Ce-ai facut azi?
Moderator: anjin-san
nu e mare lucru...
hai ca-n fo luna asha te invit incoace la cheful de casa noua- daca nu cumva imi omor avocatul intre timp
bai frate, decat sa-tzi cumperi casa in Anglia mai bine te sinucizi. bataie de cap, 15 tone de hartii...
hai ca-n fo luna asha te invit incoace la cheful de casa noua- daca nu cumva imi omor avocatul intre timp
bai frate, decat sa-tzi cumperi casa in Anglia mai bine te sinucizi. bataie de cap, 15 tone de hartii...
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
mai rau ca-n romania n-are cum sa fie!!!
la chef de casa noua se vine cu cadou, huh?? abajuri, lampe, veiozi??
la chef de casa noua se vine cu cadou, huh?? abajuri, lampe, veiozi??
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
lol- poate in Romania
n-ash fi avut de gand sa-mi cumpar casa , mai ales ca pe precedenta am vandut-o din motive de divortz, dar la asta n-am putut rezista- toata viatza mi-am dorit sa locuiesc in padure
acu depinde shi de idiotul de apropitar, care de zis ca accepta oferta a zis, dar eu pana nu vad hartiis emnate nu cred nimica

n-ash fi avut de gand sa-mi cumpar casa , mai ales ca pe precedenta am vandut-o din motive de divortz, dar la asta n-am putut rezista- toata viatza mi-am dorit sa locuiesc in padure

acu depinde shi de idiotul de apropitar, care de zis ca accepta oferta a zis, dar eu pana nu vad hartiis emnate nu cred nimica

