crede eu de cuviinta ca ai permisiunea de a deschide gura cu incercari de exprimare tendentioasa vis-a-vis de mine o sa te anunt. Aceasta este ultima data cand vorbesc frumos cu tine, a doua oara nu voi mai vorbi, ma voi sui la volan.
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
Arkon scrie:Deci in ro sunt numai terminati la q3.
Ma bucur ca esti un jucator de ut3004 care stie sa vorbeasca despre q3.
Si nu ma bucur cand vad ca te iei de toti jucatorii de q3 din RO. Mai bine te-ai duce pe: http://www.computergames.ro/forum si posteaza despre jocul pe care il cunosti. Oricum am vazut ca si acolo numai sa te bagi in seama degeaba ai fost in stare. Incearca si forumul de Counter Strike ca e mai vast.
Arkon scrie: Ba sluga decat sa faci afirmatii de astea cu ganditu' , mai bine mai da pe spate si te-ai duce la un concurs international sa iei macar locu' 3 sa-mi dai jet ca sunt carcotash. Dar nu poti face , tu stai aici si iei rql si mai vii cu "perle ale gandirii" ca a crescut mult nivelu' q3 romanesc.
Nu trebe sa ma duc la concurs in strainatate ca sa imi dau seama ca est un carcotash. (Vezi prima parte a postului

Arkon scrie:
Bahhhhhhhhhhhhhh ! Daca crestea nivelu , se schimba si campionu , nu mai stiu cum a fost la rql 3 , da stiu ca tu si baz ati fost tot timpu locu 1 si 2. Asta inseamna fie ca tot timpu sunt aceeasi oameni care joaca la fel , nu se imbunatatesc si rezultatele sunt aceleasi de la an la an SAU ... tu si baz sunteti megazei care nu pot fi invinsi.
De ce sa se schimbe campionul? De unde sti tu cat m-am jucat q3 , cu cine , la cate demouri m-am uitat si cate pad-uri am schimbat? Poate m-am jucat in continuu. Aici mintesc pt ca m-am jucat numai cand ma lasau colegii de camera.
Arkon scrie:
Oricum ma bucur ca tu gandesti , adica in contrast cu mine care nu gandesc. Sper sa iti ajute in viatza ganditu , ca fatza nu prea te ajuta.
Nu trebe sa fiu frumos ca sa mishc un mous pe pad si sa apas niste taste. Dar ca sa joci q3 bine trebe sa si gandesti. Poate ca la ut e de ajuns sa faci dodge si sa numeri armura sau cum i s-o fi zicand. Ca doara de aia esti in primii 5, nu?
Edit: Faxiu GG
Un pic mai tarziu edit : ut2004 nu 3004

