Noapte buna, Wild Rose...oriunde te-ai afla !
Moderator: anjin-san
Asa, Forrest ! Noapte buna, Forrest !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Noapte Buna la toata lumea!!!
Ma duc si eu tarash la somn ca abia mai daca mai pot stau in picioare. Somn usor!
Ma duc si eu tarash la somn ca abia mai daca mai pot stau in picioare. Somn usor!
-
dEpEchEmIND - Junior Member
I am a man who walks alone/And when I'm walking a dark road/At night or strolling through the park/When the light begins to change/I sometimes feel a little strange/A little anxious when it's dark/Fear of the dark, fear of the dark/I have constant fear that something's always near/Fear of the dark, fear of the dark/I have a phobia that someone's always there
Lumina e putzin cam slaba... si ash putea sa jur k se aud zgomote stranii... si canapeaua s-a transformat intr-un monstru... Ma duc sa pun capul sub perna si sper k toate astea sa dispara
noapte buna katzy somnoruasa, nopate buna shoricel super
Lumina e putzin cam slaba... si ash putea sa jur k se aud zgomote stranii... si canapeaua s-a transformat intr-un monstru... Ma duc sa pun capul sub perna si sper k toate astea sa dispara

noapte buna katzy somnoruasa, nopate buna shoricel super

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
nuapte buna mosh(cu placinta ta cu tot*p) ,gabi(bine ai revenit!), weet(am ras noi...da chestia aia ramane secret, da?:yD), darkshines(ma bucur ca am vorbit in sfarsit~) ), zuperchitz, shaki, depeche, roc chic, wr, dark_soul, hades, zoso, xkran, love, crashover, matrashita, black eyes....mwaaaamaaaa cati sunteti!:yD
nuapte buna necko...acolo unde esti!:kiss:
nuapte buna tuturor!!!
nuapte buna necko...acolo unde esti!:kiss:
nuapte buna tuturor!!!
- kahlan
- Junior Member
Noapte buna gabi, k@tzy,moshule, everybody!
Pup U all!
Pup U all!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
Ma duc si eu la nani, ca-i 3 ceasu`.
Noapte buna & somnik pufos!
Noapte buna & somnik pufos!
[font=Times New Roman]No one knows what it's like to be the bad man , to be the sad man , behind black eyes[/font]
-
Black Eyes - Junior Member
noapte buna, copii frumosi! si va multumesc ca v-ati gindit la mine in fiecare seara. acum stiu de ce dormeam asa de bine si visam frumos. nu-i asa, k@tzy, weet-weet?
noapte buna tuturor! 7vies, treci la culcare!
noapte buna tuturor! 7vies, treci la culcare!

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Pai cum sa nu ma gandesc la singura doamna de pe acest forum ( shhhhhhhhh sa nu-i spui Andreei ! ) ?
Noapte buna Necko , k@tzy , Shaki ( smile smile ) , Peer , Super , Gabuba , consateanului Oligofren :yD , Love , Depeche , BlackE , Darky , Dark , Zoso , Mosh , 7vies , Aliosha , Oana , Matrashita , WR , Monk .. si tuturor celor pe care nu i-am mentionat ! Noapte buna tuturor !
:kiss:
Noapte buna Necko , k@tzy , Shaki ( smile smile ) , Peer , Super , Gabuba , consateanului Oligofren :yD , Love , Depeche , BlackE , Darky , Dark , Zoso , Mosh , 7vies , Aliosha , Oana , Matrashita , WR , Monk .. si tuturor celor pe care nu i-am mentionat ! Noapte buna tuturor !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Noapte buna, Wild Rose , k@tzy , depechemind , Catzelusha , Weet , Love2Fly , Satyr , Matrashita , jido , monk , Fly! , Crash Over , Black Eyes , Eufrosin , sarpe , Manole , Nicholas , Decret, 7ives si Necko.
Daca am uitat pe cineva...am facut-o intentionat. :p
Daca am uitat pe cineva...am facut-o intentionat. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Noapte buna Necko , k@tzy , superkitz , Shaki , Alex , Mosh , Gabuba , Love , Monk , Darky ,Depeche , Aliosha , Oana , 7vies , WR , Matrashita , Scorpy , Delphy , BBA .. forumisti .. Noapte buna tuturor . Eu as fi vrut sa-i scriu pe toti ce-i care ii cunosc .. da's prea multi , oricum , noapte buna tuturor !
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Tuturor de pe acest forum le doresc un calduros noapte buna ! , multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor. :p
-
noapte buna, darga G
noapte buna k@tzy, weet-weet, mausica, ww, weed13, monk (acuma cit sta pe-acasa, ca-i greu de prins) WR, shaki, dark_soul, darky, oligofrenu (super poezii !!!), noapte buna tuturor... noapte buna moshule.

noapte buna k@tzy, weet-weet, mausica, ww, weed13, monk (acuma cit sta pe-acasa, ca-i greu de prins) WR, shaki, dark_soul, darky, oligofrenu (super poezii !!!), noapte buna tuturor... noapte buna moshule.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
noapte buna necko
noapte buna weet, shaky, katzy, weed, wewerontz s.a.m.d
noapte buna weet, shaky, katzy, weed, wewerontz s.a.m.d
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma