C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
-

neatza - Mesaje: 5820
ai cuvantu bre ca tu ai ziso prima cu scuaterea dracului din tovarasu bolnav ca iegzorcizarea ie tot asta da in linbaj mai ielevat adica nanukian
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ai cuvantu bre ca tu ai ziso prima cu scuaterea dracului din tovarasu bolnav ca iegzorcizarea ie tot asta da in linbaj mai ielevat adica nanukian
-

ceaveti- mah, de va intrebati care pe unde daca mai sunteti? jucati baba-oarba?
danone, :sal: ma vezi? am venit sio- de pe unteam- fost.
danone, :sal: ma vezi? am venit sio- de pe unteam- fost.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
SODylicutzelu 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
fics la baza. da poate fac o delegatie sactamina viitoare la capitala. anunt io.
danone, am mincat la saturn intro- seara o saramura de crap cu aspect de plachie veritabila de mai mare dragu. doar ca nici acu nu stiu ce am mincat, da a fost buna.
neatza, mai ieshti?
danone, am mincat la saturn intro- seara o saramura de crap cu aspect de plachie veritabila de mai mare dragu. doar ca nici acu nu stiu ce am mincat, da a fost buna.
neatza, mai ieshti?
aizzz&co
-

neco sa zici ezat cand vii ca sami fac de treaba
neco vezi ca prin zona aia se mananca si caini, tomna ce nea zis alecsu
neco vezi ca prin zona aia se mananca si caini, tomna ce nea zis alecsu
-

ok, aiule. jtiam io ca nicio- speranta.
cit despre ciini, jtiu. mia- zis bucataru sef de la 'otel ca e ordin de la primarie in vederea rezolvarii problemei comunitarilor. asa ca am servit la greu hamsii. doo zile. dupa care am dato- pe porumb fiert si copt.
cit despre ciini, jtiu. mia- zis bucataru sef de la 'otel ca e ordin de la primarie in vederea rezolvarii problemei comunitarilor. asa ca am servit la greu hamsii. doo zile. dupa care am dato- pe porumb fiert si copt.
aizzz&co
-

-

neatza - Mesaje: 5820
Paiacec, ai Samael , bah, orbule?
unde kilu meu a fugit tarantula?
nam bah puricosule:D
am fost sam iau monitor, tastatura,maus,sidiraitar dalashmecher de vede dividiuri,carcasa,blankuri....am scapat de bani! mai am vo trei bulioane pentru hash dedeu,shi gata!poci sa mor lishtinit,cu berea langa mine pan se instaleaza icspeu!
unde kilu meu a fugit tarantula?
nam bah puricosule:D
am fost sam iau monitor, tastatura,maus,sidiraitar dalashmecher de vede dividiuri,carcasa,blankuri....am scapat de bani! mai am vo trei bulioane pentru hash dedeu,shi gata!poci sa mor lishtinit,cu berea langa mine pan se instaleaza icspeu!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
io ma oftic? nu ma oftic, tzam platit u aceiash moneda.
deci treaba sta ashe: sunt gripata in ultimu hal plus ca acasa odata cu conbina frigorifica marca gorenje mi s-a livrat si un bacs de tuborg asa ca az ma duc acas pt prima oara dupe multa vreme
deci treaba sta ashe: sunt gripata in ultimu hal plus ca acasa odata cu conbina frigorifica marca gorenje mi s-a livrat si un bacs de tuborg asa ca az ma duc acas pt prima oara dupe multa vreme
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
sunt aici, da. si ce daca?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117