Sofer de tir
- GlugA
- Junior Member
mda.... mai Arkon, te rog din tot sufletu sa nu-mi mai strici placerea de a citi forumul proarena. Pana acum ai fost amuzant, dar era de asteptat ca mai devreme sau mai tarziu sa realizezi ca e imposibil sa te ia cineva in serios la cat de penibil esti ( zi-mi ca macar atat ai fost in starte sa deduci; daca nu imi pare rau sa te anunt ca n-am ras cu tine, ci doar de tine ) si sa incepi sa impungi verbal pe toata lumea. Deci rugamintea mea e sa te opresti aici. Inteleg ca poate esti necajit, poate nu esti iubit indeajuns si trebuie sa-ti versi toata mania reprimata in copilarie ( copilarie din care nu dovedesti ca ai fi iesit, desi am io o banuiala ca in jurul acestei minunate minti de 2 anisori se afla un om in toata regula ), dar nu e locu aici.
Si pe deasupra nici nu-ti place (banuiesc, nu stiu daca ai confirmat sau nu) si nici nu te joci q3. S-a jucat la quakecon ut2k4 ? Esti fan al competitie de gaming in general ? atunci oki... dar de ce nu te opresti din aberat inainte sa incepi, daca si tu esti de acord ca, citez "s-a aberat destul." ? Atunci de ce ?
Si totusi, ca sa ma asigur ca ma intelegi, in cazul in care ma insel si chiar ai 5 ani cum ai incercat cu indarjire sa demonstrezi pana acum, sa-ti fac un rezumat : "uai ghibol, ja de-aicea !"... si pot doar spera ca cei de la protectia copilului ma vor ierta pentru purtarea neadecvata.
Ai fost pe rand un oarecare, un om amuzant, un om incredibil de amuzant in tentaivele sale, dar acum ai ajuns dincolo de limita penibilului.... e pacat.. gaseste ceva mai bun de facut, pentru binele tuturor.
Vrei sa ajungi prima victima a lui faxiu in propriul lui carmaggedon ? Vrei sa ne dai satisfactie? Atunci continua baiete....
mult pa
Si pe deasupra nici nu-ti place (banuiesc, nu stiu daca ai confirmat sau nu) si nici nu te joci q3. S-a jucat la quakecon ut2k4 ? Esti fan al competitie de gaming in general ? atunci oki... dar de ce nu te opresti din aberat inainte sa incepi, daca si tu esti de acord ca, citez "s-a aberat destul." ? Atunci de ce ?
Si totusi, ca sa ma asigur ca ma intelegi, in cazul in care ma insel si chiar ai 5 ani cum ai incercat cu indarjire sa demonstrezi pana acum, sa-ti fac un rezumat : "uai ghibol, ja de-aicea !"... si pot doar spera ca cei de la protectia copilului ma vor ierta pentru purtarea neadecvata.
Ai fost pe rand un oarecare, un om amuzant, un om incredibil de amuzant in tentaivele sale, dar acum ai ajuns dincolo de limita penibilului.... e pacat.. gaseste ceva mai bun de facut, pentru binele tuturor.
Vrei sa ajungi prima victima a lui faxiu in propriul lui carmaggedon ? Vrei sa ne dai satisfactie? Atunci continua baiete....
mult pa
"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
-
luminoux - Junior Member
Am fost inteles gresit. Ma voi sui in masina, il voi gasi, il voi pune pe genunchi si il voi carpi cu vechea dar de incredere centura de pionier pana invata ca net-ul nu este intotdeauna virtual...luminoux scrie:
faxqiu uai tzarane....
-
FaXiU - Junior Member
Recunosc Luminoux ca nu inteleg nimic din postu' tau.Vezi ca ai talent poate te faci psiholog. SlugA ce sa zic , in ut2004 nu e nevoie de gandit , eu ma antrenez cu cimpanzei de la gradina zoologica si din cand in cand cu ratze. Pt mine ganditu' e un sport nou , inca incerc sa ma adaptez ; totusi , eu cred ca am dreptate. Ti-am vazut suficiente demouri si pot sa zic ca ai evoluat de la primul rql , da mi se pare cel putin ciudat faptul ca iesi tot timpu n1. Ajung sa ma intreb ce mai cauti cu noi restu de prosti aici , dc nu aim higher? Pt Luminoux , nus dc te bagi in discutie , nu am zis nimic de tine da ma rog ... Pt asta e forum sa te injuri cu oamenii pe care in alte imprejurari nu i-ai putea cunoaste.
Si de fapt imi place fff mult q3 si ma joc , pana cand intru pe net si din 30 de munitie de shaft isi ating tinta doar vreo 3. Mai am si ping sub 20. Stiu urmatoare replica a voastra si nu , nu trag la 10 metri peste el. Parerea mea e ca q3 e cel mai marfa de joc de multiplayer ever , dar internetu din romania e de kkt rau de tot , eu cu fibra optica am lag serios si nu e fibra din cosu de gunoi. Am transferuri uriase , pe metropolitan iar din afara cu 150k. La conc Rebirth Gator si Zero 4 aveau ping cam 90 si totusi pe t4 toate gloantele lu z4 ajungeau la tinta
Si de fapt imi place fff mult q3 si ma joc , pana cand intru pe net si din 30 de munitie de shaft isi ating tinta doar vreo 3. Mai am si ping sub 20. Stiu urmatoare replica a voastra si nu , nu trag la 10 metri peste el. Parerea mea e ca q3 e cel mai marfa de joc de multiplayer ever , dar internetu din romania e de kkt rau de tot , eu cu fibra optica am lag serios si nu e fibra din cosu de gunoi. Am transferuri uriase , pe metropolitan iar din afara cu 150k. La conc Rebirth Gator si Zero 4 aveau ping cam 90 si totusi pe t4 toate gloantele lu z4 ajungeau la tinta

