Aberatia zilei

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Love2Fly » Sâm Aug 14, 2004 5:14 am

Din ciclul: "Adolescentza si problemele ei", azi, Rock_Cicken (var'sa lu' monk pt necunoscatori) :D
2.whatever...am shi eu o intrebare..adik dilema de fapt..lol...tu eshti f sau b..?ink nu mi-am dat seama..

In aceste conditii userul whatever este rugat sa ii demonstreze useritzei ce sex are.... ~p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde theOffender » Lun Aug 16, 2004 10:37 am

supermouse scrie:Boala psihica nu este, dar nu pentru motivatziile de doi bani pe care le-ai dat, ci pentru simplul fapt ca nu este o boala

simplu, klar shi koncis!...

supermouse scrie:A fost demonstrat de mult ca creierul persoanelor cu tendintze homosexuale este structurat diferit decat cel al hetero

spooky!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde gaga » Lun Aug 16, 2004 10:58 am

pentru a-si dovedi credintza in dzeu, roccick (adeca un fel de gaina de piatra) ne esplica cum e cu teoria constipatziei divine si anume:

poate li se duce corpul..adik partea materiala,dar sufletul nu...adik mai poti "comunica" cu ei,fiindk sufletul ramane printre noi..adik..asha cred eu..eu normal k,cred in Dumnezeu..de ex. eu cred k nici n-o sa plang cand cineva drag se duce..k shtiu k n-a disparut shi oricum cand mor ma intalnesc din nou cu el...asta-i doar "teoria" mea...

~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde baixinho© » Lun Aug 16, 2004 11:00 am

faza cu plansu e dementiala.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde theOffender » Lun Aug 16, 2004 4:56 pm

soareceleUberian scrie:mai invatza romaneshte shi cum e cu determinarile
shi unde zicea ca ai vazut tu robotzi la Niven?

face ce face shi tot de mitzi da shoarecele asta!...
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde supermouse » Lun Aug 16, 2004 5:00 pm

asta ca sa te scuteasca de a raspunde la intrebare?
well, shi tacerea e un raspuns nea Ofendare
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Aug 17, 2004 8:14 am

din ciclu tot romanu ie un pic poiet
k@tzy scrie:sunt deja un pic poeta

k@tzy scrie:mi-ar placea sa fiu in stare sa cand versurile scrise de mine

eo zic ca mai bine ai incerca sa unde versurile tale,sau daca nu poti atunci sa incerci sa le cum,ce sau cine~p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde kahlan » Mar Aug 17, 2004 8:19 am

ma...da sa le cum e cel mai greu, n-ai idee~p
kahlan
Junior Member

Mesajde gaga » Mar Aug 17, 2004 9:32 am

fiecare post al noii stelutze, a noului ionuzzzz intre ionuzzzi e dementzial, da' scoate cate unul apoteotic.

loatzi loc si cititi ce zice roccic

ee,imi zic k mi-ar sta mult mai bine nemachiata k oricum is frumoasa,etc..chestii d-astea care el zic parintzii... shi normal imi zic sa ma demachiez,dak tot ma machiez asha de tare...ceea ce fac,dar cu multa lene

incoerentza incompetentzei e jeniala, da' aia cu "oricum is frumuasa etc" manca-m-ar mama e de mare angajament. bre creca bantuir niste virusi, ca am vazut la discovery cum monitorizeaza savantzii americani tot si fac experientze pe cobai umani fara acordul cobaiului, in spetza al omului care este. ma gandesc ca neshte antropoecologishti or fi dat drumul la totzi ionuzzzi sa zburde liberi pe ponoarele virtuale ca altfel nu se ecsplica .~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nocturna » Mar Aug 17, 2004 12:30 pm

y0ung_h0va scrie:mah da chiar aja am pus 10 poze, shi nu s'a gasit nici unu care sa ma ia in balon, sa'mi spuna ca sunt sfrijit, ca am fatza de muiere ca l'am sfidat pe caragiale facandu'mi poza langa el, ca snowu din poza de kkt, k ma imbrac din piatza,etc..hai mah da suntetzi chiar egoishti o sa'mi mai faq un user cu care o sa faq mijto duh mine..nu de alta da' am senzatzia ca sunt invizibil..totushi insist..makr o gainarie, o rautate, orice numai spunetzi ceva shi despre ..ca nu se poa' sa fiu aja de anost incat sa nu se poata spune nimik despre mine..uite o idee, poate ca sunt anost..dar pt numele lui Dzeu scrietzi voi asta..sa vad ca va intereseaza, ca va pasa k altfel ma duc la Din Dragoste shi va dau in gat ca m'atzi primit cu bratzele deschise pe forum shi dupa aia m'atzi izolat..sa vad atunci cand vine Mircea Radu shi va baga pe totzi in "duba" lui shi va pune sa va uitatzi la casete cu mine eh?!?..sau shi mai bine..am sa'mi prezint cauza unei asociatzii pt drepturile forumishtilor din straiatate..poate pun ajtia de un ong aici special pt cei ca mine..shi o sa vina sa va ceara socoteala ca atzi fost rai shi n'atzi zis nimic shi de mine shiff :cry:..

