Sinucidere

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ce metoda de sinucidere alegetzi ?

prin impuscare
3
0%
spanzuratoare
1
0%
taierea venelor
1
0%
luat pastile (otravire)
7
0%
"hara-kiri"
1
0%
aruncare de pe bloc
1
0%
dat foc
1
0%
aruncat in fatza metroului /trenului
2
0%
curentare
1
0%
citind "Gardianul"
19226
100%

Voturi totale : 19244

Mesajde CrAsh0v3r » Lun Aug 09, 2004 1:52 am

ALBARAQ, doar nu vorbesti serios... viatza e frumoasa si trebuie traita !
Wake up!
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
CrAsh0v3r

Mesajde Aylin » Mar Aug 17, 2004 6:48 pm

eu sunt pentru moartea fara durere. decapitarea ar fi perfecta sau un glont in cap.si saritul de pe un bloc e tentant. dar nu dupa bloc, dupa o stanca foarte inalta.sau cu otrava f puternica (niste droguri).dar cred ca as face pe mine de frika inainte sa o fac. poate fac naiba infart si nu mai apuc sa ma sinucid!!!! :p va las pe voi s-o faceti inainte shi sa-mi spuneti cum e, caci eu sunt politicoasa si cei mai in varsta au prioritate. :o . oricum sa nu o facem toti o data, sa ne program si nu noi , ca facem coada la porta la Scaraoschi, si nu e frumos.
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Aylin
Junior Member

Mesajde shakti » Mar Aug 17, 2004 7:46 pm

ALBARAQ iti dau e sfaturi ...dar pe PM .dc te inereseaza da mi PM si rezolvi problema:)
tre sa ai curaj sa faci asta...bravo
don t hate me....
shakti

Mesajde StarTrek » Mie Aug 18, 2004 1:03 pm

Pamantenii nu au cu ce sa se sinucida fara sa doara . Eu vreau o arma, cum numai in Star Trek exista, care transforma un om in nimic, in 1 milisecunda. Fara sa ai timp sa te doara ceva, fara sa ai timp sa vezi ceva. Pur si simplu dispari. Te vaporizezi.
Deci pe Terra nici sa te sinucizi decent nu se poate. Eu am motive de sinucidere dar ajung in iad si nu imi risc viata vesnica pentru cativa zeci de ani de viata pe Terra.
StarTrek
Junior Member

Mesajde gabuba » Mie Aug 18, 2004 1:10 pm

star trek, nush de ce, dar mie mi se pare mai simplu sa te arunci de pe un bloc de 12 etaje. opinia mea! :D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde StarTrek » Mie Aug 18, 2004 1:12 pm

si in timpul caderii ce fac? mor de frica. Si ajung nu jos pe beton ci in iad. Trebuia sa ma sinucid cand eram inca copil de 6-7 ani, ca de atunci imi doream sa nu ma fi nascut. Cat is copil nu ajung in iad. Acum e prea tarziu. Desi sunt si acum copil, dar nu oficial.
StarTrek
Junior Member

Mesajde shakti » Joi Aug 19, 2004 11:22 am

[quote="StarTrek"]Pamantenii nu au cu ce sa se sinucida fara sa doara . [quote]

daca ti tragi un glont in cap nu simti nici o durere, viteza de reactie a stimulilor durerosi e mult mai inceata...nu apuci sa simti durerea pentru ca esti deja mort...
don t hate me....
shakti

Mesajde Aylin » Joi Aug 19, 2004 1:49 pm

Eu am motive de sinucidere dar ajung in iad si nu imi risc viata vesnica pentru cativa zeci de ani de viata pe Terra.

eu nu prea te inteleg. daca tu esti asa convins de existenta lui Dumnezeu, a Raiului si a Iadului , cum poti sa te mai gandesti la sinucidere? Ar trebui sa privesti suferinta de aici ca un test al Celui de sus si El te-a adus pe lume ca sa te bucuri de viata nu ca sa ti-o iei. so live it!
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
Aylin
Junior Member

