CONCURS de genialitati
Intrarea armatelor rusesti in RDG.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
(abia acum realizez ca young hova e evreu)
Moise ?
Moise ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
mah primu de care zici a fost prim'ministru in '50 astalalt a fost unu dintre marii ganditori ai mishcarii sioniste insa eu am in cap pe altcineva..e cel care da shi numele primului act care garanteaza intr'un fel Israelului, Palestina drept locatie pt noul stat..din cate am citit eu Herzl asta ar fi fost de acord shi cu Uganda drept destinatie temporara pt evrei (mai ales pt cei din Rusia)..ma rog propunerea a fost respinsa de sionishti..
hai ca nu'i greu..
hai ca nu'i greu..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
hint:declaratia a fost aprobata de Liga Natiunilor in 22, iar palestina a fost trecuta temporar sub administratzie britanica..care englezi in '39 s'au spalat pe maini de propria lor declaratzie pretextand ca problema statului evreu nu ii priveste..lucru care a impiedicat milioane de evrei din europa ocupata de nazishti sa o tuleasca in palestina..
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
brest litovsk
portsmouth
si ma pish pe intrebari cu coishpe raspunsuri
hwg ;h; : ia d-acilea migule sa te edifici http://www.lib.byu.edu/~rdh/wwi/1918p/lausanne.html
portsmouth
si ma pish pe intrebari cu coishpe raspunsuri
hwg ;h; : ia d-acilea migule sa te edifici http://www.lib.byu.edu/~rdh/wwi/1918p/lausanne.html
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu ,nu,nu.nu te pisha bre inca.hint ieste tot in zona unde ie shi alelalte adica in francia in ile de france mai precis....
da bre am pus eo intrebarea gresit.trebuia sa zic ca tratatele semnate de jermania.saint-germain mai era da nu contejte.aiu urmeaza la calu cu manere:p
da bre am pus eo intrebarea gresit.trebuia sa zic ca tratatele semnate de jermania.saint-germain mai era da nu contejte.aiu urmeaza la calu cu manere:p
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
http://www.lib.byu.edu/~rdh/wwi/1918/brestlitovsk.html
aha, si asta de la brest litovsk a pus capat razboiului celor doo roze nu?
cand baji o intrebare bag-o sa intelejem si noi
adica de jenu ce tratate s-au semnat pe teritoriul frantei dupa primu razboi mondial
owyey : migule, varaza ca si echipa cu care tii
D:D
aha, si asta de la brest litovsk a pus capat razboiului celor doo roze nu?
cand baji o intrebare bag-o sa intelejem si noi
adica de jenu ce tratate s-au semnat pe teritoriul frantei dupa primu razboi mondial
owyey : migule, varaza ca si echipa cu care tii

-
cum a murit carol cel rau , rege al frantei din sec XIV ?
-