-
Arkon - Junior Member
Faxiu cred ca ti-ai recit postu de 1000 de ori ca sa nu fie o greseala gramaticala. Oricum esti un cretin , probabil stii si tu asta dar iti reamintesc oricum. Asa in poza de pe proarena pari a avea o oarecare inteligenta , dar se pare ca ma insel amarnic.
Pt Stryder : daca esti de acord cu afirmatia ca nivelu' gamingului si al q3 romanesc a crescut , inseamna ca exista mult mai multi jucatori care sa aspire si sa aiba sanse ~ egale sa iasa locu 1. Totusi nu se intampla asta , din ce am vazut eu cel mult se schimba locu 3. Probabil din cauza oboselii. Oricum imi plac filmele de rql pe care le faci , asta daca le faci tu. Parca da , nu?
Pt Stryder : daca esti de acord cu afirmatia ca nivelu' gamingului si al q3 romanesc a crescut , inseamna ca exista mult mai multi jucatori care sa aspire si sa aiba sanse ~ egale sa iasa locu 1. Totusi nu se intampla asta , din ce am vazut eu cel mult se schimba locu 3. Probabil din cauza oboselii. Oricum imi plac filmele de rql pe care le faci , asta daca le faci tu. Parca da , nu?
-
Arkon - Junior Member
Deci in ro sunt numai terminati la q3
Terminata e eprubeta aia in care ai fost tu conceput!...Ai grija,thin line!! Nu cred ca ai facut tu atat de multe pt comunitatea asta de q3 incat sa incepi sa arunci cu noroi in noi si sa ne cataloghezi drept terminati. Daca noi suntem terminati atunci tu ce dracu` mai esti?
Terminata e eprubeta aia in care ai fost tu conceput!...Ai grija,thin line!! Nu cred ca ai facut tu atat de multe pt comunitatea asta de q3 incat sa incepi sa arunci cu noroi in noi si sa ne cataloghezi drept terminati. Daca noi suntem terminati atunci tu ce dracu` mai esti?
-
[stryder] - Mesaje: 643
Faxiu scrie:Am fost inteles gresit. Ma voi sui in masina, il voi gasi, il voi pune pe genunchi si il voi carpi cu vechea dar de incredere centura de pionier pana invata ca net-ul nu este intotdeauna virtual...
drept... chiar de calcat cu masina ar fi imoral, ca sa nu zic mult mai costisitor

Arkon... sa ma fac psiholog? nu, nu ma atrage. De ce ma bag in discutie? De ce nu? E un forum public.. daca aveai o problema cu un singur om, puteai sa folosesti pm... si problema mea cu tine e atitudinea ta. Si nu ma refer acuma numai la faptul ca te-ai gandit tu ca te-ar face sa pari mai prietenos daca ii acuzi pe toti oamenii de joaca q3 ca-s niste terminati. Daca tot te incluzi in comunitate, si vrei neaparat sa-ti pastrezi ideea de oameni terminati, de ce nu zici "ma, suntem cam terminati, hai sa punem osul la munca... sa mai facem vreo 2 concursuri... sa ne jucam mai des lan... sa ne apucam toti de cautat sponsori... sa strangem bani sa trimitem vreo 2 oameni afara..." si alte lucruri de genu. Sa nu mi-o ia acum in nume de rau intreaga populatie, stiu ca exista destui oameni care asa gandesc si care fac ceva. Imi imaginez ca e greu sa-ti pastrezi aceasta atitudine cand te zbati "sa faci ceva", si ii apreciez pe acei oameni. Tu te-ai gandit sa fii carcotashu. "Ba ati facut o laie, tot de kko sunteti". Apai apuca-te tu si imbunatateste situatia. Nu o lua de la zero, ia-o de unde au lasat-o altii, continua tu evolutia cu niste idei inovatoare daca le ai. Daca nu, lasa oamenii sa-si faca treaba.
In alta ordine de idei... vrei nu vrei tot ai facut ceva pentru comunitatea asta. Acei omuleti mici si verzi pe care i-ai gasit tu zicand gl hf in joc si injurandu-se pe forumuri... ei acei omuleti te injura acum pe tine sau au tacut si si-au lasat disputele personale la o parte

De ce ies tot aceeasi oameni in fata? Pentru ca sunt dedicati... eu zic ca este laudabil efortul lor, nu condamnabil. Cel mai greu, in orice fel de competitie, este nu sa ajungi sus, ci sa ramai sus. Presupun ca ai o cultura destul de vasta incat sa gasesti macar vreo 2 exemple de dominatie a unui grup elitits foarte restrans in lumea sporturilor in general. Poate scade spectaculozitatea, dar nu si nivelul.. dimpotriva, nivelul creste mai mult decat daca s-ar schimba invingatorii.
Tu ai o problema si te iei de toata lumea care nu e de acord cu tine. In loc sa ne cataloghezi drept terminati, aduna-ti te rog gandurile, formuleaza niste argumente solide care sa-ti sustina afirmatiile, explica-le si lumea o sa te asculte. Daca vrei sa ne impungem asa, poate dura la nesfarsit. Am io asa o fixa cum ca omu e o fiinta rationala.... de ce nu vrei si tu sa-ti folosesti aceasta aptitudine dobandita la concepere ? Sa latre poate si un caine...
-
luminoux - Junior Member
95 mesaje
• Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4