Comentarii la concursul de genialitati
pisham-as iar pe intrebarile lu cecu cu 15 raspunsuri
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
1364 to 1380
The reign of Charles V of France. Forks are listed in his inventory of plate, but it is specified that they are only to be used when eating foods that might otherwise stain the fingers.
cecule, carol al V lea traia la curte si avea furculita si atunci cum esplici ca furculita a fost adusa la curtea frantei abia in sec 16 ?
The reign of Charles V of France. Forks are listed in his inventory of plate, but it is specified that they are only to be used when eating foods that might otherwise stain the fingers.
cecule, carol al V lea traia la curte si avea furculita si atunci cum esplici ca furculita a fost adusa la curtea frantei abia in sec 16 ?
-
ACTUALLY
furculitza apare pentru prima data mentzionata pe timpul lui Louis at X-lea-1314-1316- Afecsule nu sari la mine ca nu-s sigura daca e 1314 sau 15... Acesta i-a daruit sotziei sale Clemence D'Hongrie o furculitza de aur cu care sa manance fructe zemoase(pere). Un alt celebru detzinator de furculitza este Edward at II-lea al Angliei.
De notat ca numita furculitza i-a fost procurata lui Louis al X-lea de catre un bancher italian.
furculitza apare pentru prima data mentzionata pe timpul lui Louis at X-lea-1314-1316- Afecsule nu sari la mine ca nu-s sigura daca e 1314 sau 15... Acesta i-a daruit sotziei sale Clemence D'Hongrie o furculitza de aur cu care sa manance fructe zemoase(pere). Un alt celebru detzinator de furculitza este Edward at II-lea al Angliei.
De notat ca numita furculitza i-a fost procurata lui Louis al X-lea de catre un bancher italian.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
paiacec o mica guarna de la mine
aurora sa a fost fondata in 82 si numa berea aurora ie de atunci. berea ciucas ie de data mult mai recenta
asa cum fu si cu cocacola si fanta
aurora sa a fost fondata in 82 si numa berea aurora ie de atunci. berea ciucas ie de data mult mai recenta
asa cum fu si cu cocacola si fanta
-
Apai io ce vina am bre ca asha scrie pa eticheta?Iete atash ,ca sa nu zici ca sunt nebun!
gghnhgjnn: paiacec surd hah?:D
gghnhgjnn: paiacec surd hah?:D
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Bre ce vina am io ca ashea scrie pa eticheta de la berea ciucash?Iete atash sa nu zici ca sunt nebun!
adfgfgnsf: paiacec surd hah?:D
adfgfgnsf: paiacec surd hah?:D
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
bre tarantula aurora sa a fost fondata in 82 nu berea ciucas
pai la ce muzica asculti numa surd trebe sa fii alfel nu-mi esplic
pai la ce muzica asculti numa surd trebe sa fii alfel nu-mi esplic
-
miraculosu n-ai inteles
ordinea mea este 4-5-3-6-2-7-1-8
culuarul 4 are tinpu 1
culoaru 5 are tinpu 2
culoaru 3 are tinpu 3 s.a.m.d.
deci culuarului 2 ii corespunde tinpu 5
te-ai prins acu?
ordinea mea este 4-5-3-6-2-7-1-8
culuarul 4 are tinpu 1
culoaru 5 are tinpu 2
culoaru 3 are tinpu 3 s.a.m.d.
deci culuarului 2 ii corespunde tinpu 5
te-ai prins acu?
-
da. credeam ca ai prezentat culoarele de la stanga la dreapta.
ai raspuns bine. te pricepi la sport. ~)
mai pune si tu o intrebare din sport...ca sa dau eu raspunsu corect...ca vreau sa va intreb ceva marfa. :p
ai raspuns bine. te pricepi la sport. ~)
mai pune si tu o intrebare din sport...ca sa dau eu raspunsu corect...ca vreau sa va intreb ceva marfa. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
paiacec scrie:M-am gandit mai bine shi il las pe aiu la urmatoarea intrebare ca shi-a dat silintza sa raspunda.Pot sa va dau raspunsul?
ie perfect la ce te-ai gandit...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
Ana Maria...sa stii ca echipa se numeste Bayern Munchen. Ai papat n-ul din coada.
Bayer se cheama aia din Leverkusen.
Bayer se cheama aia din Leverkusen.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
aiule, zi, nea, am nimerit-o la derby sau sunt cu adevarat pafarist la sport?
ps: sarut mana, Wild!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 2 (2 membri si 0 vizitatori)
baixinho ©*, Wild Rose
ps: sarut mana, Wild!