shi dak msju meu nu v'a senzibilizat am sa imi faq o poza cu Pepe..poate asta o sa va scoata din sarite shi o sa scrietzi cva..pana atunci stau geana pe forum sa vad dak nu cumva..u kno..apare cva despre mine :*

multzumesc muult (anticipat!) ~a

absolut cutremurator strigatul de ajutor al t0narului h0va. cineva sa-shi faca mila shi sa-i zica ca-i anost. ~p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

noroc cu fumeile

Mesajde h0va » Mar Aug 17, 2004 4:13 pm

multzumesc don'shoara/tanti/u kno betta..

poate k fara tine strigatul meu lebadatic n'ar fi ajuns la urechile pline de ceara ale forumishtilor..

multzumesc shi dak vrei in return itzi faq cinste cu un mic shi'o bere sau poate o chiftelutza shi'un cola..hm..cva acolo o atentzie, o maslina cva..

itzi raman dator..pe viatza al tau Vineri..

saruţmana

?!
h0va

Mesajde supermouse » Mar Aug 17, 2004 4:56 pm

originally posted by ofensatu'
dupa bataliile cu turcii din 1973 - 1974

io pan'acu n-am shtiut ca Stefan cel mare era d'ala - Immortal, dar daca zice nea ofendaru eu il cred
supermouse
Junior Member

Mesajde Dany_S » Mar Aug 17, 2004 5:38 pm

pai nu stiai ca dupa el a fost inspirat si Highlander ?
Dany_S
Junior Member

Mesajde theOffender » Mar Aug 17, 2004 5:54 pm

~p ~p da de calatorie in timp n-ai auzit, bre shoarece!
theOffender

Mesajde supermouse » Mar Aug 17, 2004 6:25 pm

a lui stefan cel mare?
supermouse
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Aug 18, 2004 9:08 am

deathkat scrie:Parca e ceva cu-cu-ru'n sus in lumea asta.

kukurugu?~p

deathkat scrie:Ceva nu prea se leaga. :-?

sigur, shireturile de la pantofi...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde MiG29 » Mie Aug 18, 2004 9:18 am

ianghova scrie:piskeshu..dude mie nu'mi place sa ma inscriu..eventual sa fondez io shi sa se inscrie altzii..egocentric cum ma shtiu nu'mi place sa fie unu' la care sa look up to..zo u zee..mig29 nu'mi place cefereu fie shi locomotiva fanclub aja k zic pas..shi oricum singurele concursuri de admitere la care am fo shansa sunt cele la care am relatzii in comisie..so dak imi vrei binele zi'mi cui tre' sa dau shpaga shi atunci intru in concurs..pana atunci baga shi tu un $a++ shi treci la urmatoru'...

pace shi prosperitate

Bre stilu asta ieste o combinatzie unica intre lutza dornea si aurolacu,respectivul reusind sa ea cei mai prost de la fiecare.N-aj indraznii sal cataloghez drept ionuzz,cre ca pentru iel tre sa inventam o categorie aparte.Oricum tre sa recunuajtem ca ie altfel:j
MiG29

Mesajde nocturna » Mie Aug 18, 2004 9:37 am

y0ung_h0va scrie:multzumesc shi dak vrei in return itzi faq cinste cu un mic shi'o bere sau poate o chiftelutza shi'un cola..hm..cva acolo o atentzie, o maslina cva..

itzi raman dator..pe viatza al tau Vineri..

saruţ]
nu-i nevoie de atatea sacrificii shi nici de fo rasplata. placerea a fost de partea mea. altruismul inca n-a murit. oricand, la nevoie, voi fi aici pentru ajutor. nu uita, un shut in fund este un pas inainte. cu cat mai mult shi mai din tinp cu atat mai departe shi mai repede vei ajunge in top.

migule, nici sa nu te gandeshti. shtergetz sambetu' ala jmecher shi ia laba de pe el. i-auzi ce zice aci:
pe viatza al tau Vineri..

deci ie ionuzzzu meu. tu ia gaina de piatra. :D

nocturna

Mesajde MiG29 » Mie Aug 18, 2004 9:57 am

ba pardon,paia so iei tu.eu il vreau pe asta ca l-am remarcat primu.nici nu ma gandesc sa renuntz la iel:p
MiG29

Mesajde h0va » Mie Aug 18, 2004 10:55 am

puteam spera la un debut mai reushit de atat?!?

