Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
-

Tanase - Mesaje: 1238
Ai grija cu posturile consecutive, Crash !
Si..nu...nu ii place tuica fiarta. In schimb bea cu placere vodka !
Si..nu...nu ii place tuica fiarta. In schimb bea cu placere vodka !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
cred ca ai baut tu tuica..de nu mai stii ce faci. :N
vezi in atasament !
L2F suna-l mah pe Dany ! Si mai baga niste poze cu Nanuka !
vezi in atasament !
L2F suna-l mah pe Dany ! Si mai baga niste poze cu Nanuka !
- Fişiere ataşate
-
- 2 ori.jpg (136.11 KiB) Vizualizat de 1651 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Deci a ramas stabilit si tin sa-l anuntz pe Mosh ca voi manca o bere si pt el si voi bea si o carne pt el.
LATER EDIT: Dupa ce o serie de foste locomotive sau persoane la care nu ma asteptam au inceput sa admire cm-ul si sa cocheteze cu el, ma duc sa citesc si eu clasa muncitoare sa ma vada si pe mine vreun cemist ca vizionez subiectul adversarilor ca poate le intru si eu pe sub piele sa ma faca Cm-ist, nu de alta dar vreau sa fiu membru pe doua grupuri :N
p.s: Moshule, cand facem cina ce-a de taina?
LATER EDIT: Dupa ce o serie de foste locomotive sau persoane la care nu ma asteptam au inceput sa admire cm-ul si sa cocheteze cu el, ma duc sa citesc si eu clasa muncitoare sa ma vada si pe mine vreun cemist ca vizionez subiectul adversarilor ca poate le intru si eu pe sub piele sa ma faca Cm-ist, nu de alta dar vreau sa fiu membru pe doua grupuri :N
p.s: Moshule, cand facem cina ce-a de taina?

-

Love2Fly - Junior Member
Love2Fly, mult succes in incercarea ta de a accede in cm. :p
Uite...zoso da tarcoale locomotivelor...si din cate am observat posteaza mai des aici decat pe cm.
Pai cand vrei sa facem cina cea de taina ? Doar nu prin YM ?
Cand vii in tara...evident.
Hai...mai baga poze cu Nanuka.
Uite...zoso da tarcoale locomotivelor...si din cate am observat posteaza mai des aici decat pe cm.
Pai cand vrei sa facem cina cea de taina ? Doar nu prin YM ?
Cand vii in tara...evident.
Hai...mai baga poze cu Nanuka.
-

sigur ca da.
(vad ca esti f. horny astazi...tinand seama si de subiectele pe care le-ai facut pe sex)
(vad ca esti f. horny astazi...tinand seama si de subiectele pe care le-ai facut pe sex)
-

Oribilul Mosh scrie:Love2Fly, mult succes in incercarea ta de a accede in cm. :p[...] Hai...mai baga poze cu Nanuka.
Pfiuuu...gata! am terminat de citit cm-ul (ultima zi) acum cred ca ma duc sa invatz la rezistentza materialelor ca am restantza pe anul II (ehehehe....ce tanar eram atunci) bah....mi-e dor de dornea
ce dreaq o mai face el acolo in Fairbanks mah? cre'ca's 15 grade acolo acum.
p.s: Am aflat de la un e-mail cum ca a venit netu' prin cablu pana la poarta mea (bate in geam mai ceva ca porumbu')
p.s1: Bag poze cu nanuka cand o s abagi si tu cu depeche :p
p.s2: Am gasit alune la punga de 700 g (!!!!!) cu 3.50 $. Adio ficat!
p.s3: k@tzy, opreste-te! ai devenit extrem de sexoasa in declaratii.
p.s4: Erau savarine la Val David cu 2 $ bucata
p.s5: Ce-o mai face bah Eufrosin?
p.s6: Depeche te :kiss:
p.s7: Propun initierea lu' Vali (zoso) ca locomotiva si sa-l facem si membru special (asta contra cost)
p.s8: Moshule, vezi ca e o poza cu tine si o lutza pe cm. Super adevarata!
)-

Love2Fly - Junior Member