- supermouse
- Junior Member
nu, e doar o casa in padure, mishto, singuratica
Eu fiind una dintre cele mai mizantroape fiintze pe care le cunosc, prefer sa am doar un minim contact cu specia umana
Nu de alta, dar de cele mai multe ori ma dezgusta shi/sau plictiseshte de moarte. Animalele cel putzin sunt interesante
Eu fiind una dintre cele mai mizantroape fiintze pe care le cunosc, prefer sa am doar un minim contact cu specia umana
Nu de alta, dar de cele mai multe ori ma dezgusta shi/sau plictiseshte de moarte. Animalele cel putzin sunt interesante
- supermouse
- Junior Member
Si ce? Eu de-astea vad mereu prin parcul de vizavi(c-asa-i in Brasov)... *p
Azi am facut dush. Sper ca apreciati faptul ca nu put.
Azi am facut dush. Sper ca apreciati faptul ca nu put.
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
Raz van Helsing - Junior Member
Le-ati impartit in mod egal?
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
-
oligofren scrie:Si ce? Eu de-astea vad mereu prin parcul de vizavi(c-asa-i in Brasov)... *p
In ce parc ? Ca eu de cate ori am fost pe-acolo nu am vazut niciodata .. poate in ala din Centrul Civic , ca nu am fost prea des , dar totusi .. veveritze ?
Ce am facut azi ? Nimic bun .. am dormit, mult , mult mult
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
gabizzule, unde era bre veveritza pe autostrada la mare? s-a facut autostrada intre mangalia si constanta? ca io n-o vazui acu cateva saptamani cand fusei acolo!!!
iar cu caprioara aia salbateca ce ie? unde-ai localizat-o? pe ce plaja? facea topless?? nudism? d-aia era dulce?? ;D
too many questions, ai nau
iar cu caprioara aia salbateca ce ie? unde-ai localizat-o? pe ce plaja? facea topless?? nudism? d-aia era dulce?? ;D
too many questions, ai nau
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
supermouse scrie:luat un DWA
io azi am luat un NN , am ingurjitat un CDP si o SDT si cred ca mai incolo o sa iau o HDB macsim doo.
ce bine ma simt cand ma dau rotund
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
daca aveam intentzia sa "ma dau rotunda" cum zici tu, faceam un thread despre asta. Era o mentziune trecatoare aiule. NU e nici primul shi nici ultimul award pe care l-am luat, dar asta e oarecum special pentru ca site-ul ala inseamna ceva mai mult pentru mine.
As I have said, era o mentziune trecatoare.
As I have said, era o mentziune trecatoare.
- supermouse
- Junior Member
nu te-ai prins maiti, ierea vorba de tendinta ta enervanta de a combina linba materna cu aia de imprumut bagand chestii necunoscute , prescurtari sau alte denumiri de webmaciuci , necunoscute multora care daca analizezi la rece ie o forma de epatare. deci nu ierea vorba de award ci de cum ai pus-o ,cand era mult mai sinplu sa zici , dau cu premiul de pamant, fara bizbrizuri gen DWA sau alte maciuci cand 99 % din forumisti abarnau ce ie aia un DWA. te-ai prins?
ce-ai zice daca io as pune
"azi am angajat o nava CANDF ILOILO cu LSD-ul la charterer, dau cu ia de pamant"
"ptiu drace, asta-mi zice AAAA si io vroiam on roads"
ce-ai zice daca io as pune
"azi am angajat o nava CANDF ILOILO cu LSD-ul la charterer, dau cu ia de pamant"
"ptiu drace, asta-mi zice AAAA si io vroiam on roads"
-
aiule- am plecat de cinci ani din tzara. Crede-ma ca nu o fac in mod conshtient.
- supermouse
- Junior Member
asta deja ie scuza nanukiana sau dorniana
pun pariu ca nici englezi nu sunt prea multi care sa stie ce inseamna DWA
pt mine subiect "closed" (inconstient, sorry)
pun pariu ca nici englezi nu sunt prea multi care sa stie ce inseamna DWA
pt mine subiect "closed" (inconstient, sorry)
-
io am agravat gripa. sau raceala sau ce-o fi asta. in loc de nas am un robinet. si stranut tot intr-una. asa ca a trebuit sa anulez frumusete partida de pescuit.
aaaaaaaa - hapciii! nu mai pot.
aaaaaaaa - hapciii! nu mai pot.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
[quote="Weet-weet"]In ce parc ? Ca eu de cate ori am fost pe-acolo nu am vazut niciodata .. poate in ala din Centrul Civic , ca nu am fost prea des , dar totusi .. veveritze ?
Ei, mai bat si eu campii... Dar am vazut o data o veverita in parcul din fata mea(nu stau departe de Centrul Civic, dar pe o straduta linistita si izolata de lumea cruda si dezlantuita)...
Dar cine vrea sa vada ursi la tomberoane(fara nici un pic de vrajeala), sa vina in Racadau. Initial era doar Dealul Melcilor acolo(dar a facut Ceausescu blocuri
si mai puneau padurarii carne prin apropriere ca sa ademeasca ursii ca sa demonstreze Odiosul ce vanator bun e ;B ), dar acum vin zilnic turisti din tara si din afara ei pentru a vedea ursii, mai mici, mame cu pui, adevarate forte ale naturii... Unii sunt deja semidomesticiti si iti mananca, la propriu, din palma... Dar fiindca nu e normal ca ursii sa se invete asa, primarul nostru vrea sa ii omoare ca sa scape de problema. Desi avem cea mai buna reprezentare a ursilor bruni din Europa... People... As Fat Dog Mendoza would say: "People. Can't live with'em, can't eat'em."
Ei, mai bat si eu campii... Dar am vazut o data o veverita in parcul din fata mea(nu stau departe de Centrul Civic, dar pe o straduta linistita si izolata de lumea cruda si dezlantuita)...
Dar cine vrea sa vada ursi la tomberoane(fara nici un pic de vrajeala), sa vina in Racadau. Initial era doar Dealul Melcilor acolo(dar a facut Ceausescu blocuri

-
stranut tot intr-una
am ajuns la concluzia ca unii oameni stranuta intr-una, altii in doo sau chiar in trei.
ps: ai, ma, nenea neco, nu te supara.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
oligofren scrie:Dar cine vrea sa vada ursi la tomberoane(fara nici un pic de vrajeala), sa vina in Racadau.
Ai uitat de Noua :yD Am fost mai des prin Racadau decat prin Noua , dar nu m-am intalnit cu niciunul , in schimb , doua colege au dat de cate un urs : una in Racadau si alta in Noua , spooky !
Azi am spalat vase si am facut o tarta , de fapt inca fac .. bien , focu' o face :p Si am vorbit cu sora-mea

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Azi am fost la iarba verde, varianta fara ursi. N-am apucat sa joc fotbal, dar m-am dus pana la restaurantul de la vreun kilometru departare, ca sa cumpar mustar pentru mici. In definitiv, n-a fost o pierdere totala.
-
baixinho © scrie:ps: ai, ma, nenea neco, nu te supara.
nu ma supar. ai dreptate.
ps: ^%$$$#@(&**** - de mine vorbeam.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma