Cea mai tare trupa

ce-a fost pe Muzici o data

Voteaza-ti preferatii :

B.U.G. Mafia
32
29%
Parazitii
40
36%
R.A.C.L.A
24
21%
LaFamilia
11
10%
Ca$$a Loco
5
4%

Voturi totale : 112

Mesajde Dj Strike » Mie Noi 28, 2001 6:08 am

gabi stii la fel de bine k mine ce cred eu despre ctc si in general despre igp... sa nu uitam ca pe Atomic era mai demult de tot o emisiune care se numea SubCultura si in care au aparut o droaie de trupe unda`ground nu numai hip hop si ci si punk sau hardcore... deci daca maine apare ctc la Atomic s'ar putea sa le reprosez calitatea videoclipului... oricum nu inseamna ca daca ctc e o trupa buna nu poate calca in strakini (cum s'a intamplat cu Rimaru...)

ce ma fac cu tine care neah ai studii si asculti bug si mafia... ? la tine chestia asta e la fel ca motivul pentru care eu ascult limp bizkit, linkin park, papa roach, staind... si uneori chiar metallica...
nu stiu daca ti'am spus dar si eu am ascultat bug si la familia si il-egal... am ascultat cam 1 an... dupa aia mi s'a acrit... m'am saturat.. nu mai gaseam nimic interesant... am cautat altceva... am dat peste R.A.C.L.A. pe urma peste RAN-S si de aici pana la Wu-Tang si unda`ground'ul de afara nu a fost mult... tu spre deosebire de mine ai gasit in bug si la fam ceea ce eu nu am gasit... nu am terminat de scris cam tot ce aveam asa ca VA URMA

P.S. - tre sa ma duc la scoala :(
Dj Strike
Junior Member

yo

Mesajde n3aGabitz » Mie Noi 28, 2001 8:41 am

merci de raspuns,

frate eu nu te condamn pentru ce asculti, daca racla sau wu te unge la suflet foarte bine ma BUCUR! Si pentru mine Meth e Meth
intelegi deci asa sta treaba....ascult B.U.G. de la inca i=o zi inc-o poveste can am gasit caseta la ROMANA (bukale)! Si am crezut in progresul lor in timp si uite ca acum au ajuns ce au ajuns kiar daca tie nu iti place, nu poti nega progresul de la primul album la "Dupa Blocuri"! CAt despre la familia, in iarna 96 am ascultat primadata Alex si Toni, si ma gandeam ma cine e Puya asta...si de atunci mi-a placut Puya si VOcea si cum "DA"! Iata ca de atunci au trecut 5-6 ani, si tot imi face o deosebita placere sa-i ascult....
Asta nu inseamna ca nu imi face alte deosebita placere sa pun in winamp "Saga Culturii" sau "Chimia Hip-HOp-ului"....ma intelegi frate! CA un adevarat "hip hop-er" incerc sa caut ce e mai bun "pentru mine" din tot hip hop-ul si sa invatz din toate stilurile lui, si incerc sa evit sa ma axez pe un singur stil...indiferent dac e unda sau west, sau crossover.....

pace respect...bafta
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Suryia » Joi Noi 29, 2001 11:45 pm

Gabi , oricat te-ai da exemplu impresia mea ramane ca esti o exceptie...nu ca ai fi singurul , am mai intalnit oameni inteligenti care asculta Mafia , dar iti spun io ca nu ei predomina...
Si degeaba zici chestia cu CTC-ul si Atomicul...daca maine ar fi acolo facand aceeasi muzica pe care o fac acum , nu cred ca ar pierde vre-un fan...
Ce dragutza sunt , pacat ca nu-s baiat...
Suryia
Junior Member

Mesajde n3aGabitz » Vin Noi 30, 2001 1:12 am

te asigur ca nu sunt o exceptie...defapt nu are rost sa te conving de ceva ce nu poti sa accepti.....

pace
n3aGabitz
Junior Member

Mesajde Suryia » Sâm Dec 01, 2001 10:39 pm

Reciproca e la fel de valabila...dar e buna perseverenta , nu?
Suryia
Junior Member

Mesajde gia » Sâm Dec 01, 2001 11:07 pm

in pana mea..atzi bagat la vot cele mai proaste formatzii...ca sa nu vb de cassa loco..moment de inspiratzie maxima...makar daka le bagatzi pe categorii..dar...asta e...presupun ca leatzi bagat dupa vanzari...orikum...ctc pirats alkimia shi nwanda sunt baza...
gia

Mesajde Suryia » Sâm Dec 01, 2001 11:18 pm

Welcome!Adevarul e ca nici pana in ziua de azi nu m-am prins pe ce criterii e facut sodajul asta...
Suryia
Junior Member

Re: Re: Aiurea...

