Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Neatza Locomotive, si cat mai mult gin..gal gal gal
Moshule am vb cu el inainte sa scriu postu ala, nici el nu isi aminteste data, dar oricum o sa ramana o seara pe cinste, ehe nu multi oameni au ocazia sa ma vada cum fac la bautura, oricum nu a fost vina mea, a fost ideea lui cu ginul. Parca ma si vad iarasi ametita tinandu`ma de el, incercand sa merg cat se poate de normal pe strada, si zicand "lasa`ma dracului in pace cu fanta ta , cauta un taxiu" sau asa ceva
La mine este 1:18 am iar eu la 7:00 am trebuie sa ies pe usa pt ca incep sc :M
La mine este 1:18 am iar eu la 7:00 am trebuie sa ies pe usa pt ca incep sc :M
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
salutare !
eu am venit de la cumparaturi. aici e 9:49.
k@tzy ...mi-am luat Milka cu crema de frisca. :drool:
si bere Ciuc :p
eu am venit de la cumparaturi. aici e 9:49.
k@tzy ...mi-am luat Milka cu crema de frisca. :drool:
si bere Ciuc :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
pai nu o mananc acum. dupa masa de pranz.
eu beau orice bere ....dar prefer Becks dintre berile facute la noi. iar de afara...evident...berile cehesti.
si eu am baut Burger...cand am fost la festivalul Burger. sambata asta. ~)
eu beau orice bere ....dar prefer Becks dintre berile facute la noi. iar de afara...evident...berile cehesti.
si eu am baut Burger...cand am fost la festivalul Burger. sambata asta. ~)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

hai mah Jadore..nu mai fi asa trista..ca si la anu' tot vara e. ~)
o sa-mi iau si eu Corona cand ma mai duc prin Cora. dar e 2 $. ~( In USA cat e ?
o sa-mi iau si eu Corona cand ma mai duc prin Cora. dar e 2 $. ~( In USA cat e ?
-

K@tzy ..don`t worry am si pozse dalea...cand ma stramb... dar mai naspa e sa iti faca cineva poza cand plangi ..si trebuie sa mai si scoti un zambet fals ca sa multumesti fotograful #-o
Moshule, lol dar cine a zis ceva de vara, las ca vinea ea....frumoasa iarna ;n
O Corona nush cat e aici, nu eu cumpar bautura in casa, cred ca cam tot atat e sticla si aici
Moshule, lol dar cine a zis ceva de vara, las ca vinea ea....frumoasa iarna ;n
O Corona nush cat e aici, nu eu cumpar bautura in casa, cred ca cam tot atat e sticla si aici
l'eternite soulage mes peines
-

J'adore - Junior Member
Pai e scumpa. O Timisoreana costa 0,3 $ . Un Ciuc 0,4 $. Si sunt la 0,5 l. Corona e la 0,33 l.
-

Buna dimineatza locomotive. Astazi este 25, fumez Lm albastru si m-am lasat de baut pana la stufstock. Cam atat deocamdata
-

Tanase - Mesaje: 1238
Tanase, lasa fumatu ca ai sa mori...si ajungi la Sf. Petru mai repede decat crezi. :yD
Eu ma uit la "Extemporal la dirigentie" cu Ion Caramitru, Tamara Buciucianu...etc.
Film de film.
Era una in clasa a XI si vroia sa plece cu unu la munte. Si se duce ea la tasu' sa-l abureasca : "tata...ce frumos tre' sa fie acum la munte ! " . Dar tasu' : "pai lasa...ca mergem si noi. o luam si pe bunica ! " .
k@tzy ...daca-i zici lu taica'tu ca vrei sa pleci 2 zile la munte cu Alex cum crezi ca reactioenaza ?

Eu ma uit la "Extemporal la dirigentie" cu Ion Caramitru, Tamara Buciucianu...etc.
Film de film.
Era una in clasa a XI si vroia sa plece cu unu la munte. Si se duce ea la tasu' sa-l abureasca : "tata...ce frumos tre' sa fie acum la munte ! " . Dar tasu' : "pai lasa...ca mergem si noi. o luam si pe bunica ! " .
k@tzy ...daca-i zici lu taica'tu ca vrei sa pleci 2 zile la munte cu Alex cum crezi ca reactioenaza ?