Mesajde I`m With You » Vin Aug 20, 2004 10:28 am

Well...eu NICI makr nu m-am gandit sa ma SINUCID...Am avut si eu clipe cand ma simtzeam nashpa,cand vroiam sa mor,dar asta nu m-a determinat sa fac acest pas spre moarte.O prietena mai mare ca mine cu 1 an[ea are 16 ani] a vrut sa sinucida prin otrvire[inghitzirea mai multor pastile odata].Nu shtiu ce lua,in schimb o vedeam la scoala palida,fara nici un chef de viatza si-mi zicea ca-i este rau.Mereu o certam si am adus-o cu "picioarele pe pamant"...a renuntat la ideea astha prosteasca de a se sinucide...viatza e cel mai frumos lucru care ni l-a dat Dumnezeu[eu cred in EL].Intr-o seara cand am vrut sa mergem la un party,a venit shi ea,dar mi-a zis sa mergem la o farmacie sa luam nishte pastile...a zis ca fara ele,NU poate veni.Erau ca un drog pastilele pt. ea...da nu am mers.Am inventat motivul ca nu e nici o farmacie deschise.Nu eram de acord cu ce facea ea si nu puteam in primul rand s-o vad inghitzind pastile ca sa se "simta mai bine".Acum s-a potolit...defapt asta s-a intamplat de ceva timp...cred ca de vreo 6 luni.

Deh,eu am votat prin otravire...S-ar putea sa nu mori de prima data si poate mi-ar veni mintea la cap ca viatza trebuie traita.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Aug 20, 2004 10:41 am

eu mai mult cand eram mica ma gandeam la sinucidere... :) dar de fapt..shi atunci mi-era frica :D ziceam k cica inainte de a muri de batranetze sa incerc "diferite chestii" d'astea...de ex. vroiam neaparat sa vad cum e sa-mi tai venele shi ziceam k oricum dak mor de batranetze,pot inainte sa incerc sa vad cum e... :D

Aylin,ei se pot sinucide,dar nu-ti mai pot spune cum e ;) k deja is mortzi :p
Titina
Junior Member

Mesajde wwritza » Vin Aug 20, 2004 1:23 pm

ia du-te un pic si incearca acum, ca nu-i timpul pierdut. inca esti tanara, pana sa mori de batranete mai ie.....nu esti curioasa deloc??
Mori un pic si apoi sa ne spui si noua apoi cum fu!!

dar grabeste-te ca dupa amiaza am ceva treaba si nu te pot astepta cu primele impresii de dupa moarte
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde Aylin » Vin Aug 20, 2004 2:35 pm

Aylin,ei se pot sinucide,dar nu-ti mai pot spune cum e k deja is mortzi

gasesc eu ceva, sedinte de spiritism si ii fac sa vorbesca . :D

stai sa te inteleg u vrei sa mori de mai multe ori, in mai multe feluri??? ideea cu 2 vieti si o singura moarte o mai acceptam dar cu o singura viata si mai multe decese...hmmm
Aylin
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Aug 20, 2004 4:16 pm

wwritza scrie:nu esti curioasa deloc??

ma abtzin..
Titina
Junior Member

Mesajde tre » Vin Aug 20, 2004 4:54 pm

Rock Chick scrie:eu mai mult cand eram mica ma gandeam la sinucidere... :) :p

rop-cip viata e frumoasa, merita traita! decat sa te gandesti la sinucidere mai bine te-apuci de sporturi extreme! e unu la moda si cool acuma, cica astepti sa vina o masina si stai in fata ei, ala care sta mai mult pana sa se fereasca castiga! recordu il detine un american, care s-a ferit cand masina era la 0,5 inch (aprox 1,27 cm.) de el. cauta pe internet saitu sa te-nscrii si tu.
duamne apara si pazeste, cum sa te sinucizi mai fato mai!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Aug 20, 2004 5:01 pm

looool...am zis io cumva k vreau sa ma sinucid..?!?k nu intzeleg...poate am zis "ma gandeam"...ha!
las' k nu ramanetzi voi fara mine... :p
Titina
Junior Member

Mesajde StarTrek » Sâm Aug 21, 2004 10:26 am

Aylin scrie:eu nu prea te inteleg. daca tu esti asa convins de existenta lui Dumnezeu, a Raiului si a Iadului , cum poti sa te mai gandesti la sinucidere? Ar trebui sa privesti suferinta de aici ca un test al Celui de sus si El te-a adus pe lume ca sa te bucuri de viata nu ca sa ti-o iei. so live it!

Simplu, nu ma pot sinucide ca ajung sigur in iad. Deci sunt obligat sa traiesc.
Ce nu e clar ?
Asa mai am o sansa la viata vesnica.

Faptul ca ma gandesc la sinucidere e un pacat, eu nu pot sa imi controlez gandurile, pot gandi orice. Nu ar trebui sa fie pacat, ca omul modern nu are putere sa isi controleze gandurile.

Oare sinuciderea e ilegala? Adica se pedepseste ! :))
StarTrek
Junior Member

Mesajde StarTrek » Sâm Aug 21, 2004 10:31 am

Aylin scrie:gasesc eu ceva, sedinte de spiritism si ii fac sa vorbesca . :D

stai sa te inteleg u vrei sa mori de mai multe ori, in mai multe feluri??? ideea cu 2 vieti si o singura moarte o mai acceptam dar cu o singura viata si mai multe decese...hmmm

Ce diferenta este intre moarte si deces ? Care e diferenta intre o persoana decedata si una moarta ?

Si daca crezi in notiunea de spiritism, inseamna ca crezi in existenta lumii spirituale, deci a lui Dumnezeu. E logic.

Teorema:
Orice ateu care injura de biserica, cruce si Dumnezeu , nu este ateu, deoarece crede in existenta bisericii si a lui Dumnezeu.

Demonstratia e subinteleasa. Reciproca nu este adevarata.
StarTrek
Junior Member

Multumesc

Mesajde golden » Vin Ian 07, 2005 10:29 pm

multumesc mult pt informatii. ai mare dreptate. o singura problema exista. nu iti da nimeni asa ceva fara reteta. si inca o intrebare. ce intelegi prin antivomitiv?? destul de puternic ca sa te lase se adormi....am nevoie de asta...sa ma odihnesc...sa uit....

Norbert scrie:Am revenit abia acum dupa mai mult timp deoarece am avut probleme cu netul. Am hotarit sa mai joc sah inca 3 ani jumate de acum in colo, poate cine stie ajung la capatul tablei cu pionul si i-mi iau regina inapoi, asta ca sa nu zic ca sunt baiat rau si nu astept, decocamdata mai merge ce mai merge si din punct de vedere financiar dar dupa acesti 3 ani jumate, ori apare ceva bun in viata mea, ori renunt la ea. Cea mai buna metoda am spus-o mai sus cind am scris si anume este Natrium Pentobarbital, aia e metoda de moarte ca boieru, 15 grame din prafu ala dizolvat intr-un pahar cu apa bei, inainte cu o ora sa iei asta, iei un antivomiting si adormi dulce si te trezesti mort. Nu pistol sau alte metode demne de un ageamiu. Din 1000 oameni 1000 au murit, deci riscuri sa te mai trezesti sunt doar doua: ori sa nu iei antivomitingu, atunci dupa ce bei aia, vei vomita dupa un timp deci nu mori dar ramii cu sechele permanente f grave, ori iei tot ce trebe, dar te gaseste un idiot de om care sa te salveze, te duce la spital si te salveaza dar poate ramii paralizat toata viata, conditii deci sunt: alegerea unui loc unde nu e nimeni pe o perioada de 2 zile. lasati pistolul, sau trenu ca astea sunt metode violente care nu garanteaza 100 % reusita. Vreau sa spun ca ce spun eu aici nu este aberatie sau altceva, f serios vorbesc si in leg cu intentia mea. De ce mai astept ? Simplu, sper sa apara steaua mea norocoasa in viata sa nu zic ca nu am mai asteptat cit se mai poate. Chestia cu raiu si aia, e vrajeala oricum. Astept pareri.
golden
Junior Member

Mesajde bloodydoll » Dum Ian 09, 2005 6:18 pm

ma gandii si io cum ar fi sa ma sinucid, ce as simti sau ce n-as mai simti... cum o fi p lumea ailalta? dar zicand sinucidere zici iad si chinuri vesnice...deci n-ar fi prea multe d admirat p acolo, numa' dak n-ai fost masokist in timpu' vietii. nu cred ca as avea curajul sa ma sinucid...dar daca l-as avea totusi cred ca o lama(si nu ma refer la guma de mestecat) ar rezolva problema!!!pana atunci...viata lunga
soulmates never die!(placebo-sleeping with ghosts)
bloodydoll
Junior Member

Mesajde Amaterasu » Vin Mar 04, 2005 7:42 pm

"Sunt inca viu numai pentru ca imi sta in putere sa mor cand voi crede eu de cuviinta: fara ideea sinuciderii, m-as fi omorat dintotdeauna."

cred ca e de ajuns asta ca sa stiu ca inca nu e momentul.
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde piskeshu » Vin Mar 04, 2005 7:44 pm

Io-te Ciorap! :D
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Amaterasu » Vin Mar 04, 2005 7:49 pm

intr-adevar. :)

Ce, nu zice bine???
Sunt ura falselor feline, surprinse-n perne adormite...
Oderint dum metuant.
Amaterasu

Mesajde piskeshu » Vin Mar 04, 2005 7:52 pm

Nu zice bine, se ascunde dupa deget!

Zice el altele mai bine.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Catzelusha » Vin Mar 04, 2005 7:53 pm

Modalitatea de sinucidere pe care am votat-o a fost spanzurarea....acum regret ca am facut aceasta algere pentru ca...cea mai putin dureroasa solutie de sinucidere ar fi sa inghiti un tub intreg de pastile.Scapi de dureri,de varsari de sange si pur si simplu cazi intr-un somn adanc...si de veci. :D...aviz amatorilor!
Catzelusha

Mesajde Wild Rose » Sâm Mar 05, 2005 2:36 am

Care zicea ca vrea sa se arunce in fata trenului?
http://www.suicidemethods.net/pix/hh032.htm
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Nanuka » Sâm Mar 05, 2005 8:22 am

Hai mai Wylde, de ce faci tu treburi d-astea si ne bagi linkuri infricoshatoare??..Ufff nu mai pot dormi la noapte.

Eu nu votez cu nimic, mi-e frica:p....
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde alice » Sâm Iul 23, 2005 9:59 pm

Ce chestie , oamenii care se-ndrepta spre moarte fara voia lor vor sa traiasca cat mai mult , si altii vor sa se sinucida...legat de sinucidere ar fi FOARTE mult de dicutat...la mine in oras ,in cluj , doi tipi , sa le zic asa, "Skinhead" si" Charlie" s-au sinucis aruncandu-se de pe un bloc cu 10 etaje , erau destul de cunoscuti ...cica sinuciderea ar fi un act de curaj ..mmm.. nu stiu ce sa spun ...e ciudat sa iei o asemenea decizie...oricum nu sti ce-ti rezerva viata , sau ce te asteapta dupa si daca am ajuns in lumea asta cred ca am ajuns cu un scop si nu acela de a ne sinucide.
alice
Junior Member

Mesajde Daimon » Sâm Iul 23, 2005 11:00 pm

cel mai mijto e sa te arunci in gol din avion:D

eniuei nu as face niciodata chestia asta! nu vreau sa discut argumentele pro sau contra, ce pot eu sa spun e ca prefer atitudinea cioraniana, umpic ipocrita poate, radem glumim si discutam toata ziua despre cat de najpa e viata si ce cul ie sa te sinucizi.. dar de fapt stim ca personal n-o s-o facem niciodata
Daimon

Mesajde weed13 » Sâm Iul 23, 2005 11:17 pm

io zic ca cel mai mijto mod de suicid ieste asa: iti tai venele, iar dupa vreo 3-4 ore, te dai cu benzina, dupa care te sui pe bloc, iti pui o funie in juru gatului de cca 8 m, te aprinzi chiar inainte sa sari si tot atunci iti sectionezi jugulara.
weed13

Mesajde baixinho© » Sâm Iul 23, 2005 11:38 pm

13, tot asta este mai buna.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma