Am nevoie de sfatul vostru pt ca vreau sa-mi copiez colectia de discuri vinil pe CD.
Ce programe imi sugerati a fi mai bune pt imprimarea de pe pick-up pe PC si apoi pt eliminarea zgomotelor si clicurilor.
Multumesc!
Discuri vinil pe CD
6 mesaje
• Pagina 1 din 1
Sony SoundForge 7 + plugginurile necesare.Cred ca are si el standard niste plugguri bune de tot.Oricum te asteapta o munca imensa omule.Sa scoti zgomotul la fiecare piesa va dura ceva timp.
bafta.
bafta.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
Eu am folosit CoolEdit Pro.Inainte insa sa incepi inregistrarea propriuzisa tre' sa cureti bine suprafata discului pt ca sunt sunete pe care le potzi elimina foarte greu cu programul.Eu am folosit o solutie de alcool izopropilic (asta recomanda toti).Detalii despre restaurarea vinilurilor cu programul CoolEdit poti gasi la http://www.a-reny.com/iexplorer/restauration.html
Succes!
Succes!
- bklee
- Junior Member
taca2206 scrie:Multumesc mult Dadius!
Mi-a mai zis cineva de Cool Edit 2000 pt imprimare + ClickFix pt scos zgomotul. Ce parere ai?
Nu cunosc CoolEdit.L-am instalat de cateva ori si nu mi-a placut asa ca am renuntat la el.Click Fix nu stiu cum e.Nici nu am auzit de el.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
-
dadius - Mesaje: 779
6 mesaje
• Pagina 1 din 1