)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
"Six A.M. another chick in the house (put your hands up) / 6:15 another chick kicked you out (put your hands up) / Spend one minute tryin to dig her out / The other fourteen tryin to "put it in her mouth"...jigga 4eva "
facand o analiza gramaticala, morfologica, sintactica, semantica, agricola si alte cuvinte gasibile in decs, am sentimentul de filing ca tanarul bivolaru iehovar ar face un cuplu de doi cu tanara zana gaina-filozofala-de-piatra
facand o analiza gramaticala, morfologica, sintactica, semantica, agricola si alte cuvinte gasibile in decs, am sentimentul de filing ca tanarul bivolaru iehovar ar face un cuplu de doi cu tanara zana gaina-filozofala-de-piatra
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
soarec rau, ai fi vrut piatra filozofala de gaina?? pietre filozofale s-au mai intalnit dar gaini filozofale ciuciu!! ar trebui sa apreciem ce-avem in ograda...railor :no:
e semnatura lui bre, acum nu stiu insa cine le-o fi scris, giei zii or mnealui...
e semnatura lui bre, acum nu stiu insa cine le-o fi scris, giei zii or mnealui...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
azi intentionez sa schimb si prefixul de la numarul de posturi, asa ca sa va asteptati la multe tampenii. nu spun aberatii, ca alea le postez in fiecare zi.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
eu mai am vreo 5000 si ceva de posturi pana sa schimb prefixul. dar mai mult ca sigur azi voi schimba prima cifra dupa prefix.
hai k@tzy mai repede...cu mia aia.
hai k@tzy mai repede...cu mia aia.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
baixinho © scrie:nu spun aberatii, ca alea le postez in fiecare zi.
nu maii marii ca alti.
ANTI
-

Acum ma uit la Spania - Italia la basket. Au italienii unu bun de tot...pe nume Luca Galli. Cica are oferte de la doua echipe din NBA.
In acest moment Italia conduce cu 31-26.
Pe un steag spaniol din tribuna am vazut ca scria Murcia. Astia au si echipa in prima divizie spaniola...sau cel putin aveau daca nu o fi retrogradat.
In acest moment Italia conduce cu 31-26.
Pe un steag spaniol din tribuna am vazut ca scria Murcia. Astia au si echipa in prima divizie spaniola...sau cel putin aveau daca nu o fi retrogradat.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

sí£rbí£toritu` zilei scrie:nu spun aberatii,ca alea le postez in fiecare zi.
tomnu baicsiniu, atunciea statz linijtit intr-un coltz shi rugatz pe alcineva sa posteze in numele shi pentru dvs!

[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
ne. prefer s-o fac eu cu mana mea. este mai sigur asa. acuma fiecare intelege ce vrea, da tuate variantele e bune.
ANTI
-

Turneul olimpic de basket : Australia domina clar USA in primul sfert. Cangurii conduc cu 31-21...si nu pot rata de la 3 puncte. Superb meci !
-

shaki, practica ie mai inportanta decat teoria 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
oarecum corect aiule, da sa shtii ca ie bine pentru emitentu blougiubului ca adrisantu blougiobist sa cunoasca shi ceva teorie.
-

neatza - Mesaje: 5820
fetelor, nu va inbulziti ca ie loc pentru tuata lumea 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
ce prostie mi-a venit pe YM : "if somebody called dvorak@yahoo.com adds you. dont accept it. Its a virus. Tell everyone on ur bulletin because if somebody on ur list adds them, u get the virus too. Copy and paste this to everyone you know"
e aiurea. tehnic nu se poate intampla ce zice mesajul. adica...daca sa zicem Wild Rose il adauga pe ala...sa iau si eu virusu.
si nici daca il adaug eu...nu cred ca se intampla nimic. chiar o sa-l contactez eu pe respectiv...sa vedem ce e cu el...si de ce face glume cu noi.
e aiurea. tehnic nu se poate intampla ce zice mesajul. adica...daca sa zicem Wild Rose il adauga pe ala...sa iau si eu virusu.
si nici daca il adaug eu...nu cred ca se intampla nimic. chiar o sa-l contactez eu pe respectiv...sa vedem ce e cu el...si de ce face glume cu noi.
-

stiu..dar eu antivirus tare..spre deosebire de aia care nu aveau prezervative in anii 80. :p
-