Mesajde Vizitator » Sâm Dec 01, 2001 11:21 pm

as dori sa ma exprim pe puncte!
1. dau cu pace pt. ca$$a locco ( "hiphoperi" de pe forum ...........sunteti varza aia care ati facut forumu`si sondaju`)
2. vad ca unii cam sufera aici si nu stiu cei rapu`, hiphopu`, altii vor doar under altii comercial........... asta e fiecare cu viata lui
3. mai ascultati si voi hiphop (rap) inainte sa comentati ca pizda plange
4. decat sa postati pe forum aici danduva pareri de oameni prosti
mai bine ati downloada o melodie!
5. ma asteapta melodiile ce tre` downloadate
6. pace lu` original. dj strike, gia si restu` care ma "cunosc " de pe net!
Vizitator

Mesajde gia » Sâm Dec 01, 2001 11:32 pm

dau cu pace shi port respect pentru baietzii de elita ce dau cu poola belita pe la nasul celorlaltzi...shyheim, radu, shi cu frankie...restul le arat partea intunekata a pooli...hihihi...
gia

Re: Re: Re: Aiurea...

Mesajde Vizitator » Sâm Dec 01, 2001 11:32 pm

mie mila de unii dinte astia de aici !
bah copii strazii puneti si voi mana pe o carte, pe un cd cu rap 100%
mai lasati romanii , mai lasati rocku`, luati pula mea si lingetio pana cade jos sa vad atunci ce o sa ziceti!!!
cat despre pizda aia de sondaj e perfect fals
pai in mortii vostrii voi puneti mafia langa cassa locco si langa alti varzauni?? pai in mortii vostri in loc sa recunoasteti ca aia pana acum au facut cel mai mult pt. hiphopu` romanesc?
aaaaa am uitat ca vorbesc cu un rocker, niste pizde care prin rapperi francezi inteleg mannou asa ca luati pula si invatati cei ala rap , hiphop si gangsta rap , ascultati lirica si atunci sa mancati pula lu` mafia si a mea!!
Vizitator

Mesajde gia » Sâm Dec 01, 2001 11:41 pm

in penele mele...shtie taticu ce shtie...daka u era mafia ..nu mai era rap romanesc...porma a aparut la familia...shi la dus la alt nivel...puturoshii ashtia mici care askulta de un an rap shi se dau mari cunoskatori..nu shtiu nimik....o sug aiurea cu underul lor....au auzit shi ei ca e frumos sa fii under shi pac...askultatzi mai intai..shi porma vorbitzii..no luatzi in gura de la inceput...pace pentru taticu
gia

Mesajde Suryia » Sâm Dec 01, 2001 11:43 pm

Loooooool...macar e ceva amuzant pe aici...
Suryia
Junior Member

Re: Re: Re: Re: Aiurea...

Mesajde Vizitator » Sâm Dec 01, 2001 11:47 pm

bah voi ati tinut vreodata microfonu` in mana? ati cantat vreodata in fata a cateva mii de fani? nu atunci faceti liniste futtuva mortii in gura!!! big up lu` gia si shy restu` sami sugeti pula distrusilor:))
respect gabi! care stie cei muzica !!!
muie cu froumu` pizdii si sondaju pulii mele!!
Vizitator

Mesajde Vizitator » Sâm Dec 01, 2001 11:53 pm

adevaru e ca cand cantam io...gushterii bateau cu linguritza in geam...se uitau la semafor shi ziceau..uite mama curcubeul...mai lasatzi gangstaul in pace...shtim noi ce facem....nu va mai bagatzi voi totzi obositzii...toata tzara streiga la familia shi mafia ...no mai sugetzi...sau daka o sugetzi..facetio cum trebe...pace lu taticu shi uzzi
Vizitator

Inregistrati-va...

Mesajde Suryia » Dum Dec 02, 2001 12:10 am

...daca vreti ca mesajele astea sa ramna ar fi bine sa va inregistrati...
Suryia
Junior Member

N-am fost de mult...

Mesajde SHM » Dum Dec 02, 2001 7:14 pm

De cand n-am mai dat pe forumu asta vad ca s-a umplu treaba de cacat...o gramada de ratatzi incep sa-shi faca aparitzia...cica ei sunt guest...io am decat un singur mesaj:in loc sa va futeti in cur pentru ceva ce nici voi nu stit ce e...luati-mi pula si sugeti-o la greu...futu-va-n gura sa va fut..ma refer la toti care se simt guesti printre membrii...muishtilor...habar n-aveti cu ce se linge hhu'.Pizdele mamilor voastre...cica daca am cantat vreodata la cateva mii de fani...parca ei au cantat....MUIEEEEE corditzilor !!!!
SHM
Junior Member

mafia

Mesajde Vizitator » Joi Feb 07, 2002 11:21 pm

bug mafia este ca mai tare formatie de hip-hop din romania.
Vizitator

Re: mafia

Mesajde Namezero » Vin Feb 08, 2002 12:32 am

Parazitii si Da Hood Justice = cele mai tari trupe de rap "adevarat" din Romania.
Namezero
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Vin Mar 01, 2002 8:14 am

Cassa loco?!!
De ce nu CTC?
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

ce tot mafia in sus mafia in jos?!?