deja aviatoru' shef a uitat de maniere shi vrea sa'i shmangleasca acadeaua nocturnei..(nr: io sunt acadeaua..care sunt!) pai bre vlaicule ii frumos sa nu lashi fata prima?!?unde itzi sunt ce'i 7 ani d'acasa..i'am promis noptaticii serviciile mele (complete+SPII)..shtii cva, mai mishca nitzel flapsurile alea, alege alta ruta shi lasa fata sa'shi vada de "noua achizitzie"..

nocturna te rog sa ai grija de mine ca de copilu' pe care nu l'ai avut..shtiu ca instinctu' matern itzi da ghes cand te uitzi in poza shi ma vezi asha de mic shi neajutorat..vezi bai coanda, ajungem aici la o alta incompatibilitate intre noi:"how u gonna breast'feed me,cause u aint got no tits!"..back tu iu nocturna..ziceam sa ai grija de mine, nurse me well shi o sa vezi roadele muncii tale mai tarziu, insa nu sunt de acord cu metodele dure de educare a bebeului aja ca no mo butt kickin', oke?!?..thx ma..

zbye

?!
h0va

Mesajde MiG29 » Mie Aug 18, 2004 11:01 am

cre ca ncearca sa fie amuzant.nocturno ai sa radem ca dup aia puate se supara iji ea jucariile shi pleaca.shi e pacat asa un ionuzz reusit n-am mai vazut de mult.
MiG29

Mesajde nocturna » Mie Aug 18, 2004 11:07 am

bre migule, nushtu altzii cum sunt, da' asta micu scrie mult, prost shi fara rost shi nici nu ie deprins cu notziunea de 'ionuzz'. ie obositor rau. nu pot sa tziu pasu' ca fuge uochii ca la ping pong. (cine-i cuanda? cine-i vlaicu? cine-i SPII? cine-i zbye?) deci ia-l tu ca oricum esht mai tanar shi-n putere. mie-m trebe ceva compect saiz. :D

nocturna

Mesajde MiG29 » Mie Aug 18, 2004 11:12 am

nocturno,mai bine m-apuc de munca:Deo zic ca mai bine il abandonam shi sal ea cine o vrea:j
MiG29

Mesajde Shaki » Mie Aug 18, 2004 11:17 am

ce moment de glorie scurt avu ionuzzu, de unde az dimineatza il vroia tuata lumea, acu nu-l mai vrea nimeni :D

Shaki

Mesajde nocturna » Mie Aug 18, 2004 11:19 am

MiG29 scrie:mai bine m-apuc de munca

eh nici chiar asha. sa nu exageram totushi.

nocturna

Mesajde h0va » Mie Aug 18, 2004 11:19 am

draga vuia, io'tzi marturisesc cu o mana pe inima shi cu cealalata pe hartia igienica ca nu incerc sa fiu amuzant..sunt conshtient de limitele mele (umane ash zice io..)..shi stiu k n'o sa pot scoate de la tine mai mult de o grimasa (cel mult..) dar asta pt ca tu ejti acolo sus (top gun kinda'v'guy), iar eu sunt aici jos printre oamenii obishnuitzi..so pot cel mult sa'tzi fac cu mana dar nu cred ca ai sa ma vezi de nasu' lu piskeshu/pishkesu/pishkeshu/dunno' fo' sho'..cat priveshte o evntuala suparare din partea mea..stai fara grija..chiar shi asha i'll leave my ball(s) here for u to play with..so n'ai de ce sa'tzi faci griji..da' o rugaminte am shi io..zi'mi shi mie ce izvoare istorice tre' sa cercetez pt a afla obarshia acestui mare(regretat de acum intzeleg..) froumist pe nume ionuzz..ca tare ma roade curiozitatea sa shtiu..dak ma ajutzi itzi promit shi tzie un pahar de saniutza sau .. cherosen..tu shtii mai bine ce te pune in functziune..

pace

?!
h0va

Mesajde Shaki » Mie Aug 18, 2004 11:23 am

ia shi citeshte din clasici :D

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=11813

nighty, nici io nu-l mai vreau k ma cam plictiseshte, nimik nu shtie... nici macar sa caute

Shaki

Mesajde h0va » Mie Aug 18, 2004 11:23 am

gata mah..s'a dus?!? a fost scurt, dar a fost bine!!!..

(h0va se intoarce la baza lui de date shi'shi vede de sqlu' lui linishtit..)

zbye

?!
h0va

Mesajde MiG29 » Mie Aug 18, 2004 11:24 am

bre eo tot nu nteleg ce vrea baeatu asta de la mine?tinere get a job:D

pese nocturno,tu cu prostile tale,imi pui totz nebunii in cap...:p
MiG29

Mesajde h0va » Mie Aug 18, 2004 11:39 am

but i do have a job..im a mofuckin DBA..nu'j de ce te lepezi de mine ca's bun la casa omului..acu ca fetele m'au aruncat la gunoi ma milogesc shi io cu "ia'ma nene!" doar doar te'oi indura sa ma initziezi in tainele fanclubului...

?!
h0va

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma