C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
din cauza de plictiseala najpa shi de treaba in alta parte, ma ashtept sa plec din moment in moment, ceea ce doresc la tuturor. baicsule, incodat lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!lamultzani!...shamplecat. in caz ca maine nus aci, va doresc un preventiv uichend placut.
aipa!
aipa!
-

nocturna - Mesaje: 8725
-

neatza - Mesaje: 5820
io am venit. ce? ie zioa lu baicsu? deci a bagat un 3-0 din prima. domle, ce tineri ie unii!
la multzi ani, baics si cit mai multe iamsuri reusite din prima, sa se ovtice dujmanii!
la multzi ani, baics si cit mai multe iamsuri reusite din prima, sa se ovtice dujmanii!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
ala ie ionuzzz de cartier, mai trebe educat danone, macar pan la nivelu lu rigla de suflet
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Cei mai multi utilizatori au fost 292, 06-05-2004 la ora 10:23.
danone*, Aylin, bad bad Annie, Caligvla, Cristina_rock(Viewing Forum Stiinte) , Daimon, dicles, Flo, GlugA, Goddesss, luminoux, maddIRIS, MiG29, Monolith, muffinass, Necko, nimenialta, Oribilul Mosh, pastiluta, piskeshu, Ragnarok, SatyR, Slash, Weet-weet, y0ung_h0va
si ciam mai plans ca a plecat si nu se ma intuarceeeeeeeee
danone*, Aylin, bad bad Annie, Caligvla, Cristina_rock(Viewing Forum Stiinte) , Daimon, dicles, Flo, GlugA, Goddesss, luminoux, maddIRIS, MiG29, Monolith, muffinass, Necko, nimenialta, Oribilul Mosh, pastiluta, piskeshu, Ragnarok, SatyR, Slash, Weet-weet, y0ung_h0va
si ciam mai plans ca a plecat si nu se ma intuarceeeeeeeee
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bine fac, bine gasesc. zici ca- trimis chesu muzica de sters? stai sa vaz, sa aud si sa sterg.
danone, am gasit siam- dat 2.
danone, am gasit siam- dat 2.
aizzz&co
-

bre io zic ca va perdeti tinpu cu iangova ala, ie lesinat dupa atentie. nati vazut ca planjea pe comentarii la pozne? in plus ie sigur clona
-

merluc: nu cred ca ie clona. omu posta inainte doar pe portal (in special la comentariile la pozele cu Ooops). a intrat pe forum la plezneala.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule, sunt convins ca tu le jtii mai bine
baicsule, da parca babaruasele le azvarli cu mana dreapta...puate asta sa fie esplicatia esecurilor repetate
baicsule, da parca babaruasele le azvarli cu mana dreapta...puate asta sa fie esplicatia esecurilor repetate

-

creca ai dreptate. da nu creca ie clona. da parca conteaza? in loc sa stau sa urmaresc si sa ma bag la concursu de generalitati, pied timpu cu toti hovitziiiiiiii.
aizzz&co
-

Datzi-i comenzi lu gaina bagabuanta sa vedetzi ce face!
http://www.subservientchicken.com/
http://www.subservientchicken.com/
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
na, ca a plecat si ionuzzzzu asta! ca rai mai suntem, mah! se sperie lumea de noi. tocma cint ma gindeam ca a trecut destul de cind port doliu dupa ionuzzzu meu... ce zici danone, as putea sa incerc, sa indraznesc sa imi iau un alt ionuzzz?
aizzz&co
-