when i grow up,i wanna be a.....

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

When i grow up , i wanna be a....

criminal
8
26%
junkie
3
10%
pimp
4
13%
poet
6
19%
french fry
4
13%
lawyer
6
19%

Voturi totale : 31

Mesajde bad bad Annie » Joi Aug 19, 2004 7:09 pm

Deoarece n-am gasit si optiunea dresor de meduze, care este meseria mea de vis pentru cind o sa ma fac mare, n-am putut vota.
Don't hate me because I'm beautiful!
bad bad Annie
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 19, 2004 7:44 pm

Clar poet! E cea mai admirabila dintre cele enumerate mai sus. Mai killerilor, (si sa nu va uitati la nick-ul meu ca e metaforic), incercati sa si creati ceva nu numai sa distrugeti.lol
Despre manelisti, ce sa zic, sa-i lasam in plata lor si asa oricum e vai de mama lor. Si nu-i asa ca daca toti oamenii ar gandi la fel si n-ar exista prosti si alte tipuri de terminati d-astia, inseamna ca nu ar mai fii nici oameni inteligenti(evident, daca toti ar fi la fel)
Pace
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Joi Aug 19, 2004 10:31 pm

Asassinu scrie:Clar poet! E cea mai admirabila dintre cele enumerate mai sus. Mai killerilor, (si sa nu va uitati la nick-ul meu ca e metaforic), incercati sa si creati ceva nu numai sa distrugeti.lol
Despre manelisti, ce sa zic, sa-i lasam in plata lor si asa oricum e vai de mama lor. Si nu-i asa ca daca toti oamenii ar gandi la fel si n-ar exista prosti si alte tipuri de terminati d-astia, inseamna ca nu ar mai fii nici oameni inteligenti(evident, daca toti ar fi la fel)
Pace

Evident ca e admirabil oricand sa fii poet. Nici nu exista ceva mai presus de asta. Daca n-ar mai fi prosti, pur si simplu am fi toti destepti, si daca n-ar mai fi destepti, atunci am continua sa fim cu totii prosti. Inteligenta e o stare de spirit, deci nu necesita comparatie.
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 19, 2004 10:39 pm

cata dreptate ai tu Oligofrenule:P
Dar observ(cu parere de rau) ca in ziua de azi se cam merge pe ideea hai sa fim prosti in masa, sa ne luam unul dupa altul, ca deh, suntem fiinte influentabile. Yo tot incerk sa stau pe langa oameni mai destepti ca mine, ca sa am cu cine sa ma compar, adica sa tind spre mai bine.
Asassinu
Junior Member

Mesajde Raz van Helsing » Joi Aug 19, 2004 10:46 pm

Stick with me kid, we're going places. ;)
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde IrC » Joi Aug 19, 2004 10:48 pm

Ar fi chiar marfa dak as deveni, poet, dar nu aici, in Romania, in S.U.A, k vreau si eu sa traiesc din ceva.In ro. nu prea as avea sanse, k multi sunt inculti si nu citesc. :nope:
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde Necko » Joi Aug 19, 2004 10:50 pm

eu visam cind eram mai mica decit acum sa intru in familia regala, sa ma fac printesa si sa am servitori. inca mai visez. ca n-am pus ceasul sa sune desteptarea.

sincer insa, de citeva ori mi-am dorit sa ma fac criminal. ultima oara luni noaptea cind veneam cu trenu de la mangalia si pe la 3 dimineata, cind toata lumea dormea chinuit si nervos, un nenorocit singuratic statea pe coridor si asculta la nustiuce menele, asa ca sa auda toata lumea din tren. atunci m-am gindit ce simplu ar fi fost sa am un pistol. nu?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde Raz van Helsing » Joi Aug 19, 2004 10:56 pm

IrC scrie:Ar fi chiar marfa dak as deveni, poet, dar nu aici, in Romania, in S.U.A, k vreau si eu sa traiesc din ceva.In ro. nu prea as avea sanse, k multi sunt inculti si nu citesc. :nope:

Da. Candva vom reusi si noi sa atingem nivelul de cultura si pregatire al americanilor. Vom putea privi si noi cu mandrie cum ne scarpinam in nas. Vom avea cu totii acces la libraria McDonald's... Ah, de-am fi un pic mai culti... Desigur noi, romanii, suntem asa de inculti la buzunare ca tre' sa cumparam cartile in rate anuale, pe capitole(nu ne dam toti banii pe carti, ca americanii)...
Raz van Helsing
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 19, 2004 11:05 pm

"Ar fi chiar marfa dak as deveni, poet, dar nu aici, in Romania, in S.U.A, k vreau si eu sa traiesc din ceva.In ro. nu prea as avea sanse, k multi sunt inculti si nu citesc. "

Mai IRC, las ca stiu yo ce vrei tu, tu vrei sa fii rapper, nu poet in adevratul sens al cuvantului hehe (te stiu de pe hiphop). Asta e cu totul altceva. Si am citit rimele tale de pe battle....o sugestie, shady nu e un model chiar pozitiv iar subiectele lui importate in lb romana par un pic fortate. dar aste offtopic.

Mai Oligofren, dar ce baiat destept esti ma, si vad ca ai doar 16 ani.bv ma. tine-o tot asa
Asassinu
Junior Member

Mesajde IrC » Joi Aug 19, 2004 11:12 pm

Dintre variantele de mai sus as alege poetul.K vreau sa devin rapper, asta e alta problema.Slim nu e modelul meu.Era candva.Cand am importat subiectele lui?Pe care battle?Nu am facut-o intentionat.
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
IrC
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 19, 2004 11:18 pm

nu mai stiu exact pe care....stiu ca era si rap_t_one pe acolo. nu zik ka ai importat, dar aveai aceeasi atitudine, cu copilaria nefericita...eu nu te cunosc si n-am de unde sa stiu, dar chestia asta nu merge in hip hop, cel putin nu la noi
daca vrei vb pe privat
Asassinu
Junior Member

Mesajde ^mistique » Mie Aug 25, 2004 9:33 am

well...o cariera pasnica de avocat ar fi de mine....nu ar trebui decat sa fiu parsiva sau, eventual, sa ma culc (virgula) cu judecatorul...:D
beautiful faces hide witches
^mistique
Junior Member

Mesajde Asassinu » Joi Aug 26, 2004 1:39 am

avocat am vrut si io mult timp sa ma fac (sa ma fac, nu sa ma fuck :) ), pentru ca parea misto, trebuia sa dai din gura, chestie la care ma pricep bine. Apoi m-am gandit ca trebuie sa urmez facultatea de filosofie, desi toata lumea zicea ca voi muri de foame(macar muream destept). Apoi m-am hotarat si am optat pentru Jurnalistica, pentru care m-am pregatit destul cu niste profesori, fapt care ma multumea pt ca imi dadea posibilitatea sa scriu. A venit si BAC-ul, la fel de repede a si trecut si am zis sa dau si la Romano_Americana(ca prostii) cu gandul ca in toamna ma voi duce la jurnalism(atunci se da-de fapt acum, k aproape a venit toamna). Dar am zis, fuck! I'm not gonna be a reporter, am lasat totul balta, si iata-ma intrat la Romano-Americana(la Relatii Internationale). Nici mie nu-mi vine sa cred ca m-am dus acolo, personal ii detestam pe cei care sunt acolo), dar ce sa fac.
Am ales totusi din optiuni "poet" ca de, aia ie oameni destepti.
Asassinu
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Joi Aug 26, 2004 9:35 pm

Putine optiuni...majoritatea negative...Yo tzin minte cand eram mic si pitic vroiam sa ma fac pilot, acum am mai multe optiuni si nu stu' ce sa aleg mai repede...
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma