2.whatever...am shi eu o intrebare..adik dilema de fapt..lol...tu eshti f sau b..?ink nu mi-am dat seama..
In aceste conditii userul whatever este rugat sa ii demonstreze useritzei ce sex are....

Moderator: anjin-san
2.whatever...am shi eu o intrebare..adik dilema de fapt..lol...tu eshti f sau b..?ink nu mi-am dat seama..
supermouse scrie:Boala psihica nu este, dar nu pentru motivatziile de doi bani pe care le-ai dat, ci pentru simplul fapt ca nu este o boala
supermouse scrie:A fost demonstrat de mult ca creierul persoanelor cu tendintze homosexuale este structurat diferit decat cel al hetero
poate li se duce corpul..adik partea materiala,dar sufletul nu...adik mai poti "comunica" cu ei,fiindk sufletul ramane printre noi..adik..asha cred eu..eu normal k,cred in Dumnezeu..de ex. eu cred k nici n-o sa plang cand cineva drag se duce..k shtiu k n-a disparut shi oricum cand mor ma intalnesc din nou cu el...asta-i doar "teoria" mea...
soareceleUberian scrie:mai invatza romaneshte shi cum e cu determinarile
shi unde zicea ca ai vazut tu robotzi la Niven?
k@tzy scrie:sunt deja un pic poeta
k@tzy scrie:mi-ar placea sa fiu in stare sa cand versurile scrise de mine
ee,imi zic k mi-ar sta mult mai bine nemachiata k oricum is frumoasa,etc..chestii d-astea care el zic parintzii... shi normal imi zic sa ma demachiez,dak tot ma machiez asha de tare...ceea ce fac,dar cu multa lene
y0ung_h0va scrie:mah da chiar aja am pus 10 poze, shi nu s'a gasit nici unu care sa ma ia in balon, sa'mi spuna ca sunt sfrijit, ca am fatza de muiere ca l'am sfidat pe caragiale facandu'mi poza langa el, ca snowu din poza de kkt, k ma imbrac din piatza,etc..hai mah da suntetzi chiar egoishti o sa'mi mai faq un user cu care o sa faq mijto duh mine..nu de alta da' am senzatzia ca sunt invizibil..totushi insist..makr o gainarie, o rautate, orice numai spunetzi ceva shi despre ..ca nu se poa' sa fiu aja de anost incat sa nu se poata spune nimik despre mine..uite o idee, poate ca sunt anost..dar pt numele lui Dzeu scrietzi voi asta..sa vad ca va intereseaza, ca va pasa k altfel ma duc la Din Dragoste shi va dau in gat ca m'atzi primit cu bratzele deschise pe forum shi dupa aia m'atzi izolat..sa vad atunci cand vine Mircea Radu shi va baga pe totzi in "duba" lui shi va pune sa va uitatzi la casete cu mine eh?!?..sau shi mai bine..am sa'mi prezint cauza unei asociatzii pt drepturile forumishtilor din straiatate..poate pun ajtia de un ong aici special pt cei ca mine..shi o sa vina sa va ceara socoteala ca atzi fost rai shi n'atzi zis nimic shi de mine shiff :cry:..
shi dak msju meu nu v'a senzibilizat am sa imi faq o poza cu Pepe..poate asta o sa va scoata din sarite shi o sa scrietzi cva..pana atunci stau geana pe forum sa vad dak nu cumva..u kno..apare cva despre mine
multzumesc muult (anticipat!)
originally posted by ofensatu'
dupa bataliile cu turcii din 1973 - 1974
ianghova scrie:piskeshu..dude mie nu'mi place sa ma inscriu..eventual sa fondez io shi sa se inscrie altzii..egocentric cum ma shtiu nu'mi place sa fie unu' la care sa look up to..zo u zee..mig29 nu'mi place cefereu fie shi locomotiva fanclub aja k zic pas..shi oricum singurele concursuri de admitere la care am fo shansa sunt cele la care am relatzii in comisie..so dak imi vrei binele zi'mi cui tre' sa dau shpaga shi atunci intru in concurs..pana atunci baga shi tu un $a++ shi treci la urmatoru'...
pace shi prosperitate
y0ung_h0va scrie:multzumesc shi dak vrei in return itzi faq cinste cu un mic shi'o bere sau poate o chiftelutza shi'un cola..hm..cva acolo o atentzie, o maslina cva..
itzi raman dator..pe viatza al tau Vineri..
saruţ]
nu-i nevoie de atatea sacrificii shi nici de fo rasplata. placerea a fost de partea mea. altruismul inca n-a murit. oricand, la nevoie, voi fi aici pentru ajutor. nu uita, un shut in fund este un pas inainte. cu cat mai mult shi mai din tinp cu atat mai departe shi mai repede vei ajunge in top.
migule, nici sa nu te gandeshti. shtergetz sambetu' ala jmecher shi ia laba de pe el. i-auzi ce zice aci:pe viatza al tau Vineri..
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori