C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
vad ca airtonuu sactamana asta nu she-a facut prezenta pe forum. o fii suparat?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bon dimineu care este.
deci vam salutat, acu ma intorc la trebile mele. care az ie fuarte multe, ashea ca nu cred sa mai intru. daca avetz ceva de zis, spunetz pe ymeu sau datz meil tot acolo. ca acolo ma anuntza pe monitor cant primesc oarece. nu trimitetz poze, muzichie, bancuri, ca nam vreme. pentru alea egzista adresa de la biuro.
vam oarece !
deci vam salutat, acu ma intorc la trebile mele. care az ie fuarte multe, ashea ca nu cred sa mai intru. daca avetz ceva de zis, spunetz pe ymeu sau datz meil tot acolo. ca acolo ma anuntza pe monitor cant primesc oarece. nu trimitetz poze, muzichie, bancuri, ca nam vreme. pentru alea egzista adresa de la biuro.
vam oarece !
-

neatza - Mesaje: 5820
mneatza sau mnaziua ceo- fi.
iar munciti? ce obiceiuri proaste aveti ! o sa va imbolnaviti de harnicie incurabila. bleah.
file, 10x pentru urarile dedicate genitorului meu. am reusit sa fac ce miam- dorit tare mult. iam- spus personalmente multiani.
iar munciti? ce obiceiuri proaste aveti ! o sa va imbolnaviti de harnicie incurabila. bleah.
file, 10x pentru urarile dedicate genitorului meu. am reusit sa fac ce miam- dorit tare mult. iam- spus personalmente multiani.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
decio care vroiam sa tentreb daca ai primit pana la urma AKM-u ?
shi doi, am uitat ce vroiam sa zic.
shi doi, am uitat ce vroiam sa zic.
-

neatza - Mesaje: 5820
migurila, baga bre la concursu vietizii, ca ma retzinetzi acilea la biuro shi poate ca am alte trebi mult mai importante, adica sigur ca tre sa fie ceva mult mai inportant decat biurou asta friguros, de ecsemplu o incinta mai calduruasa. deci? aida, iote, itzi dau shi hint: ie vorba de lup. nu ma lasa jos.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
noir desir
:sal:
noar dezir, bre, de cant te caut io.
suntetz najpa mah. deci io am plecat, cand avetz chef, bagatz raspunsu: LUPUL, pe care il validez de pe acuma. in rest...aipa!
noir desir
:sal:
noar dezir, bre, de cant te caut io.
suntetz najpa mah. deci io am plecat, cand avetz chef, bagatz raspunsu: LUPUL, pe care il validez de pe acuma. in rest...aipa!
-

nocturna - Mesaje: 8725
iata o ozzy de munca esemplara. chiul la greu. bravo chiulangiilor!
celor care pleaca sa se odicneasca prin munca, citind din greu prin bibleotecile patriei, le urez un insetat aipa.
celor care pleaca sa se odicneasca prin munca, citind din greu prin bibleotecile patriei, le urez un insetat aipa.
aizzz&co
-

Necko - Mesaje: 4348
deci ie tarziu deja pentru stat la lucru, ashea ca arevederea shi ... bafta la pechineji desara!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (5 membri si 0 vizitatori) nae cinefil*, Necko, paiacec, piskeshu, Tanase
keshule, ejti urmarit!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 5 (5 membri si 0 vizitatori) nae cinefil*, Necko, paiacec, piskeshu, Tanase
keshule, ejti urmarit!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740