fir-ar sa fie.. mi-am ratat fereastra pt. injuraturi. :cry:
eh.. asta e.. napoi la meci in cazu asta.. "Hai Romania !!!"
Cine va castiga QCON q31v1?
95 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
eh.. nu ma.. stai linistit.. nu-mi stric io buna dispozitie asa usor.. trebe sa te mai straduiesti daca urmaresti asta
- tot gluma, fie ea si de prost gust, ca si postu de mai devreme
acuma serios vorbind, scopul meu nu era sa-mi bat joc de cineva si te-am gasit pe tine. Nu tot ce-am zis io am zis la bascau.... am incercat, prin diverse metode, sa te fac sa intelegi ca tre sa vb frumos ca sa fii luat in serios. Daca arunci vorbe si ataci aiurea n-am sa te iau in seama, indiferent ca ai sau nu dreptate...
Edit: Off topic: GOOOOOOL!!! =D

acuma serios vorbind, scopul meu nu era sa-mi bat joc de cineva si te-am gasit pe tine. Nu tot ce-am zis io am zis la bascau.... am incercat, prin diverse metode, sa te fac sa intelegi ca tre sa vb frumos ca sa fii luat in serios. Daca arunci vorbe si ataci aiurea n-am sa te iau in seama, indiferent ca ai sau nu dreptate...
Edit: Off topic: GOOOOOOL!!! =D
"Aim low. Aim so low that no one will care even if you succeed." (Marge Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
"You tried your best and you failed miserably. The lesson is: never try." (Homer Simpson)
-
luminoux - Junior Member
Braxis , ce fac eu nu sunt neaparat glume , sunt atacuri + mishto. Si tu te-ai descurcat bine la creerea lor acu o luna
, acuma e randul meu. Sper ca pe dimineata sa imi vina inspiratia. Daca nu , atunci o sa cer ajutor
Chiar e distractiv jocul asta. Incepe sa imi placa.
Eh , arkon , acuma vrei sa ne impacam. Da ne-am certat ? Eu aveam impresia ca faci misto de mine.
E imbucurator ca Braxis , cand si-a vazut scris numele pe forum, a reactionat.
Oricum ai reactionat frumos , nu ca mine.
Si se pare ca , desi echipa terminata (din punctul meu de vedere) a Romaniei a reusit sa castige.

Eh , arkon , acuma vrei sa ne impacam. Da ne-am certat ? Eu aveam impresia ca faci misto de mine.
E imbucurator ca Braxis , cand si-a vazut scris numele pe forum, a reactionat.

Si se pare ca , desi echipa terminata (din punctul meu de vedere) a Romaniei a reusit sa castige.
Sofer de tir
- GlugA
- Junior Member
95 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4