Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
pai cum sa nu-mi revin ? m-am trezit la 6 dimineatza, am fost sa-mi iau suc...m-am uitat la canotaj...mai stau putin...si ma culc. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
dimineatza m-am trezit ca am julituri...si mi-am amintit ca as'noapte am cazut prin Piatza Constitutiei. deh..ce face bautura asta din om. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

k@tzy scrie:sunt zapauga???:yD
sigur ca da
...dar asta te face simpatica. ~)
ce picaturi de nas ? bixtonim ? eu d'alea iau cand sunt racit.
-

Over the hills and far away,
for ten long years he'll count the days.
Over the mountains and the seas,
a prisoner's life for him there'll be.
M-am trezit de vreo 3 ore da' inca nu mi-am revenit din visare. Am avut un vis atat de frumos....hmmm....parca nu m-as fi trezit niciodata, in seara asta cred ca bag 10 somnifere poate dorm mai mult :p si visez iar frumos...
for ten long years he'll count the days.
Over the mountains and the seas,
a prisoner's life for him there'll be.
M-am trezit de vreo 3 ore da' inca nu mi-am revenit din visare. Am avut un vis atat de frumos....hmmm....parca nu m-as fi trezit niciodata, in seara asta cred ca bag 10 somnifere poate dorm mai mult :p si visez iar frumos...
-

Love2Fly - Junior Member
Domne' n-a fost un vis cu tenta sexuala :p mai degraba un vis emotionant, ma aflam in prezentza unei persoane de sex feminin
pe care o respect si careia ii admir frumusetzea....i-am cerut un autograf si mi-a dat o intreaga poezie si eram tare fericit sa stau cu ea de vorba....si am stat ceva de vroba...vreo 3 ore....nici nu mai stiu ce zicea ca v-as fi zis si voua....
pe care o respect si careia ii admir frumusetzea....i-am cerut un autograf si mi-a dat o intreaga poezie si eram tare fericit sa stau cu ea de vorba....si am stat ceva de vroba...vreo 3 ore....nici nu mai stiu ce zicea ca v-as fi zis si voua....-

Love2Fly - Junior Member
buna seara.
ce mai faceti voi, dracilor ?
eu ma uit la gimnastica...iar dupa ce se termina plec sa-mi iau niste chipsuri...sa mearga berea mai bine. duminica seara e traditie sa bei bere, nu ? ~)
ce mai faceti voi, dracilor ?
eu ma uit la gimnastica...iar dupa ce se termina plec sa-mi iau niste chipsuri...sa mearga berea mai bine. duminica seara e traditie sa bei bere, nu ? ~)
-

Crinuza, mai sunt 15 minute din Dinamo-Steaua. 0-0 in continuare. ~)
-

o s-o citesc. maine dimineatza pe lumina...ca acum nu vad bine :p
-

IMI MERGE !!!!!!! :eek: YUPEEEE SUNT ACASA SI MERGEEE!!! CRED CA E O MANA DE AJUTOR DE SUS!!! NICI NUMAI AVEAM VREO SPERANTA SA SE INCARCE SI MERSA!!! DE LA UN TIMP IMI CAM MERG TOATE BINE....HMM...SPER SA NU URMEZE SI O PARTE PROSTA. I'M HAPPY!!! :lol:
MULTUMESC PT POEZIOARA MOSULE. IMI PLACE MULT MINULESCU! :B
MULTUMESC PT POEZIOARA MOSULE. IMI PLACE MULT MINULESCU! :B
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
-

Aylin - Junior Member
salutari k@tzi! salutari locomotive iubite!
in craiova azi fu urat afara , batu vantul si fu racoare.
stau in 1 MAI pe langa parc si nu ma deranjeaza deloc ca ma intrebi imi face placere sa-ti raspund :sal: .
PS: ziceti-mi daca va deranjeaza perfectul simplu al verbelor mele ;n
in craiova azi fu urat afara , batu vantul si fu racoare.
stau in 1 MAI pe langa parc si nu ma deranjeaza deloc ca ma intrebi imi face placere sa-ti raspund :sal: .
PS: ziceti-mi daca va deranjeaza perfectul simplu al verbelor mele ;n
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
-

Aylin - Junior Member
Aylin...pe mine catusi de putin nu ma deranjaza perfectul simplu. Am fost acum 1 luna la Craiova...si chiar sunt un familiar al perfectului simplu.
Crina..veste buna pt. tine : Dinamo - Steaua 0-1 (rezultat final)
Crina..veste buna pt. tine : Dinamo - Steaua 0-1 (rezultat final)
-

eu mai casc gura la Recursu' Etapei si ma indrept si eu spre pat.
Noapte buna ! ~)
Noapte buna ! ~)
-