Atena 2004

vechiul forum de sport

Moderator: baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 17, 2004 9:32 pm

Eu am comutat la basket pe TVR2. Grecia- USA. E spectacol din partea ambelor echipe. In basket..mai mereu e spectacol.
Dupa primul sfert...USA conduce cu 18-17.
O pauza bine venita ...pt. a vedea cum cad americancele la barna. :D
ps : 7, e bine daca iti zic ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Aug 17, 2004 9:46 pm

Este bine. inaintea ultimei rotatii Romania are 85.534 p, iar SUA - 85.410 p.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde 7vies » Mar Aug 17, 2004 9:46 pm

Oribilul Mosh scrie:ps : 7, e bine daca iti zic ?

dupa ce ca am nick name-ul scurt, tu vrei sa-l scutezi de tot...

dupa cate vad, americancele primesc note destul de ciudate la barna (cea mai slaba evolutie a luat 9,6, iar cea mai buna 9,4)...
important e ca romania a trecut pe locul 1 inainte de ultima rotatie...
7vies
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 17, 2004 10:01 pm

Prezentatoru de la stirile Pro Tv : "Romania victorioasa la Atena. Camelia Potec a adus prima medalie pentru delegatia noastra castigand proba de 20 metri liber." ~p

USA conduce cu 37-31 la pauza. Iverson se cam hazardeza in aruncari.

Am comutat si eu la gimnastica...pt. solurile americancelor & romancelor. Nici nu concep sa ne bata amaratii de americani la gimnastica.

HAI ROMANIA !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Aug 17, 2004 10:08 pm

9.187 prima americanca la sol. este din ce in ce mai bine.

ROMANIA ESTE CAMPIOANA OLIMPICA IN CONCURSUL PE ECHIPE.
FELICITARI FETELOR!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 17, 2004 10:22 pm

BRAVO ROMANIA !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Mar Aug 17, 2004 10:26 pm

9,473...9,75... Extraordinar... Iata ca mai castiga si ingerii...
Bravo, Romania! N-am mai plans de ceva timp...
Invatati-ne imnul, barbarilor...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Aug 17, 2004 10:49 pm

Oare pentru a cata oara gimnastele noastre m-au facut sa fiu mandru ca sunt roman si sa-mi dea lacrimile ascultand "Desteapta-te romane!" ?

O zi superba azi...cu doua medalii de aur.

ps : dar destul cu poezia. Grecia e la 6 puncte in spatele americanilor cu 3 minute inainte de final
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Raspopitu » Mar Aug 17, 2004 11:14 pm

Foarte frumoasa victoria fetelor noastre!!!Asa emotionat de mult nu am mai fost.
Oligofren...ai dreptate....Ivata-ti naibii imnul asta odata!!
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
Raspopitu
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Aug 17, 2004 11:25 pm

si avem si poza cu podiumul.

ps: misto de tot poza de la stirea cu Potec de pe prima pagina a portalului.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

baixinho©

Mesajde wwritza » Mar Aug 17, 2004 11:34 pm

Superb!!!! Pacat ca nu am putut urmari festivitatea de premiere, BBC-ul ar fi transmis doar daca pe podium se aflau englezi :yD
Emotii mari, americance inganfate, khorkina schiloada dar tot mai 'poate' :yD , comentatori englezi stalcind numele fetelor noastre...multi romani in sala ( productia de portocale si capsuni merge bine in grecia)
Sa vedem zilele urmatoare individualele si aparatele, fete si baieti.
BAFTA!!!
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde baixinho© » Mar Aug 17, 2004 11:48 pm

wwritzo, ma fac ca nu vad faza cu Horkina.

ma rog. ideea era ca am gasit o poza misto.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
ANTI

baixinho©

Mesajde 7vies » Mie Aug 18, 2004 1:44 am

evolutia de la sol a fost FENOMENALA...le aratau si fetzele celorlalte concurente (mai ales S.U.A. si Rusia), nevenindu-le sa creada ceea ce vad...au fost pur si simplu ,,puse la respect,,...
ce victorie minunata !! asta era medalia la care tineam cel mai mult...de acum pot privi jocurile olimpice mult mai linistit...
7vies
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Aug 18, 2004 8:14 am

stai asa, ca mai avem unde sa mai luam medalii de aur. eu zic ca o sa mai luam vreo 3-4 in finalele pe aparate, vreo 1-2 la canotaj, vreo 2-3 la kaiac-canoe si, eventual, Laura Badea la floreta, dar nu sunt asa convins. vom avea, zic eu, 8-9 medalii de aur si cam 12-14 in total.
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Mie Aug 18, 2004 8:15 am

Baschet.SUA-Grecia 77-71 in ciuda unui public absolut superb(cred ca erau peste 10.000 de greci in sala).Se vede ca americanii sunt mult mai puternici,insa shi Grecia cred ca are sanse si poate furniza o surpriza.I-am remarcat pe Lebron James si bineintels Iverson.Mi-a placut si de Fotsis de la greci.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 8:40 pm

Vreau sa va spun doua chestii pentru moment :

1.sunt f. bucuros pentru ce a facut Hoogeband la 100 m liber. Sud africanul iar a avut rechin in urma sa in bazin (la fel ca si la stafeta) ...dar Hoogeband a avut o balena. Ultimul 50 a fost fabulos pt. olandezul zburator (stiu ca toti olandezii sunt zburatori...dar Hoogeband...chiar isi merita titulatura). Bravo lui ca a castigat....ca probabil se saturase de atatea arginturi si bronzuri.