Mesajde cutuma© » Vin Mar 01, 2002 11:26 pm

Acum ceva vreme ma zbateam in comercialitate, asta pana cand omu' meu Kara(kruia ii dau pace!) m-a scos din starea asta oferindu-mi okzia sa ascult rap romanesc adevarat. Asha k totushi versuri cu onomatopee gen G'yeah, Boom shi alte d'astea plus shmecherismele gen baietzash de baietzash sau baiat de cartier nu mai tzin. Lumea s-a prins k nu asta e hiphop-ul. Cele doua compilatzii Facem Records(in special prima sunt mult peste chestii gen "Cine e cu noi"). De asemenea, albumu' lu Deceneu este una din cele mai bune productzii romaneshti din ultimii ani...shi inchei prin a da pace la totzi adevaratzii din rap-ul romanesc, tzinetzi-o tot asha fratzilor cat despre ceilaltzi,mai muncitzi . P.S. Pakt de tataee singurul mai ridikt de la mafia.
cutuma©

Mesajde SHM » Sâm Mar 02, 2002 4:17 pm

NU poti sa compari facem records cu casa.
pt ca nu abordeaza acelasi gen.cand o sa cante deceneu si vd si kgula gangsta atunci sa faci comparatii.
SHM
Junior Member

oa...

Mesajde Suryia » Dum Mar 03, 2002 12:00 am

Deci ajungem la vechea idee ca mafia nu e hip-hop...e bine...
Zgubilici...logic ca nu CTC , mah , ce dreq , ei n-au prezentat "Vara ispitelor"...
Suryia
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mar 03, 2002 11:04 pm

Poate nu stiu eu prea bine cum e treaba cu hip=hop-ul asta, dar de ce cassa loco?
Zgubilici
Junior Member

Mesajde ckride » Mie Mar 13, 2002 6:28 pm

ma cac pa parerile voastre de "rapperi" (cu cateva exceptii, se simt respectivii). Stie lumea ca-s pro-mafia, si daca ar fi sa scriu aici vorbe pro m-ati injura rau inamicii. am decat de facut cateva comentarii:

ganja: Deci ajungem la vechea idee ca mafia nu e hip-hop...e bine...

te-as injura rau de tot acuma. racla=0 barat. nuli. zi ce au facut pt hip-hop-ul romanesc, ce vezi la ei, ca nu mai inteleg. nu inteleg de altfel de ce ti-ai zis ganja...

despre deceneu: ascultati si voi DMX, si poate mai invatati ceva. e varza omu asta, distrus. sa-l vedem peste 1 an doi cate albume o sa aiba la activ. la fel si cu methadon aia in mortii masii nu stiu ce fel de muzica canta aia, nimik, o barat (inc-o data),. formatii efemere, vor sa umfle burta si gata.

Parazitii si Da Hood Justice = cele mai tari trupe de rap "adevarat" din Romania.

no shit. unda, nu imi permit sa comentez. PARAZITII RESPECT, da hood... sa ii vad peste cativa ani

mai multe in postu viitor ca deja va obosesc
ckride
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mar 13, 2002 7:54 pm

Methadon sunt nuli neamtule? Vexxatu Vex e nul?
"Against modern football."
Aliosha

neamtzu

Mesajde Zgubilici » Mie Mar 13, 2002 8:01 pm

ti-o fi placand tie mafia dar asta nu inseamna ca sunt singurii, exista o gramada de stiluri de hip-hop si daca nu toti au o imagine de "baieti de cartier", nu inseamna ca sunt "nuli"!
R.A.C.L.A. are cam cele mai interesante texte din cate am auzit!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde ckride » Mie Mar 13, 2002 8:26 pm

Initial trimis de Aliosha
Methadon sunt nuli neamtule? Vexxatu Vex e nul?

parerea mea si numai a mea omule.
ckride
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Mie Mar 13, 2002 9:31 pm

pai o fi parerea ta, dar mie mi se pare mai mult un fel de insulta la ceilalti, si nu e chiar corect!
Zgubilici
Junior Member

bug.mafia yoooooo!

Mesajde wclan » Mie Mar 13, 2002 10:00 pm

bai nu mai futeti capu. ca MAFIA e cea mai tare yoo,nu se compara nimeni cu ei an Romania.
wclan
Junior Member

Mesajde SHM » Mie Mar 13, 2002 10:05 pm

Da da....!
SHM
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la De pe muzica