Buna dimineatza, Necko !
Moderator: anjin-san
Buna dimineata, copilasi frumosi!
ce dor mi-a fost de voi! ma bucur sa va revad. cu toate ca inca nu vad prea bine. am ajuns acasa azi la 5 a.m. acum beau o cafeluta delicioasa si incerc sa deslusesc ceva printre gene.
Alexutz puiule, te-am asteptat trei ore-n fata lui Ovidiu si n-ai venit! in schimb am vazut groaznicele figuri de ceara si Ferrari-ul ala rosu decapotabil cu doo locuri si m-am imbolnavit rau de tot.
ce dor mi-a fost de voi! ma bucur sa va revad. cu toate ca inca nu vad prea bine. am ajuns acasa azi la 5 a.m. acum beau o cafeluta delicioasa si incerc sa deslusesc ceva printre gene.
Alexutz puiule, te-am asteptat trei ore-n fata lui Ovidiu si n-ai venit! in schimb am vazut groaznicele figuri de ceara si Ferrari-ul ala rosu decapotabil cu doo locuri si m-am imbolnavit rau de tot.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
bine ai venit, necko. iarta-ma, dar de cind m-am dat la statuie (cind sint beat, mi se pare foarte atragator ovidiu, stind asa pe ginduri) am sector interzis pe acolo. ferrari ala nu-l stiu, si nici nu ma intereseaza, ca eu nu am probleme la capitolu´ "cei intre picioare si cit de mare e ea". :yD
De ce nu mi-am dat un pm, daca te-ai plimbat pe la noi??? Iti dadeam o cafea la bruneta din coltz
De ce nu mi-am dat un pm, daca te-ai plimbat pe la noi??? Iti dadeam o cafea la bruneta din coltz

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Alexutz puiule, data viitoare asa o sa fac. daca gasesesc un net ceva prin preajma sau vad eu cum. oricum, 10x de intentie.
Bine te-am gasit, Shaki!
Bine te-am gasit, Shaki!
aizzz&co
-
acum 5 minute au avut consiliu de familie: 5 randunele (fatza in fatza- 3 pe o sarma, 2 pe alta) au ciripit facand o galagie de nedescris....apoi si-au luat zborul...
a mai ramas pe aici doar unul din pui (unul zburlit cu o mica pata alba pe spate)...asta e cel mai atasat de locul asta...
a mai ramas pe aici doar unul din pui (unul zburlit cu o mica pata alba pe spate)...asta e cel mai atasat de locul asta...
-
7vies - Junior Member
buna dimineatza copii... azi am de alergat in vreo cincizeci de directzii, asha ca va vad diseara
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Buna dimineata, copii!
pai cum, bebe draga? n-ai gasit cafeaua linga comp? ca eu acolo ti-am lasat-o. inseamna ca ti-a baut-o cineva. ia intreaba-l pe pisoiasul din avatar, ca prea se linge pe botic...
spor la treaba, mausica!
pai cum, bebe draga? n-ai gasit cafeaua linga comp? ca eu acolo ti-am lasat-o. inseamna ca ti-a baut-o cineva. ia intreaba-l pe pisoiasul din avatar, ca prea se linge pe botic...
spor la treaba, mausica!
aizzz&co
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma