C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
iunopotkivanok!
kekekemetu lu neatza cre ca ierea ceva de genu teshec! ashea te interpeleaza vanzatorii cant intri in magazin shi inseamna ceva de jenu poftitzi...
alfel, meci de najpa, americani ciumegi, coreeni trash in pept!
kekekemetu lu neatza cre ca ierea ceva de genu teshec! ashea te interpeleaza vanzatorii cant intri in magazin shi inseamna ceva de jenu poftitzi...
alfel, meci de najpa, americani ciumegi, coreeni trash in pept!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
file, neatzu glumea bre nu le lua si matale pe tuate in serios.
am mai constatat o chestie asear. sticlele de techila la 700 ml au un continut insuficient pentru stavilirea setii
am mai constatat o chestie asear. sticlele de techila la 700 ml au un continut insuficient pentru stavilirea setii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
necko, abarnai cata dreptate poti sa ai
sham mai descoperit ceva asear, baicsu ca sa dea yams de trei trebe sa dea cu babaruasele de 67 de ori. a optservat si neatzu care sa mirat mai mult ca mine
sham mai descoperit ceva asear, baicsu ca sa dea yams de trei trebe sa dea cu babaruasele de 67 de ori. a optservat si neatzu care sa mirat mai mult ca mine
-

aiu:
1. haidi bre, ca vroiam shi io sa ma dau rotond(?!) ca shtiu oareshce cuvinte fino-ugrice shi tu sari la beregata!
2. ce tz-o zis-o tomnu Necko...
1. haidi bre, ca vroiam shi io sa ma dau rotond(?!) ca shtiu oareshce cuvinte fino-ugrice shi tu sari la beregata!
2. ce tz-o zis-o tomnu Necko...

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 7 (5 membri si 2 vizitatori)
danone*, Mr. Q, Necko, piskeshu
brava. guzmornng, am nejte trebi da-mi revin. trebe sa ma pregatesc de conced.
danone*, Mr. Q, Necko, piskeshu
brava. guzmornng, am nejte trebi da-mi revin. trebe sa ma pregatesc de conced.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
piskeshule, daca te rog eu frumos sa nu-mi mai trimitzi manarii dealea, se poate?
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
file mas da si io rotund cu cunostintele de maghiara da mai citeste dracu necko si danone si senroseste in obrajori
-

naiti, da ce culoare are ochiu tau de sticla?
aiule, nuti- face probleme pentru obrajorii mei, ca io, inafara de ighen si nemtudom, nu am alte cunostinte de ungureasca. cel mult as putea sati- raspund kekeremeke.
haidi, bre danone, lasa drak munca pe mai tirziu sau dao- la altii.
aiule, nuti- face probleme pentru obrajorii mei, ca io, inafara de ighen si nemtudom, nu am alte cunostinte de ungureasca. cel mult as putea sati- raspund kekeremeke.
haidi, bre danone, lasa drak munca pe mai tirziu sau dao- la altii.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
migule, nu e nicolas, ca lam- intrebat si sa- dezis. da sa jtii cachiar lam- vazut pe propetar care sa- urcat la volan sia- demarat in sictir. nepoatamea a vrut sal- roage sa o dea si pe ea o tura da na- apucat sa deschida gura ca na- mai fost. a disparut brusc, f**ui.
aizzz&co
-

care este !
Po sa zic ca nam ashtebtat deloc meciu. Nu sunt pasionat nici cat negru subt unghie sa vad cogeamitea flacaii cum alearga brambura dupe o beshica scunpa. Da aseara mam uitat, fiind atent mai ales la ce zicea baiatu ala care povestea meciu. Deci lovitura de inceput ie data de mutu care paseaza stralucit catre mutu. Mutu alearga, dribleaza escelent, se inpedica, pierde beshica, da norocu lui ca ie mutu aproape care recupereaza, face un dribling nemaipomenit shi paseaza celest catre mutu care trece printre patru adversar. Dintro pozitzie carei comvine de minune, mutu shuteaza shi rateaza. Portaru advers degajeaza shi mutu prinde mungiia. Face un un-doi scurt cu mutu dupe care paseaza in adancime la mutu. Mutu prinde stralucit, schinba partea la mutu aflat in pozitzie buna, da prins pe picior greshit shi ie deposedat de un adversar anonim care nu se compara cu mutu shi care shuteaza pe poarta aparata de mutu. Adversaru rateaza, mutu repune mingiia pana la mutu care fuge aprig spre cealanta poarta. In spatele lui se afla mutu, iar pe stanga mutu. Mutu da gol. Dupe care, luand ezenplu de la mutu, un alt jucator dal nostru care are cam aceiash statura cu mutu face la fel. In principiu, cam asta a fost. Mutu, mutu shi iar mutu. Care daca sta treaba asha, iar aseara a jucat Romania, inseamna ca noi traim in mutu.
Po sa zic ca nam ashtebtat deloc meciu. Nu sunt pasionat nici cat negru subt unghie sa vad cogeamitea flacaii cum alearga brambura dupe o beshica scunpa. Da aseara mam uitat, fiind atent mai ales la ce zicea baiatu ala care povestea meciu. Deci lovitura de inceput ie data de mutu care paseaza stralucit catre mutu. Mutu alearga, dribleaza escelent, se inpedica, pierde beshica, da norocu lui ca ie mutu aproape care recupereaza, face un dribling nemaipomenit shi paseaza celest catre mutu care trece printre patru adversar. Dintro pozitzie carei comvine de minune, mutu shuteaza shi rateaza. Portaru advers degajeaza shi mutu prinde mungiia. Face un un-doi scurt cu mutu dupe care paseaza in adancime la mutu. Mutu prinde stralucit, schinba partea la mutu aflat in pozitzie buna, da prins pe picior greshit shi ie deposedat de un adversar anonim care nu se compara cu mutu shi care shuteaza pe poarta aparata de mutu. Adversaru rateaza, mutu repune mingiia pana la mutu care fuge aprig spre cealanta poarta. In spatele lui se afla mutu, iar pe stanga mutu. Mutu da gol. Dupe care, luand ezenplu de la mutu, un alt jucator dal nostru care are cam aceiash statura cu mutu face la fel. In principiu, cam asta a fost. Mutu, mutu shi iar mutu. Care daca sta treaba asha, iar aseara a jucat Romania, inseamna ca noi traim in mutu.
-

neatza - Mesaje: 5820
Neatza buna la tutulor joianelor!Ca azi iar ie joi, care io am inceput ziua in tromba,adica maraton de prima clasa.Azi cumpar usha, shi mai fack nishte drumuri pici pi colea, ashea ca imi pare rau caaaaa...habar nam de cemi pare rau!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
nu ie asha bre, or fost doi jucatori, mutu shi inca unu, numa ca la un momendat alalant o fost eliminat, asha ca a ramas numa mutu.
cant mai scrii de fantasticele calatorii in tzara lui kekerekemeke? ai ca se raceshte cafiaua.
cant mai scrii de fantasticele calatorii in tzara lui kekerekemeke? ai ca se raceshte cafiaua.

-

nocturna - Mesaje: 8725
-

deci io am fro suta si ceva de trebi, deci usurel azi, viu repedenapoi-. nu va opriti din muncit. ca va spun lu mutu si va ia ma mamutului.
naiti, dau io cafiaua calda, numa sai- treaca ma'mureala lu neatza.
naiti, dau io cafiaua calda, numa sai- treaca ma'mureala lu neatza.
aizzz&co
-

-