C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
ai neatza. az ie mai bine ca ieri shi indubitabil mai bine ca alantaieri. deci ie inspre bine.
file, tre' ca sa te dezamagesc. stai sa caut mashina da trimis pemei. revin.
file, tre' ca sa te dezamagesc. stai sa caut mashina da trimis pemei. revin.
-

nocturna - Mesaje: 8725
am revenit. pe holurile de la munci ie un miros de cafia ceva infiorator. cum o vrea uamenii ashtia sa lucrez supt asemenea conditzii de stres, nush.
in alta dezordine de ganduri, nu mica mia fost bucuria sa vaz maretzie de tread cu fantastica calatorie a lu neatza in tzara hungariei. in acest spirit, o sa iau cafiaua shi o sa ma apuc sa lecturez in linijte tredu.
migule, asta ie. io am aspriatzii mai inalte.
file, ai peme.
in alta dezordine de ganduri, nu mica mia fost bucuria sa vaz maretzie de tread cu fantastica calatorie a lu neatza in tzara hungariei. in acest spirit, o sa iau cafiaua shi o sa ma apuc sa lecturez in linijte tredu.
migule, asta ie. io am aspriatzii mai inalte.
file, ai peme.
-

bon dimineu. acu am reushit shi eo sajung la biuro. cea cei najpa. mia pus aier conditzionat de mine shi nu de tenperatura deafara, cea cei bine.
in rest... ma duc la o cafea.
in rest... ma duc la o cafea.
-

neatza - Mesaje: 5820
paiancec, ai o admiratuare:
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=303035&postcount=117 ;D
beton fantasticele aventuri. neatza, mai ie episuade, nu?
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=303035&postcount=117 ;D
beton fantasticele aventuri. neatza, mai ie episuade, nu?
-

neatza, si dupe ce se termina episodul macsim doo, fa si tu continuarea gen "neatza se intoarce", nu ne lasa asea pliz. mijto ma, mijto de tot.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
danone scrie:dureri de cap, miscari anacronice, incoerentza.
adica nimic nou, ca cum ar veni com dabitiud.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
migule luasi gripa de la danone cunva sau ie radiatiile solare?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Salutare stimabililor! dimineata canta cucu io ma'c la lucru!
In alta ordine (aleatoare) de idei brava la romanashii aia de la olimpice de acolosa ca m-au uns la orgoliu! Si mi-au dat un motiv strasnic de bun sa rad ceva uschi!
In alta ordine (aleatoare) de idei brava la romanashii aia de la olimpice de acolosa ca m-au uns la orgoliu! Si mi-au dat un motiv strasnic de bun sa rad ceva uschi!
bau
-

balrogu' - Junior Member
deci dupe ultimu episod din cele macsim doo care mai urmeaza, restu ie paosa. care adica conced a mai fost, da santanplat nejte trebi care ie mai bine sa ramana sup tacere. respectiv alea pe care mi leaduc aminte.
-

africane, banuiesc ca cucu de la seiko ca nu crez ca cresc cucii in cocotieri
-

bonjur ba cemistilor!
dupa cum bine nu stitzi, io aseara am stat acasa si m-am uitat la olimpiada si am plans pe bune la gimnastica de fete. brava lor !
in alta ordine de idei, bre ochila, ma cac pe telefonu tau mobil.
dupa cum bine nu stitzi, io aseara am stat acasa si m-am uitat la olimpiada si am plans pe bune la gimnastica de fete. brava lor !
in alta ordine de idei, bre ochila, ma cac pe telefonu tau mobil.
-

SOD - Mesaje: 6035
-

bah lepadatura mica avem aceleasi gusturi, si mie imi place sa ma cac pe mobilu meu. bre, fusei fro 3 ore cu mecanicu in curtea interioara unde am incercat sa reparam bolidu roshu. da far de succes
-

-