2.saritura Marian Dragulescu este dementiala ! Hai baietii ! (Dragulescu + Suciu)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde 7vies » Mie Aug 18, 2004 9:08 pm

pana acum suciu mi se pare mai sigur pe el decat dragulescu...dupa 4 rotatii era pe locul 2...
7vies
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 18, 2004 9:11 pm

N-au fost rai amandoi. Bara insa nu prea ne avantajeaza. Totusi...sa tinem pumnii stransi baietilor...si sa cascam gura la micul ecran.
Hai baietii !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde 7vies » Joi Aug 19, 2004 12:21 am

mare pacat ! doar locul 4 ioan suciu...
n-am putut sa nu observ ca reprezentantii rusiei s-au clasat pe locurile 12 si 13...acum cativa ani rusii dominau clar competitia asta la masculin...
7vies
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 19, 2004 3:13 pm

Am vazut doua meciuri de basket astazi, ambele din turneul masculin.

Spania a invins Italia dupa un meci foarte frumos. Doua echipe extrem de bune. Italienii au condus tot meciul la vreo 5-6 puncte diferenta, dar pe final Spania ajutata de extraordinarul Pau Gasol de la Memphis Grizzlies a revenit si a invins cu 71-63.
Spaniolii sunt neinvinsi la turneul olimpic si lideri ai grupei lor.

Al doilea meci vazut a opus reprezentantele Australiei si Statelor Unite ale Americii. Cangurii au inceput foarte bine....inscriind foarte multe cosuri de 3 puncte. Au condus si la 10 puncte. Dar incepand cu sfertul 3 americanii au revenit si au facut spectacol. O gramada de cosuri de mare frumusete, in special din partea lui Shawn Marion de la Phoenix Suns sau Lebrown James de la Cleveland Cavaliers. Americanii sunt o forta chiar si cu aceasta echipa de mana a patra si chiar si in codnitiile in care nu prea stapanesc bine jocul bazat pe regulile FIBA.

Basketul ramane cel mai frumos sport . Evident...in opinia mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Aug 19, 2004 6:52 pm

Bravo Razvan Florea !!!
Prima medalie olimpica pentru inotul masculin. Fantastic Razvan pe ultimii 50, ai celor 200 spate.
Si cu putin ajutor ....chiar medalie de argint. ~p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde 7vies » Joi Aug 19, 2004 9:34 pm

s-a mai dus o medalie la gimnastica....americanii au luat ambele titluri la individual compus (si la fete si la baieti)...dana sofronie a luat din pacate doar locul 5...
7vies
Junior Member

Mesajde Daimon » Joi Aug 19, 2004 9:41 pm

incredibil cum putem avea asa rezultate la inot...cam cate bazine decente avem???
Daimon

Mesajde baixinho© » Vin Aug 20, 2004 8:07 am

stai linistit cu bazinele alea, ca sportivii nostri se antreneaza afara. diana mocanu s-a antrenat in tara si s-a vazut: nu si-a facut nici baremul olimpic.
ANTI

baixinho©

Mesajde piskeshu » Vin Aug 20, 2004 8:45 am

Ba, da care o fost faza cu reacordarea medaliei de aur americanului la inot? Sau asa ie c-asa ie bine? Ca doar era din SUA...
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde eyewitness » Vin Aug 20, 2004 8:54 am

la stirile realitatea de azi, motivatia reacordarii medaliei de aur americanului a fost ca oficialul grec care a constatat neregula nu a reusit sa-si exprime punctul de vedere comisiei intr-o limba de circulatie internationala :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde piskeshu » Vin Aug 20, 2004 9:12 am

Bine, da aialalti dobitoci n-au vazut nimica? Doar o zis Potec ca i-o retras medalia in mod justificat. Ie cam de kkt faza cu americanii.

La gimnastica ieri, o fost intr-adevar cea mai buna americanca, da de ce i-a dat 9,375 la sarituri dupa ce c-a avut o dezechilibrare la aterizare si a si iesit din spatiul regulamentar? Iar celelalte care au facut la fel au luat in jur de 9,100 ; 9,200. Cacamaca! Sau chiar kekerekemek! (c.n.)
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde baixinho© » Vin Aug 20, 2004 9:26 am

tot nu ati inteles ca americanii trebuie sa ia cat mai multe medalii? au luat-o in gura la concursurile pe echipe, nu prea au sanse la finalele pe aparate, asa ca le-au umflat notele cu pompa sa iasa primii la individual compus. asta la gimnastica. la inot nu stiu despre ce este vorba (eram in drum spre casa), dar cred ca bronzul lui Florea are valoare de aur si este cel putin la fel pretios ca titlul olimpic al lui Potec la 200 m.
ANTI

baixinho©

Mesajde ghionoiul » Vin Aug 20, 2004 1:53 pm

Nu prea le am cu boxul, nici nu sunt pasionat, dar mi-a placut teribil de Ionut Gheorghe. Nu imi dau seama cat e de valoros in realitate, pana nu lupta cu valorile de top ale categoriei sale, dar ce am vazut m-a incantat. Tehnica, eleganta, agilitate. Sa-l vedem cat mai sus !
ghionoiul

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Aug 20, 2004 8:37 pm

Eu in schimb sunt un mare pasionat de box...si momentan nu pot spune decat ...Bravo Viorel Simion ! Viorel l-a batut pe un bielorus cu 38-13. Victorie categorica a romanului care este calificat in sferturi, la fel ca si Ionut Gheorghe. Maine va lupta si Marian Simion...cu mari sanse de calificare in sferturi.
Cred ca cel mai mult m-ar bucura o medalie la pugilism, sport pe care il apreciez in mod special. Se poate !
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sport