-

dar fa-i o gluma intr-o zi...de genul pe care ti le fac eu tie.
du-te la el cu fatza plansa si spunei suspinand : "tata, sunt insarcinata ! "
sa-mi zici ce reactie are !
:yD
du-te la el cu fatza plansa si spunei suspinand : "tata, sunt insarcinata ! "
sa-mi zici ce reactie are !
:yDIEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

eu cred ca moare taica'tu cand aude. cu tine de gat. :p
-

Le iau si eu pe rand. Intai ma las de bautura, urmeaza fumatul...apoi cine stie? femeile...no chance
-

k@tzy ..sa fiu eu taica'tu si sa-mi zici asta..as desface o sticla din cel mai scump vin posibil. ~)
Tanase...Sf. Petru este incantat de eforturile pe care le faci...si iti doreste mult succes in continuare.
Tanase...Sf. Petru este incantat de eforturile pe care le faci...si iti doreste mult succes in continuare.

-

stii ce ar fi cel mai interesant ? eu sa fiu taica'tu si sa am 25 de ani. tu sa fi fata mea si sa ai 16 ani..si sa fi insarcinata. 

-

Oribilul Mosh scrie:Tanase...Sf. Petru este incantat de eforturile pe care le faci...si iti doreste mult succes in continuare.
Poate ma duc si eu in vizita macar prin rai sa vad ce e p-acolo. da' doar asa...vreo doo zile
Mama ce-as bea ceva. DAr ca sa-mi treaca mai bine-mi aprind o tigara...

-

salutare la locomotive !!!
abia m-am intors din plimbare..
am intrat doar sa va salut. acum ma duc sa fac un dush, apoi tre sa mananc dupa care o sa va pun poze... sa vedeti si voi pe unde mi-au umblat piciorushele
p.s. - pot sa dau upload la poze aici?
abia m-am intors din plimbare..
am intrat doar sa va salut. acum ma duc sa fac un dush, apoi tre sa mananc dupa care o sa va pun poze... sa vedeti si voi pe unde mi-au umblat piciorushele
p.s. - pot sa dau upload la poze aici?
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
-

CrAsh0v3r - Mesaje: 899
Moshule
Corona aici depinde cum o iei, la unitate sau la grup de 6 sau 12. cand iei cu "baxul" pretul per unitate scade, normal.
asa daca iei cate una e cam 2.3$ Cdn, deci vreo 58 mii.
Cele mai ieftine beri sunt pe la 1.3$ la unitate. SAu cel mai rentabil e la momnetul asta bax de 24 de O'Keefe la 28$ la care iti da bonus inca 4 beri, deci vine bax de 28, deci revine la 1$ berea. Asta am luat acum cand am fost la party la cabana , am avut un total de 115 beri
Corona aici depinde cum o iei, la unitate sau la grup de 6 sau 12. cand iei cu "baxul" pretul per unitate scade, normal.
asa daca iei cate una e cam 2.3$ Cdn, deci vreo 58 mii.
Cele mai ieftine beri sunt pe la 1.3$ la unitate. SAu cel mai rentabil e la momnetul asta bax de 24 de O'Keefe la 28$ la care iti da bonus inca 4 beri, deci vine bax de 28, deci revine la 1$ berea. Asta am luat acum cand am fost la party la cabana , am avut un total de 115 beri
-

Dany_S - Junior Member
bine ai venit, crash!!!:yD
pune poze si aici, ca s'au mai pus :p
asteptam povestirea, de asemenea:D
peseu: love, vezi ma, suntem vedete, am ajuns pe faza zilei:yD
alt peseu: moshule, am mancat milka alba cu iaurt de cirese...umplura seamana un pic cu siropu de la top gun cu vanilie:yD
pune poze si aici, ca s'au mai pus :p
asteptam povestirea, de asemenea:D
peseu: love, vezi ma, suntem vedete, am ajuns pe faza zilei:yD
alt peseu: moshule, am mancat milka alba cu iaurt de cirese...umplura seamana un pic cu siropu de la top gun cu vanilie:yD
- kahlan
- Junior Member
k@tzy ..imi voi lua si eu !
crash over ...mai bine ti-ai deschide jurnal !
dany ...tine-te de capu' lu' Love2 ...sa-mi aduca si mie o bere canadiana !
crash over ...mai bine ti-ai deschide jurnal !
dany ...tine-te de capu' lu' Love2 ...sa-mi aduca si mie o bere canadiana !
-

-

Ia-ti 200 grame de pateuri de la Fornetti !
-