C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
SODyilicutzelu, 

ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-

neatza - Mesaje: 5820
bre africane, am gasit bre la magazinu de vizavi cu numa 770 mii da mia disparut tot continutu in numa 3 ore. fuarte cald fu asear de se evapora asa repede
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
sod nu cred ca ai vrea sa faci asta...nu poti sti ce iese!ce ti-e si cu fizica asta! io am mai pus pe lista la substante de se evaporeaza banii...de fapt ie sublimare! si-mi pare la fel de rapida! Mai ales daca exista ceva influente calorice feminine la mij loc!
bau
-

balrogu' - Junior Member
deci meam revenit de unte fusei shi, cu aceasta ocazie vreau sa multzumesc la domnu vali pentru lucratura de la avatar. totodata, profitand de ocazie, ashi mai vrea sa multzumesc parintzilor mei, care au facut posibila aparitzia mea pe lume(puteau sa mai ajtebte fro 50 de ani, puate prindeam shi io autobahnuri in romania, da` asta-i alta poveste!), consuartei, care in timpu la meciu lu mutu me-a scos progenitura la plimbare, permitzandu-mi sa vad cum lupta mutu cu mutulainenii aia, shefilor mei care-s in concediu, permitzandu-mi sa frec menta p-acilea oldeilong shi mai ales etcaetera, ca ie multz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
aaaa...cre ca ierea la etcaetera naiti, da` uite ca dupe tuate multzumirili alea de mai sus, ashi vrea sa dedic avataru lu iuzeritza noctambula intrucat pentru ca iea m-a ajutat sa fac imposibilul posibil! ashea cum zice shi spotu lu domnu dassler: impossible is nothing!
ie bine?:)
ie bine?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

vrei sa fii fericit? vrei sa ai senzatzii nemaivazute? vrei sa fi liber si in acelasi timp satisfacut? placerea e doar la un clic distantza...
http://www.sexplanet.ro/papusi.shtml
pischesule, vezi la mailu tau ceva
http://www.sexplanet.ro/papusi.shtml
pischesule, vezi la mailu tau ceva
-

SOD - Mesaje: 6035
draga danone(sic!:)), tzie itz dedic berea ce-o s-o beau peste fro ora, dupe ca gat de mancat!
-

ei bine draga mea, il vreu si io pentru ca pe-al meu l-am dat cuiva , da nu stiu cui, si acel cineva nu mi-l va mai aduce inapoi niciodata, drept pentru care ii urez un sincer si calduros cancer la ficat.
ba chesule, tu faci misto sau chiar nu stii sa folosesti mailu?
ba chesule, tu faci misto sau chiar nu stii sa folosesti mailu?
-

SOD - Mesaje: 6035
sodi se rezolva. pe aceasta cale te anuntz cu bucurie in glas ca dupa o curatzenie amanuntzita am gasit si cowntdown ca deja inebunisem cautandu-l si ca urmare am satz dau doo cedee.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga