C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
zmorning marite barlog. io si cu baics la o bere macsim trei am declarat aseara ca ne e dor de tine desi nu ne cunuastem si abia asteptam sa te pilim. nush cred ca era euforia alcoolului sau baics e omosecsual.
baicsiniuuuuuuuuuuu
baicsiniuuuuuuuuuuu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
buna ziua si voua! gand la gand cu bucurie! tocma' ce terminai de citit ce ati produs de az' dimineata si ma batea gandu sa tip un AMR 0 si mai ales sa punem tara la cale! Cum facem? Un peme ceva? Sau bag io un post la intalniri forumistice? sau amandoua? danonino, tu ziceai ca esti PR-u?
bau
-

balrogu' - Junior Member
cu mare bucurie in suflet va anuntz ca am fost anuntzat ca sa anuntzat ca miau mai ramas 24 de zile de conced pe anu in curs. care cu 6 zile libere intro luna face fics 30 de zile libere mai am eo.
acuma problema ie alta: ce dracu fac cu iele ?
acuma problema ie alta: ce dracu fac cu iele ?
-

neatza - Mesaje: 5820
bre matinale, mai verifica bre o data ca puate a gresit si parca te vaz ca dupe ce ti le iei o sati zica ca au zbarcit si te chiama de craciun si revelion la munca
daca na gresit io zic sa nu faci nimic
daca na gresit io zic sa nu faci nimic
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
na greshit bre ! ie bine ashea !
shi mai am ontrebare: dute aiule la aberatzia zilii sa ceteshti sa snutz crez oichilor !
shi mai am ontrebare: dute aiule la aberatzia zilii sa ceteshti sa snutz crez oichilor !
-

baixinho © scrie:cu prietenii mei az n-o sa ma vad mai mult ca sigur.
adeca io is dujman cu tine?
edit: barlogimea ta, io PR am un broblem in sensu in care tre sa onorez nejte nuntz si o sactamana incepand de maine is guzbai.
faciamo cozi: iotz dau telefonu si ne auzim, vedem ce si cum, tu ii dai un telefon lu baicsiniu care e loctziitor de piar sactamana asta si aranjatz voi pana revin eo, care creca ie perfect asha, nu?
- gaga
asa asa e buna treaba mai ales ca si eu sunt arvunit la un botez maxim doua pa dumineca si dupa aia o sa fiu in indigestie v'o 3 maxim 5 zile deci se leaga! asta daca rezista rahaturile alea de suruburi si saibe de la avionu' vietii! batai tot cand ma gandesc ca zbor iara! sper ca Doamne Doamne nu tine la mine prea tare sa ma ia la el...putea sa faca asta mai la primele zboruri nu acu ' la al coispelea!
bau
-

balrogu' - Junior Member
merluc
africane chiar is curios, pe ce ruta si cu ce companie vii de-acolo in tzara ?
africane chiar is curios, pe ce ruta si cu ce companie vii de-acolo in tzara ?
-

pe mine sa nu contatzi in uichend pe motiv ca vreau sa ma sinucid umpic sambata shi duminica daca tot ie libere. cred co sa ma duara capu luni.
-

pai pe tine nu contam oricum ... nauz ca in uichendu asta nui mai nime' prin bukale?
btw neatzule, nu pui si tu o poza haiuasa la colectzia lu roccic?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=304756#post304756
btw neatzule, nu pui si tu o poza haiuasa la colectzia lu roccic?
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=304756#post304756
- gaga
eyewitness scrie:din 60 tone de porumb se poate extrage un kilogram dintr-un anumit metal. care este acest metal ?
neatza scrie:cumva arsenic ?
prin implementarea in productie a celor mai noi tehnologii ale inventivilor injineri romani de renume mondial la sidex galati sa dat in functiune linia de laminare a arsenicului la cald si calai. linia va produce :
-arsenic laminat la cald
-arsenic laminat la rece
-arsenic role
cu un inalt procent de arsenic si carbon care confera produsului o mai buna rezistenta si protectie impotriva ajentilor externi.
in acest sens, sidex galatzi va inporta din europa si asia ,numai in acest an , cca doo miliuane tone de usturoi.
-

bre danone, io vin primu la biuro, daca dau bondimineu la ora aia pe itau dau vrabiutelor din balcon. in plus itau fu stins pana pe la fro 11 si ceva si chiar matale spusesi ca ai trebi. normal si de drept , ca si pana acu , cand veneai la biuro aveai bunu obicei sa zici "salut, am trebi".
deci miji
deci miji

-

multumesc Danone! io ma cam carabanesc ca mai ar fi neste trebusuare de facut inclusiv sa gasesc o toala mai acatarii ca nu cred ca ma primesc in avion cu sortu' de paie! va las sa forumiti in continuare si revin cu amanunte!
bau
-

balrogu' - Junior Member
am revenit shi, la cererea espresso a lu ochiosu instant narez:
deci io conduc de obicei un hyundai accent din 99(mashina de servici), care mere suficent de bine. saptamana asta insa respectivu hyundai a plecat in tzara cu un coleg(sau invers), ashea ca de luni am mers cu o dacie break, tot din 99, da` care raspunde la comenzi numa dupa indelungi parlamentari shi incercari. de genu` ca punctu mort la schimbator il gaseshti la noroc(schimbatorul joaca la fel daca e-n viteza sau nu), viteza a trei e cam pe unde ar trebui sa fie a cincea shi mai ales nu-i mere partea electrica decat daca bagi mana in partea stanga a volanului pentru a apasa un fir de litza pe doo sigurantze.
astea fiind zise, eri dupe masa ma iau shi ma duc cu respectiva roaba, pardon, dacie, pana la saocra-mea, care abiteaza pe o stradutza la 5 minute de mers pe jos de mine. stradutza stramta, io stramt(la cap, bagami-ash, ca ear imi aduc aminte!:)), mashini parcate pe ambele partzi. tocma la soacra-mea in puarta, un loc de-o mashina intre alte doo. in spatele meu ierea uo alta mashina care venea cu putere. io incetinesc shi apas pe semnalizator stanga, da` semnalizare...poola! ala din spate venea in continuare. io bag mana unte va spusei(la sigurantze, pt aiu, care a sarit peste introducere!) shi ca imbecilu, cre` c-am tras shi de volan putzin stanga, suficient cat sa ating una din cele doo mashini parcate regulamentar pe stanga.
efectu shi urmarile: mashina lovita - putzin infundata tabla, chestie rezolvata deja azi-dimineatza shi loata vopseaua, chestie rezolvabila pana dupe masa la 5;
mashina mea - infundata portiera shofer, chestie rezolvabila maine.
deci mi-i jena de mine, nici un accident ca lumea n-am fost in stare sa fac!:)
deci io conduc de obicei un hyundai accent din 99(mashina de servici), care mere suficent de bine. saptamana asta insa respectivu hyundai a plecat in tzara cu un coleg(sau invers), ashea ca de luni am mers cu o dacie break, tot din 99, da` care raspunde la comenzi numa dupa indelungi parlamentari shi incercari. de genu` ca punctu mort la schimbator il gaseshti la noroc(schimbatorul joaca la fel daca e-n viteza sau nu), viteza a trei e cam pe unde ar trebui sa fie a cincea shi mai ales nu-i mere partea electrica decat daca bagi mana in partea stanga a volanului pentru a apasa un fir de litza pe doo sigurantze.
astea fiind zise, eri dupe masa ma iau shi ma duc cu respectiva roaba, pardon, dacie, pana la saocra-mea, care abiteaza pe o stradutza la 5 minute de mers pe jos de mine. stradutza stramta, io stramt(la cap, bagami-ash, ca ear imi aduc aminte!:)), mashini parcate pe ambele partzi. tocma la soacra-mea in puarta, un loc de-o mashina intre alte doo. in spatele meu ierea uo alta mashina care venea cu putere. io incetinesc shi apas pe semnalizator stanga, da` semnalizare...poola! ala din spate venea in continuare. io bag mana unte va spusei(la sigurantze, pt aiu, care a sarit peste introducere!) shi ca imbecilu, cre` c-am tras shi de volan putzin stanga, suficient cat sa ating una din cele doo mashini parcate regulamentar pe stanga.
efectu shi urmarile: mashina lovita - putzin infundata tabla, chestie rezolvata deja azi-dimineatza shi loata vopseaua, chestie rezolvabila pana dupe masa la 5;
mashina mea - infundata portiera shofer, chestie rezolvabila maine.
deci mi-i jena de mine, nici un accident ca lumea n-am fost in stare sa fac!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ocontrere, mon frer! am sunat un pretin care-a rezolvat broblemu!
unte sa fug(sau mai bine, cant sa fug?:)), ca nici nu coborasem din mashina shi ierea lumea ca la urs calare pe mine?:)
unte sa fug(sau mai bine, cant sa fug?:)), ca nici nu coborasem din mashina shi ierea lumea ca la urs calare pe mine?:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

Aha! Sa-ntzelejem c-ai dat shpaga?:DIe bine c-ai rezolvat-o bre!Da totushi ma mir,ca s-a turtit mashinutza.Daciile in jeneral sunt mashini rezistente,iar vopseaua nu sare cu una cu doo:D
PeSe mne: - asta e postu meu cu numarul respectiv doo mii.Baicsule,dupa ce te dai jos de pe zear:) arunca-ma shi pa mine in catastif!
PeSe mne: - asta e postu meu cu numarul respectiv doo mii.Baicsule,dupa ce te dai jos de pe zear:) arunca-ma shi pa mine in catastif!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
bai uamenilor
care lucrezi in turism sa-mi dai shi mie o laba de ajutor?
care lucrezi in turism sa-mi dai shi mie o laba de ajutor?
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
uite, ma plictisesc aici shi am nevoie mare sa termine site-ul asta
http://www.myromania.org
http://www.myromania.org
- supermouse
- Junior Member
nu nene, imi trebuie contacte pentru domeniile alea de pe site- agentzii, hoteluri shi chestii de astea.
valabil pentru toata lumea- tare ash vrea sa o termin pe chestie
valabil pentru toata lumea- tare ash vrea sa o termin pe chestie
- supermouse
- Junior Member
hallo, domnu danone(c.oligofrenu), poi conced placut shi fara evenimente nasuale(sic!:))va urez savetz!
a! shi sa ne scrietz!
a! shi sa ne scrietz!
-