CONCURS de genialitati
desertul sahara ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
corect nocti, si ie in chile in 1971 a ploat dupe 400 de ani
nocti, uimeste-ne

nocti, uimeste-ne
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
asha. se shtie ca omul este o fiintza extraordinara, cu deosebite capacitatzi in multe directzii.
cu aproximatzie, cate sunete/tonuri pot distinge majoritatea urechilor umane?

-
nocturna - Mesaje: 8725
pai tuate sunetele intre 20 si 20.000 hertzi
-
nocti , personal nu am inteles intrebarea. deci urechea umana (normala, deci nu a paiacecului) detecteaza orice sunet in cadrul intervalului de frecventa 20-20.000 hertzi
deci daca cele 88 de sunete ale pianului se incadreaza in frecventa asta atunci urechea umana le detecteaza pe tuate
deci daca cele 88 de sunete ale pianului se incadreaza in frecventa asta atunci urechea umana le detecteaza pe tuate
-
cine a semnat actul de nashtere al inghetatei si cand? (cecule mai incolo ajung si la tzuica, ai rabdare
)

-
sec XVII , Anglia , Charles I
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
nu moshule, mult mai devreme
cecule, cazurile de supt 20 si peste 20.000 ie fuarte rare. ia si matale orice prospect de casetofon sa vezi care ieste frequency range
cecule, cazurile de supt 20 si peste 20.000 ie fuarte rare. ia si matale orice prospect de casetofon sa vezi care ieste frequency range
-
iete aci!
Primul desert inghetat a fost creat in Imperiul Roman pe timpul imparatului Nero. Era o combinatie intre zapada (isi trimitea scalvii sa aduca zapada din munti) si nectar, pulpa de fruct si miere. O alta teorie este ca Marco Polo, un aventurier al secolului XIII, a adus in Europa recipiente de pastrare a ghetii spunand ca ele se folosesc in Asia de mii de ani. El a invatat de la chinezi metoda de a crea gheata si laptele inghetat. In 1700, guvernatorul Bladen din Maryland a servit inghetata oaspetilor sai. Cu timpul, recipientele de pastrare a ghetii, a laptelui inghetat si a serbetului s-au dezvoltat si inghetata a devenit o delicatesa la curtile Frantei si ale Angliei. Prima masina comerciala de facut inghetata a fost inventata in Australia in 1855 iar producerea mecanizata a inghetatei a avut loc in anii 1880 si 1890. In 1899, August Gaulin a inventat omogenizatorul si crema de inghetata a devenit mai moale. In 1904, in America, un vanzator de napolitane a creat suportul din napolitana pentru inghetata. In 1919, tot in America, a aparut prima inghetata invelita in ciocolata si in 1920 prima
Ce e cu tzuica?:D
Primul desert inghetat a fost creat in Imperiul Roman pe timpul imparatului Nero. Era o combinatie intre zapada (isi trimitea scalvii sa aduca zapada din munti) si nectar, pulpa de fruct si miere. O alta teorie este ca Marco Polo, un aventurier al secolului XIII, a adus in Europa recipiente de pastrare a ghetii spunand ca ele se folosesc in Asia de mii de ani. El a invatat de la chinezi metoda de a crea gheata si laptele inghetat. In 1700, guvernatorul Bladen din Maryland a servit inghetata oaspetilor sai. Cu timpul, recipientele de pastrare a ghetii, a laptelui inghetat si a serbetului s-au dezvoltat si inghetata a devenit o delicatesa la curtile Frantei si ale Angliei. Prima masina comerciala de facut inghetata a fost inventata in Australia in 1855 iar producerea mecanizata a inghetatei a avut loc in anii 1880 si 1890. In 1899, August Gaulin a inventat omogenizatorul si crema de inghetata a devenit mai moale. In 1904, in America, un vanzator de napolitane a creat suportul din napolitana pentru inghetata. In 1919, tot in America, a aparut prima inghetata invelita in ciocolata si in 1920 prima
Ce e cu tzuica?:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
la romani, pe vremea lui Nero. 

-
atunci...pe vremea lui Marco Polo..care a descoperit-o in China.
hai...ca m-am plictisit sa caut pe google. :p
hai...ca m-am plictisit sa caut pe google. :p
-
cecule ,da marco polo. n-am vazut raspunsu tau fiind ultimu pe pajina
tarantuleaza
tarantuleaza
-
Guma de mestecat,atat de raspandita in zilele de astazi,are shi ea o origine,de fapt mai multe.Una dintre legende spune ca shi vechii maya au avut o oarecare contributzie la propashirea gumei,care era seva copacului sapodilla.Cum numeau mayashii "guma "asta de mestecat?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
The Maya Indians of Central America gummed chicle.
-
ieczista un singur loc in lume unde cresc copaci cu trunchiul patrat. in ce tara anume?
-
Brzilia, jungla Amazoniana
-
nnntz miraculosule, mai gugleaza
iarba tara Mesa Verde National Park in ce continent ie ?
iarba tara Mesa Verde National Park in ce continent ie ?

-
nu ie, da iejti pe-apruape iarba
intrebarea se refera la tara unde cresc iei natural nu gradini botanice sau parcuri unde s-au plantat precum palmierii din mamaia
intrebarea se refera la tara unde cresc iei natural nu gradini botanice sau parcuri unde s-au plantat precum palmierii din mamaia
-