baixinho ©*, Wild Rose
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ai zbarcit bre, tzam dat raspunsu corect in detaliu mai detaliat (aviz botanisti) pe concurs
-
ba se tine. aiu mi-a zis sa bage ultimu dinaintea lui, da io zic ca daca v-am transmis mesaju lui....
ps: promit ca nu o sa pun o intrenbare grea daca ma lasa-ti pe mine la vorbitor.
ps: promit ca nu o sa pun o intrenbare grea daca ma lasa-ti pe mine la vorbitor.
ANTI
-
sharky: io nu insistam, da' daca tot veni vorba...unde crezi ca ash fi putut sa pun io o hartiutza cu un foarte important numar de telefon pe care n-o mai gasesc de 5 ani. a?
baicsu, aida, te ascultam.
baicsu, aida, te ascultam.
-
nocturna - Mesaje: 8725
in dulap?
eu am nishte cutii in care tin chestii de-astea... sau pe birou aruncate la invalmasheala... gandeshte-te si tu unde arunci chestii cand eshti dezordonata
daca ai lasat hartiutza intr-un buzunar si ai spalat-o... cred k s-a dus

eu am nishte cutii in care tin chestii de-astea... sau pe birou aruncate la invalmasheala... gandeshte-te si tu unde arunci chestii cand eshti dezordonata
daca ai lasat hartiutza intr-un buzunar si ai spalat-o... cred k s-a dus

aliatzi, right? 

-
mai, nene, da mult va ia sa raspundeti. aideti sa va dau un hint: cautati aici.
ANTI
-
sharky, ciocolata in special shi in cantitatzi uarecum considerabile.
in orice caz, opreshtetz denisu din a mai manca dulciuri. (zaharul dauneaza grav sanatatzii felinelor) ma mir ca nai avut oareshce surprize cu el pana acuma. (deranjuri pe la stomag) de fabt, ma mir cum de mananca el din propria initziativa dulciuri. felina mea nici chinuita shi lihnita nu sar atinge de asha ceva. :con:
in orice caz, opreshtetz denisu din a mai manca dulciuri. (zaharul dauneaza grav sanatatzii felinelor) ma mir ca nai avut oareshce surprize cu el pana acuma. (deranjuri pe la stomag) de fabt, ma mir cum de mananca el din propria initziativa dulciuri. felina mea nici chinuita shi lihnita nu sar atinge de asha ceva. :con:
-
nocturna - Mesaje: 8725
sare pe mine cand fac chec de exemplu... japitza... nimik nu mai primeshte de-acu *p si cand am auzit ce mananca matzele lui dark soul (inghetata, budinca)... gata, la dieta cu ele 

aliatzi, right? 

-
al meu, maidanez, si misha are o maidaneza si o corcitura de birmanez cu siamez
nu eu l-am invatzat asa, dar in mod sigur eu il voi dezvata, k nu vreau sa raman fara pisuc
nu eu l-am invatzat asa, dar in mod sigur eu il voi dezvata, k nu vreau sa raman fara pisuc

aliatzi, right? 

-
exact.. am un european (nu o mah).. da aia mik, siameza, e o pofticioasa si dak ma vede pe mine ca manac ceva imediat sare... da stiam ca dak ii dau un pic asa nu pateshte nik.. ci doar in cantitati mari...
prea multe defecte si doar o viata
-
dark_soul - Junior Member